Co vezme trein skillů: inskripce, cartography, fishing?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Co vezme trein skillů: inskripce, cartography, fishing?

Příspěvek od Ulter-Bes »

Jaké máte zkušenosti? Kolik map je potřeba k vytrénování Cartography na 100? Kolik je to h na trein když mapy koupím?

Kolik svitků, regů, many na inskript, jak je to asi časově náročné? (u mága, u klera)

Kolik hodin rybaření a nákladů na pruty na fishing? (je potřeba rybařit na lodi - tedy aktivní, nebo stačí být někde na molu a skill také poleze? - a pak rybařit na vodě až bude skill?)

Vím, že se dá vše nakupovat, ale nějaký čas makrovat mám, tak by mě zajímaly finální náklady, kdybych se do toho pustil.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Co vezme trein skillů: inskripce, cartography, fishing?

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Cartografy jsem počítal 2x jsem dělal GM u mága. Vše jsem zapsal na foru Ve Jmenu Rodu, takže ti budou muset přesnou sumu říct oni. Já tipuju 60K blank map.

Fishing se dejme tomu do 50 dá udělat ze břeho/mola. Ale pak musíš na loď kde už se ničej vlasce. Pakliže máš u sebe vlasce prut se neničí ( vlasce ano ) když dojdou, zničí se i prut.
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

a má smysl ten fishing dělat třeba na klerovi (místo na rangovi), abych si mohl případně ty potvory, co během rybaření skáčou parovat?
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ulter-Bes píše:a má smysl ten fishing dělat třeba na klerovi (místo na rangovi), abych si mohl případně ty potvory, co během rybaření skáčou parovat?
Behom rybarcenia neskace nic, akurat nicis vlasce.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Johny Matovic píše:
Ulter-Bes píše:a má smysl ten fishing dělat třeba na klerovi (místo na rangovi), abych si mohl případně ty potvory, co během rybaření skáčou parovat?
Behom rybarcenia neskace nic, akurat nicis vlasce.
jn koukni na novinky cca 2013? nevim.. ale pri loveni neskace nic.. proste pruty 100 vlascu do lode vypluj a zapni makro...hraci byli zhyckani tak se monstra pri fishingu i miningu odebrala a uz jen zalezi esli ma gm cas, jinak je to absolutne afk skill..:p stary casy pryc :p

btw nekde sem cetl ze hrajrs s brachou-beruska hraje? a hraje jeste pk? :p at se nekdy ozve ze...
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Erik Nighelt píše:btw nekde sem cetl ze hrajrs s brachou-beruska hraje? a hraje jeste pk? :p at se nekdy ozve ze...
jojo, logujeme teď sem tam oba, chodíme si spolu pvm. hrál si teď s questem na +20 hadry na varovi, neřekl bych že bude aktivně běhat pk.
Odpovědět