Samozrejme suhlasim so zmenou thiefko. Je tam teraz celkom rozumny + limit. Mna len sklamalo ze som sa dlho z tej loterijnej vyhry nepotesil som si hovoril ze ten scim bude mat trhovu hodnotu 10-15m no teraz moze mat tak pod 5... vies ako...Qvido píše:A kde jste vzali, že jde jen o 2-3 zbraně? Nebo mi za tu dobu co jsem pryč něco uniklo a máme nový GMka?
Tady vůbec nešlo o to kolik je + zbraní ve světě. Ale o to aby hlavní dmg dealer zůstal warrior a né paladin.
Avsak vzhladom na tuto zmenu a konretne na "warior dmg dealer" by som chcel povedal tolko, ze Guardian zaostava za Teutonom...
Na guarda je nosit vysoko+ jednorucky uplny waste kedze tu mame teutonov takze ked zosumarizujeme vydrz teutona oproti guardovi ako v pvp tak v pvm a porovname DMGe, tak je teuton v oboch oblastiach lepsi... Urcite tu bude vela "ALE" od hracov, ale realne sa pozrite vsetci kolko guardov sa hrava v pvm a pvp oproti gangrelom/teutonom.
Odohral som za PK wara vsetky 3 specky, najprv ked bol WH silny, potom ked bol destro ultra silny avsak po nerfe destra mi ostal len guardian ktoreho teraz mam... kedze je teuton aky je a pridala sa mu este nejaka specialna zbran +30 skladana z tych specialok, tak guard v podstate nic nema na porovnanie... na pvm guarda treba aspon master vika a na pvp ostavaju len midnajtky ktore su davno za metou (len keby davali efekt kazdym hitom by sa dali povazovat za fajn v sucasnosti)...
Vzhladom na posledne super zmeny ktore tu nastali, by som medzi dalsie navrhoval:
1. posilit guarda v pvp aj pvm oblasti - urcite to potrebuje, teutoni aj gangreli ho vystrcili s prehladom
2. aby som nejak neukrivdil destrom, tak by mali v pvp oblasti davat do hracov aspon normalnu nezvysenu DMG a nevracat si nic z5 - pozeram sa na zmeny ferovo zo vsetkych stran a tato zmena by pomohla blue destrom na obranu proti PKckam