kterak je sikanovana guilda MG
kterak je sikanovana guilda MG
Guilda -MG- má čas do konce týdne uvést do chodu webové stránky. Nebudu poslouchat od ostatních hráčů, že jste jediná guilda, která porušuje tohle triviální pravidlo. Času jste měli dost. Provizorní stránky se dají udělat do pár minut.
Re: Diskuzní skupina pro zástupce guild
Sem si to napsal abych to přehlédl a mohli ste nás s čistým svědomím smazat ?Qvido píše:Guilda -MG- má čas do konce týdne uvést do chodu webové stránky. Nebudu poslouchat od ostatních hráčů, že jste jediná guilda, která porušuje tohle triviální pravidlo. Času jste měli dost. Provizorní stránky se dají udělat do pár minut.
Stránky už jsou hotové, jen nejsou nahozené na hlavní web. To dokonce týdne doladíme. Děkujeme za trpělivost, chápu že naše stránky vždy mají velkou násvštěvnost a našim fanouškům chybí
Postupně se to stupňuje a mám pocit, že jednoho rána prostě bez důvodu už nebudeme moct nalognout. Od přehazování respů klamáků k mazání majetku za nahlášené bugy až k mazaní celé guildy...Nemluvě o neřešených krádežích, pokud máš zkratku MG...
Nebuď paranoidní, my jsme přeci ozdobou serveruRaxik píše:Postupně se to stupňuje a mám pocit, že jednoho rána prostě bez důvodu už nebudeme moct nalognout. Od přehazování respů klamáků k mazání majetku za nahlášené bugy až k mazaní celé guildy...Nemluvě o neřešených krádežích, pokud máš zkratku MG...
Přesně tak.Han Gamms píše:Sem si to napsal abych to přehlédl a mohli ste nás s čistým svědomím smazat ?Qvido píše:Guilda -MG- má čas do konce týdne uvést do chodu webové stránky. Nebudu poslouchat od ostatních hráčů, že jste jediná guilda, která porušuje tohle triviální pravidlo. Času jste měli dost. Provizorní stránky se dají udělat do pár minut.
Stránky už jsou hotové, jen nejsou nahozené na hlavní web. To dokonce týdne doladíme. Děkujeme za trpělivost, chápu že naše stránky vždy mají velkou násvštěvnost a našim fanouškům chybí
Jestli jsi toho bugu zneuzival i pres to, ze byl nahlaseny -> dal si bugoval, tak se nediv.Raxik píše:Postupně se to stupňuje a mám pocit, že jednoho rána prostě bez důvodu už nebudeme moct nalognout. Od přehazování respů klamáků k mazání majetku za nahlášené bugy až k mazaní celé guildy...Nemluvě o neřešených krádežích, pokud máš zkratku MG...
A uz neserte s tema klamakama furt. Respy klamaku se presunuly vsem guildam, ne jen MG. Nebo mate nejake vlastni ke kterym zbytek serveru nema pristup?
Prijde mi ze vetsina jeste hrajicich hracu jede v tezkych drogach, protoze jinak mi tady tohle vase breceni fakt nedava smysl, tohle je tezkej dojezd. Nechtel bych, radeji rozdavejte v guilde Lexaurin, fakt, bude vam lip.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Nejvíc jedou na drogách lidi, kteří o tom topicu neví ani prd, ale přesto musí napsat nějakou blbost. Viz. tvůj příspěvek. Jednak posunutí respů o 20 políček nelze nazvat posunutí pro všechny, jednak pokud je to bug proč má fila majetek zpátky, jednak se ten "bug" řešil už 10 let zpátky na foru (nechápu teda proč je Rocco pořád v prohřeškách...asi protože pojížděl kačery moc často)...to bys určitě věděl, kdybys tu nehrál tak 3 měsíce a neměl zapotřebí ke všemu plácat blbosti, jednak GMka radši vyhodí Raziela než, aby uznali, že mazat hned všechno, bez toho aby konfrontovali daného člověka, je naprostá zhovadilost a jednak tady to, že musíme mít najednou stránky nebo nás smažou potom, co nám byly dané stránky povoleny, je směšné...Ale to je jak do dubu...předpokládám, že tvoje odpobvěď bude zase něco ve stylu respy nejsou jenom jedné guildy i přestože i Qvido mě říkal, že to bylo mířené výslovně proti mému scriptu...Programos píše:Jestli jsi toho bugu zneuzival i pres to, ze byl nahlaseny -> dal si bugoval, tak se nediv.Raxik píše:Postupně se to stupňuje a mám pocit, že jednoho rána prostě bez důvodu už nebudeme moct nalognout. Od přehazování respů klamáků k mazání majetku za nahlášené bugy až k mazaní celé guildy...Nemluvě o neřešených krádežích, pokud máš zkratku MG...
A uz neserte s tema klamakama furt. Respy klamaku se presunuly vsem guildam, ne jen MG. Nebo mate nejake vlastni ke kterym zbytek serveru nema pristup?
Prijde mi ze vetsina jeste hrajicich hracu jede v tezkych drogach, protoze jinak mi tady tohle vase breceni fakt nedava smysl, tohle je tezkej dojezd. Nechtel bych, radeji rozdavejte v guilde Lexaurin, fakt, bude vam lip.
