Upc

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Upc

Příspěvek od cermi »

Pls kdo mate pevnej net od upc a aktivni sluzbu wifree... ? :P
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Upc

Příspěvek od Zola »

Já mám UPC ale to do zástrčky , jako že tu baterku.Při bouřce dobrá věc ale ty myslíš asi eternyt , ten ne.Jinak nikdo si nic nepořizujte od o2 , hrozný.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Tak jinak, zitra mi dojde technik zapojit net a soused tu ma pustenou free wifi od upc, ale potrebujes login, kterej budu mit az zitra, takze tu jsem smutnoucky bez netu a potrebuju pucit login na den :p
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Trosku mimo dotaz, ale:

Mel sem ted dva roky upc a kdyz sem to chtel zrusit, tak si nedovedes predstavit ten kolotoc okolo. Trvalo mi mesic a pul nez se mi podarilo zrusit sluzby.
Prvni vypoved co jsem jim poslal, tak jim neprisla, tak sem posiall druhou, doporucene, ta uz jim prisla a najednou se objevila uz i ta prvni, ze pry si ji spatne predali na blby oddeleni a tak podobne.

Byla to mesic a pul dlouha anabaze, nez se mi to podarilo zrusit.

Jo a pokud nebydlis v Praze, tak pak musis vypoved sluzeb posilat postou. V roce 2016. Tak good luck. UPC uz nikdy.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

No co ja si pamatuju, tak i ten modem se posilal postou zpatky.
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Acarus píše:No co ja si pamatuju, tak i ten modem se posilal postou zpatky.
Jo, to me ceka tento tyden :]

A este sem zapomel rict, ze mi dokonce jedna operatorka rekla, ze staci poslat kopii vypovedi smlouvy mailem a strasne se podivovala, ze bych mel posilat dopis. No, v druhem telefonatu uz bylo vsechno jinak a dokonce si overovali nahravku a omlouvali se ze mi dali spatny informace. V UPC je proste banda kokotu. Manozrouti kteri to tam ridi maji uzasnej talent k nasravani lidi.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

To je vsude kdyz davas vypoved.
Jenom letos sem resil pri stehovani prarodicu do domova duchodcu takovych veci. Az mi z toho sla hlava kolem. energie od vydriduchum nekolikrat telefony co jim kdo nabidl atd. Sileny no.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

jak je o post výše no, pokud si pohlídáš výpovědní dobu nějaký ty dva měsíce cca a nebo když měnej obchodní podmínky tak np u všeho
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

a taky to chce když už něco takového pořizuješ pořádně si přečíst smlouvu.Nebo pak čumíš jako puk když odstupuješ že po tobě chtěj nemalé peníze..a to třeba i po hodně dlouhé době.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Odpovědět