Mam dotaz, muze mit brujah skladany mec? Co ma nosit do pvp?Zola píše:Ehm byl sem se schválně podívat , poklikal sem na pár rakví a dvě volné.Problém bude někde jinde.Waringull píše:Rakve se sice zdražili ale žadné neuvolnili, a když jsou volné (empty coffin), tak jsou stejně skriptově zabrané viz foto na ICQ
Vampire
Re: Vampire
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No skládačky muže ale bejt tebou udělám si něco na fenc , třeba Kryss nebo War Fork jsou to rychle zbraně a jde tam hlavně o tu paru kterou to dává.Nebo naopak Pitchfork , Spear s tím dáš ik na dvě rány.krysakrys píše:Mam dotaz, muze mit brujah skladany mec? Co ma nosit do pvp?Zola píše:Ehm byl sem se schválně podívat , poklikal sem na pár rakví a dvě volné.Problém bude někde jinde.Waringull píše:Rakve se sice zdražili ale žadné neuvolnili, a když jsou volné (empty coffin), tak jsou stejně skriptově zabrané viz foto na ICQ
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Zajimal by me rozdil v dmg spear a pitchfork, obourucky budou asi fakt lepsi volba.Zola píše: No skládačky muže ale bejt tebou udělám si něco na fenc , třeba Kryss nebo War Fork jsou to rychle zbraně a jde tam hlavně o tu paru kterou to dává.Nebo naopak Pitchfork , Spear s tím dáš ik na dvě rány.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No pitchfork mají velké rozpětí dmg , mužeš s nima dát velkou ránu ale spíš malou.Speara je taková jistější ale troufám si říct že vidle daj větší maximální ránu.A jestli je obouručka lepší volba je diskutabilní.Ke kolika ranám se s kontaktním povoláním dostaneš?Ten kriss je rychlej a dáš s ním víc ran , tím větší šance že někoho parneš.krysakrys píše:Zajimal by me rozdil v dmg spear a pitchfork, obourucky budou asi fakt lepsi volba.Zola píše: No skládačky muže ale bejt tebou udělám si něco na fenc , třeba Kryss nebo War Fork jsou to rychle zbraně a jde tam hlavně o tu paru kterou to dává.Nebo naopak Pitchfork , Spear s tím dáš ik na dvě rány.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
pitchfork nebrat, jak bude mit nekdo armor, bude to k nicemu podle me. Jednoruckou nicnezkazis - kryss nebo wf
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Sviecka (kryss) je v pohode. Co ma armor, to parujes. Co armor nema, to padne po par ranach. Vidle maju prieraznost armoru (myslim) ale ten rozptyl dmg je fakt loteria... Spear sa do pvp podla mna moc nehodi, ked uz spear do pvp, tak shrinkovacku. To iste wf, skladacku skor rychlu a wfka kamenky.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ktory gangrel morf myslis? Mas obyc, def a 2 utocne :pdacaleb píše:
Gangrel v gangrel morfu, je jediny spravne nastaveny FULL kontakt char na DP co se DPS/Armor tyce. Neni preboosteny, ostatni jsou naopak podboosteni ve vybave za stejnou cenu.
Stone Gangrel - Quest by mel byt otiznosti srovnan na uroven drticky - vic me nenapada, ale ani to neni uspokojujici predpokladam.
A ak ma gangrel stone morf prilis silny, budes quest ztazovat aj brujahom a tremerom?
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Tak kdo tem Impum vrati to zrychlovatko co kluci ?
PS - pokud s tím někdo nemá běhat pvp stačí to zakázat a ne rušit celej item kuli kterýmu se mnoho lidí trápilo na qvestu akorát jste ty hrace vcetne me na*rali.
PS - pokud s tím někdo nemá běhat pvp stačí to zakázat a ne rušit celej item kuli kterýmu se mnoho lidí trápilo na qvestu akorát jste ty hrace vcetne me na*rali.