Re: kterak je sikanovana guilda MG
No moc Kačery nepojížděl.. Spíš se za PK schovával v baráčku (tomu říkáš ten pojezd) :p navíc si tu stěžujete pořád na něco.. když se Ti to nelíbí tak to nehraj a je to ušetříš si nervy a ostatním taky
To je další věc...když se člověk ozve, proti tomu co se děje, je za uplakánka, ovšem kdyby se nikdo neozval, tak se nic nezmění. Libí se mě ty rady stylu hele drž hubu a příjmi tu totalitu nebo tě smažeme...LOLLaPiZza píše:No moc Kačery nepojížděl.. Spíš se za PK schovával v baráčku (tomu říkáš ten pojezd) :p navíc si tu stěžujete pořád na něco.. když se Ti to nelíbí tak to nehraj a je to ušetříš si nervy a ostatním taky
Nechces si radsej napisat nejaky afk script, ktory za teba bude tieto xxxxviny pisat na forko afk? Vzhladom na to, ze to co trepes dokola sa moc neobmiena, by ti to usetrilo casu dost.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Hele Scorpe bez navrhnout Ice Heater....ten by se mě hodilScorp -K- píše:Nechces si radsej napisat nejaky afk script, ktory za teba bude tieto xxxxviny pisat na forko afk? Vzhladom na to, ze to co trepes dokola sa moc neobmiena, by ti to usetrilo casu dost.
Hlavne ho nenavrhuj ty, lebo zmazu aj ice casti, ktore uz su ...
Neboj já bych si napsal zase nějaký script...víš proč? Protože to umím ...LOLScorp -K- píše:Hlavne ho nenavrhuj ty, lebo zmazu aj ice casti, ktore uz su ...
Ocividne, trvalo ti to rok napisat ho, a dalsi rok ti to bude trvat prepisovat na nove respy. Ale jak je vidiet, mas vela casu, ked pises scripty a este pri tom aj stihas post hunt na forku, tak vrele do toho. A strasne obdivujem ludi, ktori sa musia sami utvrdit v tom, ze napisali nieco smiesne tym, ze si za svoj vlastny post daju smajlika a este aj LOL
Baví mě Scorpe jak víš vždycky co přesně dělám a jak dlouho ...Slovenská vědma naše ...LOLScorp -K- píše:Ocividne, trvalo ti to rok napisat ho, a dalsi rok ti to bude trvat prepisovat na nove respy. Ale jak je vidiet, mas vela casu, ked pises scripty a este pri tom aj stihas post hunt na forku, tak vrele do toho. A strasne obdivujem ludi, ktori sa musia sami utvrdit v tom, ze napisali nieco smiesne tym, ze si za svoj vlastny post daju smajlika a este aj LOL
Pis nadalej sem, inde ti ocividne mazu prispevky. Asi z toho dovodu, jak ich vacsina ludi na tomto forku necita. To len ja sa vzdy necham nalakat, ale nikdy nic nove. Tak pokracuj v monologu. ex dee
Tak kdo by čekal, že mocný Scorp top hráč na DP nebude vědět, že v EP jdou castit sumy na políčko na víc než 3 pole ...LOLScorp -K- píše:Pis nadalej sem, inde ti ocividne mazu prispevky. Asi z toho dovodu, jak ich vacsina ludi na tomto forku necita. To len ja sa vzdy necham nalakat, ale nikdy nic nove. Tak pokracuj v monologu. ex dee
To ze mam novej ucet na foru neznamena ze tu hraju 3 mesice. Tech 14 let na DP uz mam za sebou az se divim, ze me porad neco nuti cist tady ty vase zblepty na foru.Raxik píše:pile of shit
To, ze byl bug nahlaseny uz 10 let zpatky neznamena, ze ho muzes vyuzivat. Za ty leta uz sem si jich co zazil, vedel o nich ale nikdy sem je nevyuzival, abych pak nemusel brecet na forku jak je to nefer, ze dostanu trest.
To ze Filovi byl vracen majetek je jen dobra vule GMs, nema vyznam trestat hrace takovymhle zpusobem - mazani majetku ci delete. Hracu je malo a mazani majetku jich moc neprilaka. Kazdopadne bugeri a hraci co obchazi herni nastaveni vrhaji dalsi stin na uz tak dost temny raj, si urcitou formu trestu zaslouzi.
Hod se do klidu, zacni tu hru hrat. Pokud chces skriptovat, tak sou i zabavnejsi veci nez ultima.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Kdybych aktivně začal hrát, dávál bych tomu tak měsíc než mě GMka za něco smažou )))...Osobně se divím, že jsem nedostal delete za ten script...btw libí se mě jak odpovídáš jen na věci tobě příhodné...samozřejně o nich nevíš ani prd, ale příhodné )))...Já ti to ozřejmím. Když nahlásíš bug a GM ti řekne, že to jako bug nevídí tak ho logicky používáš dál. Pak příjde jiné GM a smaže ti majetek za to, že používáš bug. To ti příjde normální? Nebo jsi o tom nevěděl a jen tu po 3 měsících hraní posthuntíš?Programos píše:pile of shitRaxik píše:pile of shit