Mikulášská soutěž
Re: Mikulášská soutěž
Ano je to tak, oblast Velice starého Enta je Non - PvP. Pokud už se zapomnělo, tak si to všichni osvěžte.
Bude to aspoň do nového roku i s památečním předmětem? Asi dost lidí to do vánoc nestíhá. A nevím jak ostatní ale já to neběhám pro AC, RC ..
cajk, než jsem to stihl zakempit, tak se zjistilo, že se to nesmí
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
by to tam chtělo dát nějaký cedulky..
nějaký ten pátek zpátky (tuším že "první ročník") tam po pojíždění naházelo gm statiky do dveří aby se tam za pk nemohlo - takže esli se tam teď za pk zase muže, chtělo by to cedulku, že se tam nemá "hrát pvp"
nějaký ten pátek zpátky (tuším že "první ročník") tam po pojíždění naházelo gm statiky do dveří aby se tam za pk nemohlo - takže esli se tam teď za pk zase muže, chtělo by to cedulku, že se tam nemá "hrát pvp"
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Jo vidíš to na ty jsem úplně zapomněl. Napravím to.
Skoda ze me to muselo stat eqvip nez se stim neco udelalo
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Je aktivovana i druha cast questu? Mikulas mi rika, ze si musim pockat, ale uz jsem 24hod cekal
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Stále nic? Kdyžtak mi napiš na icq a já na to mrknu.
Je úmysl, že reward item je Mikulášův ring 2014?
Asi jsi byl na mě moc rychlej. Po resyncu který proběhl cca v dnes v 22:00 je odměna Mikulášská čapka 2015.
Napiš mi a já ti ji vyměním.
Opět se nám blíží vánoční čas tak bych se chtěl zeptat jestli i letos je připraveno tento quest spustit
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A snad to letos bude stíhatelné i pro ty co chodí do práce:)
Ale chtěl jsem se zeptat , nešlo by udělat pro hráče něco jako vánoční dárek do kterého by šlo něco zabalit?Když se někdo rozhodne podarovat třeba spoluhráče.
Ale chtěl jsem se zeptat , nešlo by udělat pro hráče něco jako vánoční dárek do kterého by šlo něco zabalit?Když se někdo rozhodne podarovat třeba spoluhráče.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Zola píše:A snad to letos bude stíhatelné i pro ty co chodí do práce:)
no to jsem právě letos chtěl také :p ale nevím zda je možné to naskriptovat :p
My jsme používali sběratelské pytlíky.
Taky mám vždycky nervy, jestli to stihnu. Ten měsíc před vánoci je toho vždycky fůra co dělat. A je plno krásných programů.Zola píše:A snad to letos bude stíhatelné i pro ty co chodí do práce:)
Ale item bývá docela pěknej a nemůžem ho zas chtít zadarmo Tak mě nenapadá žádný návrh, jak to změnit. Možná mít mini verzi questu jen pro stromeček. A plnou verzi questu nechat pro vánoční item.
ja bych chtel poprosit, jestli by to neslo pripadne spustit jiz od 1.12. je to ciste z praktickeho hlediska kdy ne kazdy z nas sedi u komplu denne a nejeden rok se mi stalo ze mi to proste casove nevyslo splnit (ja vim sice je to dva tydny na splneni, ale vikendy akce, pres tyden praca do toho predvanocni shon, vsak to znate...). Prosim prosim
Pravda. Tím by se to vlastně vyřešilo, kdyby to začínalo dřív.
Chtěl bych se zeptat budou tento rok zase úkoly