Zdravim,Shadowsong píše:Ktory gangrel morf myslis? Mas obyc, def a 2 utocne :pdacaleb píše:
Gangrel v gangrel morfu, je jediny spravne nastaveny FULL kontakt char na DP co se DPS/Armor tyce. Neni preboosteny, ostatni jsou naopak podboosteni ve vybave za stejnou cenu.
Stone Gangrel - Quest by mel byt otiznosti srovnan na uroven drticky - vic me nenapada, ale ani to neni uspokojujici predpokladam.
A ak ma gangrel stone morf prilis silny, budes quest ztazovat aj brujahom a tremerom?
ja osobne nic stezovat nikomu nebudu, nejsem GM, coz by melo byt i poznat. Nicmene koukam, ze si ve Vampech zbehly a mas kvalitni informace.
Ale dejme tomu, abych ti odpovedel - utocny morf - Garga. Ale rozdil mezi morfy uz asi takovy vliv na DPS mit nebude. Rozhodne ne v porovnani Morfy mezi sebou VS Ostani povolani (specializace).
Kazdopadne, muj komentar nebyl urcen k navrhu na zmenu, osobne nic menit na Vampirech nepotrebuju, nemam snimi problem. Narazel sem pouze na obraceny pohled na tzv. "Preboosteni" Gangrela = "Podboosteni" ostatnich.
At si kazdy hrajze a postavu, ktera mu vyhovuje a kdyz bude vic charu co si lehke dungy v pohode vysoluji, tim lepe. Prece jen uz nas tu nehraji stovky a kdyz chce nekdo HC zazitek at chodi TOP dungy, nebo solute tezsi dungy.
Tak dnesni rada Haliny Pawlovske zni: Nevis jestli ti poklad da? Da i do Top morfu!
A to jako fakt odmorfovavat nebudu. Omlouvam se za sarkasmus, ale pocital jsem, ze tohle je nejak osetreno..
A to jako fakt odmorfovavat nebudu. Omlouvam se za sarkasmus, ale pocital jsem, ze tohle je nejak osetreno..
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Pokial viem, tak poklady niesu nijako osetrene aby nedavalu ik do top morfu. A nejak ani nemyslim ze by nieco take malo byt. Ale z vlastnych skusenosti ta mizem ubezpecit ze su aj hlupejsie sposoby ako umriet v top morfe
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Zdravim,
mozna slo o anomalii, mozna je to nejaka novinka:
Gangrel kniha uz neni new bie?
Vcera jsem umrel a kniha mi zustala v tele (v pyliku jasem ji nemel).
Dekuji GM za odpoved.
Dekuji GM za odpoved.
Občas (nevím proč) se ten nb attr u knihy vytratí. Napiš si page a já (spíš někdo jiný) ti ji opraví.
hoj..
ja jsem zase chcipl v utocnem morfu po resu u krize jsem mel posmrtny morf. Tento posmrtny morf nejde odmorfnout zelenym krystalem. Takze nejde vubec odmorfnout. Neslo by s tim neco udelat?
ja jsem zase chcipl v utocnem morfu po resu u krize jsem mel posmrtny morf. Tento posmrtny morf nejde odmorfnout zelenym krystalem. Takze nejde vubec odmorfnout. Neslo by s tim neco udelat?
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Zkusil jsi jiný krystal? Napiš mi tvoje idčko na icq a já se na tebe podívám.
posmrtny morf jde odmorfnout pouze gangrel krystalem už se to tu kdysi řešilo že nejde odmorfnout žádným jiným musíš si prostě zajít koupit jiný gangrel krystal aby si mohl odmorfnout
Dobre napisu page. Dekuji za info.Qvido píše:Občas (nevím proč) se ten nb attr u knihy vytratí. Napiš si page a já (spíš někdo jiný) ti ji opraví.
NB vampum nepridavaji skillpointy s vysvedcenim taktiku schvalne, nebo se na to zapomnelo?
Ahoj,dacaleb píše:Zdravim,
Dekuji GM za odpoved.
kniha se mi při jednom z mích četných lehnutích ztratila . Dá se někde koupit, nebo je třeba řešit přes GM?
Díky moc a vše nej do nového roku !
Napiš si page. Bude ti navrácena.