Jaké máte zkušenosti? Kolik map je potřeba k vytrénování Cartography na 100? Kolik je to h na trein když mapy koupím?
Kolik svitků, regů, many na inskript, jak je to asi časově náročné? (u mága, u klera)
Kolik hodin rybaření a nákladů na pruty na fishing? (je potřeba rybařit na lodi - tedy aktivní, nebo stačí být někde na molu a skill také poleze? - a pak rybařit na vodě až bude skill?)
Vím, že se dá vše nakupovat, ale nějaký čas makrovat mám, tak by mě zajímaly finální náklady, kdybych se do toho pustil.
Co vezme trein skillů: inskripce, cartography, fishing?
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Co vezme trein skillů: inskripce, cartography, fishing?
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co vezme trein skillů: inskripce, cartography, fishing?
Cartografy jsem počítal 2x jsem dělal GM u mága. Vše jsem zapsal na foru Ve Jmenu Rodu, takže ti budou muset přesnou sumu říct oni. Já tipuju 60K blank map.
Fishing se dejme tomu do 50 dá udělat ze břeho/mola. Ale pak musíš na loď kde už se ničej vlasce. Pakliže máš u sebe vlasce prut se neničí ( vlasce ano ) když dojdou, zničí se i prut.
Fishing se dejme tomu do 50 dá udělat ze břeho/mola. Ale pak musíš na loď kde už se ničej vlasce. Pakliže máš u sebe vlasce prut se neničí ( vlasce ano ) když dojdou, zničí se i prut.
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
a má smysl ten fishing dělat třeba na klerovi (místo na rangovi), abych si mohl případně ty potvory, co během rybaření skáčou parovat?
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Behom rybarcenia neskace nic, akurat nicis vlasce.Ulter-Bes píše:a má smysl ten fishing dělat třeba na klerovi (místo na rangovi), abych si mohl případně ty potvory, co během rybaření skáčou parovat?
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jn koukni na novinky cca 2013? nevim.. ale pri loveni neskace nic.. proste pruty 100 vlascu do lode vypluj a zapni makro...hraci byli zhyckani tak se monstra pri fishingu i miningu odebrala a uz jen zalezi esli ma gm cas, jinak je to absolutne afk skill..:p stary casy pryc :pJohny Matovic píše:Behom rybarcenia neskace nic, akurat nicis vlasce.Ulter-Bes píše:a má smysl ten fishing dělat třeba na klerovi (místo na rangovi), abych si mohl případně ty potvory, co během rybaření skáčou parovat?
btw nekde sem cetl ze hrajrs s brachou-beruska hraje? a hraje jeste pk? :p at se nekdy ozve ze...
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
jojo, logujeme teď sem tam oba, chodíme si spolu pvm. hrál si teď s questem na +20 hadry na varovi, neřekl bych že bude aktivně běhat pk.Erik Nighelt píše:btw nekde sem cetl ze hrajrs s brachou-beruska hraje? a hraje jeste pk? :p at se nekdy ozve ze...