https://s11.postimg.org/j4io73b77/phoenix.png
https://ulozto.cz/!ceEUI8KjWEIo/phoenix-zip
Poznamka v hotkeyoch
Moderátor: Caleb
Re: Poznamka v hotkeyoch
Myslím že těch 20 minut za to stálo...Raxik píše:
Zbytečné Razi...
Já vím že půlka dp použivá upravené, nebo dokonce výslovně zakázané verze feny (což jsou všechny nižší verze před mikeeho upravami které dal dokupy s baltem ohledně pauz mezi akcemi, speechem a kdoví co ještě), ale ne všichni k těm verzím mají přístup a ne všichni chtějí na nich hrát i kdyby mohli. Myslím že jsou lidi, kteří se nespoléhají na to, že se na to GM nikdy nepodívají, nebo prostě nechcou hrát proti pravidlům - divné že ?:)
Re: Poznamka v hotkeyoch
To je hodně divné no. Většina lidí k fenám o kterých se zmiňuješ ani nikdy přístup mít nebude. Existuje pro to zcela jednoduchý důvod. Externí programy jsou součástí hry a pokud někdo s tím programem pracuje samozřejmě ho upravuje tak, aby co nejlépe vyhovoval způsobu jeho hraní a také aby byl co nejvíce efektivní. Logicky tak získá určitou kompetitivní výhodu. Stejné je to u scriptů. Stejné je to u informací o questech atd.. Proč by někdo proboha dobrovolně poskytoval někomu přístup k něčemu, co mu dává náskok před ostatními. To by musel být opravdu nějaký trouba. Já to vidím tak, že pokud máš lepší znalosti a schopnosti než ostatní, to že máš lepší vybavení je především tvoje zásluha a není tam žádný element neférovosti. Všichni jsme totiž odstartovali ze stejného startu. To že je někdo příliš líný nebo příliš hloupý, aby se to naučil, už je především jeho/její problém...viz lidé, kteří si neumí pojmenovat/přejmenovat spouštěcí příkazy scriptů tak, aby věděli co pouští...btw pokud GMka budou chtít mazat další hráče, důvod se vždycky najde...viz aféra z TK ...Raziel píše:Myslím že těch 20 minut za to stálo...Raxik píše:
Zbytečné Razi...
Já vím že půlka dp použivá upravené, nebo dokonce výslovně zakázané verze feny (což jsou všechny nižší verze před mikeeho upravami které dal dokupy s baltem ohledně pauz mezi akcemi, speechem a kdoví co ještě), ale ne všichni k těm verzím mají přístup a ne všichni chtějí na nich hrát i kdyby mohli. Myslím že jsou lidi, kteří se nespoléhají na to, že se na to GM nikdy nepodívají, nebo prostě nechcou hrát proti pravidlům - divné že ?:)
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: