kterak je sikanovana guilda MG
Re: kterak je sikanovana guilda MG
Jak myslíš ty to víš nejlíp přeci
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
a k jádru pudla , co ten web kdy už bude?Nemám po práci na co koukat.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Raxiku, chlapče ušatá, já jen doufám, že z tebe nikdy nebude to, co máš ve hře za jméno... Jestli by se měla narodil další nepodařená opice, tak doufám, že chlapy postihne impotence. Jak se říká: škoda, že Tě máma nepolklaRaxik píše: Jojo přesně to tam píšu. Umíš dobře číst ty kluku (asi) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
STOP SUPPORTU!
Typický hňupWaringull píše:Raxiku, chlapče ušatá, já jen doufám, že z tebe nikdy nebude to, co máš ve hře za jméno... Jestli by se měla narodil další nepodařená opice, tak doufám, že chlapy postihne impotence. Jak se říká: škoda, že Tě máma nepolklaRaxik píše: Jojo přesně to tam píšu. Umíš dobře číst ty kluku (asi) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Se mi libi jak je jazyk jak cesky tak slovensky tvarnej. Jak si s nim dokazi urciti jedinci krasne vyhrat. Nejednomu lingvistovi by srdce zaplesalo! Vyborne cermi!cermi píše:(picocurakove)
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
schnauze schatziProgramos píše:Se mi libi jak je jazyk jak cesky tak slovensky tvarnej. Jak si s nim dokazi urciti jedinci krasne vyhrat. Nejednomu lingvistovi by srdce zaplesalo! Vyborne cermi!cermi píše:(picocurakove)
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Haf haf! Já jsem malé hloupé štěňátko.
to by clovek brecel hnusny to stranky jak cipHan Gamms píše:Už to běží !
http://papacharlie.borec.cz/
Haf to je tak pjěkný. To muselo dělat moje skritpově sdatné příbuzné štěňátko Raxik. Haf haf. Pěkně pokročil ve své intelikenci.
Úhlednější než web harpagonůJiri píše:to by clovek brecel hnusny to stranky jak cipHan Gamms píše:Už to běží !
Tady doslova někomu ruplo v kouli z toho forka . Opět velký gól, že někdo mluví o něčí inteligenci a napíše to s k .Rexik píše:Haf to je tak pjěkný. To muselo dělat moje skritpově sdatné příbuzné štěňátko Raxik. Haf haf. Pěkně pokročil ve své intelikenci.
Haf ?Raxik píše:Tady doslova někomu ruplo v kouli z toho forka . Opět velký gól, že někdo mluví o něčí inteligenci a napíše to s k .Rexik píše:Haf to je tak pjěkný. To muselo dělat moje skritpově sdatné příbuzné štěňátko Raxik. Haf haf. Pěkně pokročil ve své intelikenci.
Hafiky haf! Jak smutné, že jsy našel jen jendu chibu. Hafiky ty intelikentejší štěňátko. Buď raději hodnej pejsánek a pěkně štěkej.Raxik píše:Tady doslova někomu ruplo v kouli z toho forka . Opět velký gól, že někdo mluví o něčí inteligenci a napíše to s k .Rexik píše:Haf to je tak pjěkný. To muselo dělat moje skritpově sdatné příbuzné štěňátko Raxik. Haf haf. Pěkně pokročil ve své intelikenci.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kde sa tu davaju lajky? Top topik.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak to prrrr , hou hou hou hou hou uhlednější?To je odbité jak hovado,Polepšete se a vkládejte dungi , tohle je fakt sra..Han Gamms píše:Úhlednější než web harpagonůJiri píše:to by clovek brecel hnusny to stranky jak cipHan Gamms píše:Už to běží !
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
ježiš já si rly myslel, že raxik začal trollit uplně jinym levelem a teď jsem si řikal, proč jako quotuje sám sebe, už to vidim !
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
To jen Waringhulovi ruplo v kouli ...toho si nevšímejcermi píše:ježiš já si rly myslel, že raxik začal trollit uplně jinym levelem a teď jsem si řikal, proč jako quotuje sám sebe, už to vidim !
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Neni nahodou obchazeni banu na foru trestano logama do hry?Acarus píše:Waringull - nevhodne verbalni projevy. 7x2 dni
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.