Paladin
Re: Paladin
Tady sem to asi spatně napsal. Nemyslím lečicí jako heal ale to že když mlátim LAW zbrani s efektem tak ho to doplni na full. Což mi přijde kontraproduktivní u zbraně na draky. Jde mi o to aby specialzace dávala smysl v celém rozsahu.Acarus píše:Ty zbrane zadne lecici efekty nemaji. To se ti jen neco zda.
Zbrane zadne niceni extra nemaji, nici se stale stejne. Tj, v zavislosti na tom jak je pouzivas.
A dobře se postava hrála. Nechci žádný boost ani silnější char.
Ok s tou durabilutou to beru ale stále mi přijde že ty zbraně jsou poněkud drahé na to jak se ničí a jak moc jsou nutné na pala. Takže spíš na zamyšlení jestli by to nešlo nějako upravit tu celkovou cenu zbraně.
Děkuju za opravu.
Naposledy upravil(a) Elendis dne 12 říj 2016 12:41, celkem upraveno 1 x.
Ok děkuji.Acarus píše:NPC Josef na Demon zbrane, vydava jen za MC ... alternativa neni.
Nepřemýšlíte nad změnou? Celkově jak jsem psal ty zbraně ktere se vyměnují jsou dost používané jinde a naskytla by se možnost recyklovat některé méně využívané zbraně.
Taky nemožnost menit zbraň a použivat jen MC tyto zbraně zase jen prodraží
diky
Acarus píše: Ktery law kde to delal, se podivam. Tim myslim, ktery konkretni law na ktere pozici. diky.
Koncovy LAW u pokladu v Destardu 2, a pak dalsi draci LAW v Destardu 3.
díky
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Těch lawu je vícero , jsou to ti pokud se neletu kteří portí.Nejdou otrávit a dolečí se bouchnutím kamenovou , onou zmíněnou pal zbraní nebo třeba tím léčícím mečem co má wh.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Podivam se na to.Zola píše:Těch lawu je vícero , jsou to ti pokud se neletu kteří portí.Nejdou otrávit a dolečí se bouchnutím kamenovou , onou zmíněnou pal zbraní nebo třeba tím léčícím mečem co má wh.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Holygrail hrud pri nasazeni prida 15str, pri sundani ubere 18str.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
U teutona jste nějak hýbali s plusovostí u zbraní ? Například, když mám 35 scim, jaktože už není +70 ale +65 ? Díky.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tiez by ma zaujimal dovod... kvoli 2 (o viac neviem) jednoruckam co boli silne sa toto nemuselo robit este k tomu je jedna skoro rozpadnuta
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
nuuuuuuuda .. tudíž moc nevidím význam takové velké plusovosti zbraní
Neni to op jen pro teutonaGodsword píše:nuuuuuuuda .. tudíž moc nevidím význam takové velké plusovosti zbraní
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
tak jo, ale řekni mi, které povolání to nějak využívá .. destro má primárně destro zbran nebo bersu, teuton jasne a co dal ?
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
šlo by udělat to aby mi prut a taming stafka nebrala postih u 2H zbraní?
já se bavím i "dablu" u teutona, takže jsi mi asi nerozuměla
Na wh je to dost dobre, na obyc wara je to dost dobre, co takovy brujah? Song by strikal tyden z te dmgGodsword píše:tak jo, ale řekni mi, které povolání to nějak využívá .. destro má primárně destro zbran nebo bersu, teuton jasne a co dal ?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
jo, ale řekni mi .. každý, kdo má tyto povolání, má i paladina .. tudíž .. ? Prostě nevidím význam proč se to snižovalo .. skrz 2-3 zbraně a navíc 1 je na šrot
A kde jste vzali, že jde jen o 2-3 zbraně? Nebo mi za tu dobu co jsem pryč něco uniklo a máme nový GMka?
Tady vůbec nešlo o to kolik je + zbraní ve světě. Ale o to aby hlavní dmg dealer zůstal warrior a né paladin.
Tady vůbec nešlo o to kolik je + zbraní ve světě. Ale o to aby hlavní dmg dealer zůstal warrior a né paladin.