Zdravim,prosim o pomoc s phoenixem.
Mam jeden docela zavazny problem.. Vytahnu si neci statusbar a chci na nej zakastit jakekoliv kouzlo misto zvoleneho kouzla to hodi po me sipku.Nevite nekdo proc??
Diky za kazde normalni odpovedi.
nevite nekdo co s tím? Spoustim exec statusbar a hodi to fatal error s komentem "Cíl vyvolání způsobil výjimku":
System.NullReferenceException: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.
v Scripts.Status.StatusForm.Dispose(Boolean disposing)
v System.ComponentModel.Component.Finalize()
Nago píše:nevite nekdo co s tím? Spoustim exec statusbar a hodi to fatal error s komentem "Cíl vyvolání způsobil výjimku":
System.NullReferenceException: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.
v Scripts.Status.StatusForm.Dispose(Boolean disposing)
v System.ComponentModel.Component.Finalize()
mam posledni verzi fenixe z amonwiki.
Dík
Myslim ze jsem mel stejny problem (uz si tu chybovou hlasku nepamatuju). "Opravil" jsem to zmenou umisteni vsech tech souboru souvisejicich se statusbarem do slozky /Scripts/Status/ (asi musi hrat to umisteni s namespace nebo co, nevim, neznam, neumim )
Pheme píše:Ty hp ukazovalo yoko, mikee phoenix to nema, ale ostatni programatori si to do svych uprav phoenix pridali, stejne jako to zobrazovani hp nad hlavama
aha, no já bez toho žít můžu, jen jsem chtěl mít to co ostatní/někteří (ta lidská povaha)
Pheme píše:Ty hp ukazovalo yoko, mikee phoenix to nema, ale ostatni programatori si to do svych uprav phoenix pridali, stejne jako to zobrazovani hp nad hlavama
aha, no já bez toho žít můžu, jen jsem chtěl mít to co ostatní/někteří (ta lidská povaha)
ahoj díky za to, jen, mohl by jsi jej přepsat tak, aby se ukazovaly hpčka potvor jen když vytáhnu jejich záložku? když v dungu skočím do nové místnosti tak to je lag jak pro mě tak pro ostatní než to najde hp všech potvor kolem dokola..
ahoj díky za to, jen, mohl by jsi jej přepsat tak, aby se ukazovaly hpčka potvor jen když vytáhnu jejich záložku? když v dungu skočím do nové místnosti tak to je lag jak pro mě tak pro ostatní než to najde hp všech potvor kolem dokola..
díky
hmmm no jak si udělám čas tak jo... ale do te doby mám ještě dost práce ... raděj si pořiď našlapany PC
díky
hmmm no jak si udělám čas tak jo... ale do te doby mám ještě dost práce ... raděj si pořiď našlapany PC
Heh, myslim že našlapaný PC tomuhle těžko pomůže, bo když jsem měl zapnutý taky ukazování hpček, tak mi to lagovalo a neříkej mi že dvoujádro 2.0ghz,4gb ram a 512graf není pro UO našlapanej stroj :-p
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Tommy píše:
Heh, myslim že našlapaný PC tomuhle těžko pomůže, bo když jsem měl zapnutý taky ukazování hpček, tak mi to lagovalo a neříkej mi že dvoujádro 2.0ghz,4gb ram a 512graf není pro UO našlapanej stroj :-p
Tak já s 1.6GHZ, 3G rám, 128 grafic a jede mi to jak hodínky ale jak bude čas tak na to mrknu .. upravím pár 0 a 1 a bude
Tommy píše:
Tak já s 1.6GHZ, 3G rám, 128 grafic a jede mi to jak hodínky ale jak bude čas tak na to mrknu .. upravím pár 0 a 1 a bude
Omlouvám se, chyba byla opravena laststatus si to označovalo každou potvoru co vidí a proto lag... a proto aktuliace scriptu je: