Unreal Engine

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Unreal Engine

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Robite niekto v tomto engine pripadne sa v nom vyznate a mate zaujem nieco vytvorit?

Uz vyse pol roka pracujem na vlastnom projekte a zacina to vyzerat celkom slubne avsak ide mi to dost pomaly tak hladam ludi co by somnou chceli na tom spolupracovat.

Tema je pvp 3p "godmode" shooter.

Ak by chcel niekto vidiet video co mam tak pm alebo napisat sem ale nebude to verejne. Odhadom mam 10-20% prace hotovej (14 charakterov so zbranami).

Zatial robim natom sam ale zisiel by sa mi:
-3D modeler + textury + rig(char) (+apex cloth sa hodi)
-animator (stacil by jeden kompletny pack, kazdy char bude vyuzivat stejne animacie)
-level designer
-c++ programator (nic zlozite, 90% bude vyuzivanie UE API a 10% mozno nejake drobne modifikacie kodu)
-c++ networking + steam programator (+mozno nejaky ten JSON na backend platformu)
-nie nutne ale keby niekto chcel tak SFX/VFX artist (mam uz nakupene nejake packy)
-web designer
-ingame UI design(2d textury popr. aj naskriptenie)

Ja sa zatial staram o game design, blueprint programovanie a efekty a pod... samozrejme kazdy by mohol prispiet napadmi ohladom designu co by tam chcel mat. Nejde uz len o nejaky vystrel do tmy, investoval som do toho uz vela casu aj peniaze a ciel je jasny: vydat to. Nemozem si dovolit zatial zaplatit ludi tak hladam skor "hobby creatorov" ako fulltime. Takisto nemozeme cakat profit (aj ked v to dufam ale nejdem si robit zbytocne starosti, robim to lebo ma to bavi), kazdopadne rozdelenie pripadneho zisku sa prejedna a kazdemu by sla nejaka ciastka.

Ak ma niekto akekolvek otazky, tak snad budem vediet zodpovedat :)

Edit: nejedna sa o ziadny AAA titul, bude to nieco jednoduche so zaujimavym gameplayom, je zbytocne si robit iluzie vytvaranim prveho projektu niecoho velkeho nebodaj MMO. Bude to skor hobby projekt a az by sa ujal, tak potom sa dalo uvazovat o nejakom profesionalnejsom prerobeni.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Unreal Engine

Příspěvek od Nycte »

Horko dones mi prosimta na turnaj 5k MC bo takyto druh mamonu ja nemam, dik :D
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Nycte píše:Horko dones mi prosimta na turnaj 5k MC bo takyto druh mamonu ja nemam, dik :D
ok, mam este poslednych 12k, ale ani neviem kde bude vlastne ta gata na vstup...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Dik, neviem ani ja
Odpovědět