kterak je sikanovana guilda MG
Re: kterak je sikanovana guilda MG
Raxiku, naučil ses koukám novou zkratku - LOL (10:46,10:38,10:33,10:04 a o jiných topikách nemluvě...). Gratuluji!
A očividně víš mnohem víc než my ostatní a jsi v kontaktu s GM týmem, proto tu můžeš tvrdit, co dělají špatně směrem ke hráčům nebo svým ex kolegům. Vlastně ty víš všechno nejlépe.
A očividně víš mnohem víc než my ostatní a jsi v kontaktu s GM týmem, proto tu můžeš tvrdit, co dělají špatně směrem ke hráčům nebo svým ex kolegům. Vlastně ty víš všechno nejlépe.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
A pak že hraní her lidi negumuje.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vidím na další komix , snad se nikdo neurazí
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Nevím jak tobě, ale mě Raziel psal. Další vědma od Kačerů? Zase víš co vím a nevím? LOLTrinity píše:Raxiku, naučil ses koukám novou zkratku - LOL (10:46,10:38,10:33,10:04 a o jiných topikách nemluvě...). Gratuluji!
Každý z Kačerů je vědma naučil si nás to tady na forkuRaxik píše:Nevím jak tobě, ale mě Raziel psal. Další vědma od Kačerů? Zase víš co vím a nevím? LOLTrinity píše:Raxiku, naučil ses koukám novou zkratku - LOL (10:46,10:38,10:33,10:04 a o jiných topikách nemluvě...). Gratuluji!
Lepší je hned bez rozmyslu jednat. Na co psát lidem. ))))))))))))))))))))))))))))))Acarus píše:K tomu asi nema cenu nic psat ani do pokecu.
A byl ten Raziel teda GM nebo byl jen Counselor?
Fantóm, černá svyně, černokněžnýk.
Další takovej boha...tady se snad jede jen v extrémech nebo co? Buď nevíš nic nebo víš všechno a na stejný brdo to jde i s tresty...buď nedostaneš nic nebo dostaneš delete. Mám info ze 2 ze 3 zainteresovaných stran, které na sebe navazuje. Na GM mapě nejsem (naštěstí)...Nemyslím si ale, že bych o nějaké info přišel viz. smazání a navrácení filova majetku... Když příspěvky pořád jen mažete nemůžete se divit, že si někdo něco dá dohromady bez vásAcarus píše:Tak nejdulezitejsi je, ze vis vsechno.
Ta podstatna otazka je, jestli se raxik dopracoval na panske prirozeni a nebo damske, v kontaktech jsem to nenasel, tak jak to je? U kaceru to je jasne, ty jsou obo (picocurakove)
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
To si vymyslel sám ?cermi píše:Ta podstatna otazka je, jestli se raxik dopracoval na panske prirozeni a nebo damske, v kontaktech jsem to nenasel, tak jak to je? U kaceru to je jasne, ty jsou obo (picocurakove)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
kvalitni poctenicko, znami pacienti nezklamali :p
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Kluci, snad neděláte tu zásadní chybu a neberete jeho příspěvky vážně? Ale bacha, třeba to ten chlapec požene až k mezinarodnímu soudu v HaaguRaxik píše: Všem dokážu že mám velkého cipíska !
STOP SUPPORTU!
Waringull píše:Kluci, snad neděláte tu zásadní chybu a neberete jeho příspěvky vážně? Ale bacha, třeba to ten chlapec požene až k mezinarodnímu soudu v HaaguRaxik píše: Všem dokážu že mám velkého cipíska !
Aspoň něco vlastního jsi mohl vymyslet...Takhle mě kopírovat...trapné ))))) (btw asi nevíš co za problémy řeší mezinárodní soudní dvůr co? když už se snažíš někoho ztrapnit aspoň to udělej tak, aby se ti nevysmál, že ses nevzdělanej hňup ...Jenom Lapizzovi to příjde vtipné, jelikož ví asi stejný prd jako ty )Waringull píše:Kluci, snad neděláte tu zásadní chybu a neberete jeho příspěvky vážně? Ale bacha, třeba to ten chlapec požene až k mezinarodnímu soudu v HaaguRaxik píše: Všem dokážu že mám velkého cipíska !
Raxíku a jsme u toho takže ty víš co vím já takže víš všechno dobře ty ! :p máš můj respektRaxik píše:Aspoň něco vlastního jsi mohl vymyslet...Takhle mě kopírovat...trapné ))))) (btw asi nevíš co za problémy řeší mezinárodní soudní dvůr co? když už se snažíš někoho ztrapnit aspoň to udělej tak, aby se ti nevysmál, že ses nevzdělanej hňup ...Jenom Lapizzovi to příjde vtipné, jelikož ví asi stejný prd jako ty )Waringull píše:Kluci, snad neděláte tu zásadní chybu a neberete jeho příspěvky vážně? Ale bacha, třeba to ten chlapec požene až k mezinarodnímu soudu v HaaguRaxik píše: Všem dokážu že mám velkého cipíska !
[quote="LaPiZza"][/quote]
Jojo přesně to tam píšu. Umíš dobře číst ty kluku (asi) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jojo přesně to tam píšu. Umíš dobře číst ty kluku (asi) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
víš že si z Tebe dělám dobrej den ?Raxik píše:Jojo přesně to tam píšu. Umíš dobře číst ty kluku (asi) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LaPiZza píše:
Samozřejmě...najednou...LOL...trapákLaPiZza píše:víš že si z Tebe dělám dobrej den ?Raxik píše:Jojo přesně to tam píšu. Umíš dobře číst ty kluku (asi) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LaPiZza píše: