- Lightning, FlameStrike a Energy bolt svitky, jejich DMG zavisla na ekvipu co kdo ma na sobe.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: - Lightning, FlameStrike a Energy bolt svitky, jejich DMG zavisla na ekvipu co kdo ma na sobe.
Xan -
samozrejme prsk v resskesi nezasluzi boost, len som chcel aby mal rovnaku dmg zvitkov ako doposial...
Zabusol som to spomenut, ale aj ja ked som sa davno rozhodoval s ktorou postavou byt pk tak jedina volba bola prsk lebo som mal majetok len par sto K takze som vedel efektivne hrat v equipe za 20k takze aj teraz po revizii by to malo ostat rovnake...
Xorine -
Upogovat vampa je mozne len pokial je to fakt noob... ja keby hram vampa tak ma v lese neupoguje ani najlepsi pvper dpcka... na rovinke by to bolo teoreticky mozne keby ma prsk 50 pog zvitkov a dosla by mi zla seria bandov a minute rr...
Waringul -
Sice neviem aky je harm hlava, ale myslim ze pog zvitky budu mat neviditelny boost pre vampov/druidov
Acarus -
Ten EB si pamatam ked prisiel jeho boost, to bola sila ale do par dni sa to nerflo tak to bola potom skoda vahy eb zvitkov kedze kvf malo vzdy spolahlivy dmg
A dalsie info pre tych ktory sa boja - momentalny stav je boost len ked je prsk v parte s klerom, solo sa neda behat v eq za 200+k vzhladom na 158 vahu a to je naozaj minimalna vaha... ked som behaval so 115 vahou a spadlo mi gs, tak som do 20-30s bol bez stamky takze ostava gs+tr a som 40 sekund bez many.... teraz aj keby si dam gs tak to bude raketovou rychlostou letiet stamina dole...
Musime si este pockat na upravu vahy zbroji od Quida, lebo momentalne je to problem...
Ja som roky hladal idealny pomer vahy/refu aby mi to vyslo a setril som kazdy kamen vahy, za maga som ani nikdy nenosil koze, len robu a boty...
A dalsia vec mozete byt radi ked proti vam pojde mag/nekro v equipe za 200+k aspon budete mat co lotit... ja som vzdy mal radsej nagearovanych plechov aj ked to bolo riziko bolo aspon co lotnut... dmg sa ani nezvysila drasticky ale rozumne vzhladom na equip... kvf za 40 alebo 48 to pocitit len trochu...
Osobne by som teda videl potrebny boost prskov v tej vahe minimalne, a aby som nekrivdil tak tremer by si zasluzil este 5% fenc lebo je pravda ze je celkom misser a potrebuje minimalne midnajtky a bloodku na nejake pvp...
Je to vidiet ze sa tremer hra malo v pvp aj ked po speckach dostal pekny boost a je univerzalny len tych 5% fencu mu chyba... a zase do prska sa da trafit v pohode so 100 skillom, horsie je to do plechov...
Ostatne povolania sa hravaju a su fajn a co sa tyka rangov tak do pvp nepatria kvoli zlemu nastaveniu strelby ze nemozu za jazdy natahovat (ako na e_ndore) ale to sa asi neda opravit...
Za zaver musim povedat ze sa mi paci aktivita gm, ide to dobre a este na podporu pvpcka by to chcelo nejake turnaje castejsie robit (hlavne s odmenami) a bude to super.
samozrejme prsk v resskesi nezasluzi boost, len som chcel aby mal rovnaku dmg zvitkov ako doposial...
Zabusol som to spomenut, ale aj ja ked som sa davno rozhodoval s ktorou postavou byt pk tak jedina volba bola prsk lebo som mal majetok len par sto K takze som vedel efektivne hrat v equipe za 20k takze aj teraz po revizii by to malo ostat rovnake...
Xorine -
Upogovat vampa je mozne len pokial je to fakt noob... ja keby hram vampa tak ma v lese neupoguje ani najlepsi pvper dpcka... na rovinke by to bolo teoreticky mozne keby ma prsk 50 pog zvitkov a dosla by mi zla seria bandov a minute rr...
Waringul -
Sice neviem aky je harm hlava, ale myslim ze pog zvitky budu mat neviditelny boost pre vampov/druidov
Acarus -
Ten EB si pamatam ked prisiel jeho boost, to bola sila ale do par dni sa to nerflo tak to bola potom skoda vahy eb zvitkov kedze kvf malo vzdy spolahlivy dmg
A dalsie info pre tych ktory sa boja - momentalny stav je boost len ked je prsk v parte s klerom, solo sa neda behat v eq za 200+k vzhladom na 158 vahu a to je naozaj minimalna vaha... ked som behaval so 115 vahou a spadlo mi gs, tak som do 20-30s bol bez stamky takze ostava gs+tr a som 40 sekund bez many.... teraz aj keby si dam gs tak to bude raketovou rychlostou letiet stamina dole...
Musime si este pockat na upravu vahy zbroji od Quida, lebo momentalne je to problem...
Ja som roky hladal idealny pomer vahy/refu aby mi to vyslo a setril som kazdy kamen vahy, za maga som ani nikdy nenosil koze, len robu a boty...
A dalsia vec mozete byt radi ked proti vam pojde mag/nekro v equipe za 200+k aspon budete mat co lotit... ja som vzdy mal radsej nagearovanych plechov aj ked to bolo riziko bolo aspon co lotnut... dmg sa ani nezvysila drasticky ale rozumne vzhladom na equip... kvf za 40 alebo 48 to pocitit len trochu...
Osobne by som teda videl potrebny boost prskov v tej vahe minimalne, a aby som nekrivdil tak tremer by si zasluzil este 5% fenc lebo je pravda ze je celkom misser a potrebuje minimalne midnajtky a bloodku na nejake pvp...
Je to vidiet ze sa tremer hra malo v pvp aj ked po speckach dostal pekny boost a je univerzalny len tych 5% fencu mu chyba... a zase do prska sa da trafit v pohode so 100 skillom, horsie je to do plechov...
Ostatne povolania sa hravaju a su fajn a co sa tyka rangov tak do pvp nepatria kvoli zlemu nastaveniu strelby ze nemozu za jazdy natahovat (ako na e_ndore) ale to sa asi neda opravit...
Za zaver musim povedat ze sa mi paci aktivita gm, ide to dobre a este na podporu pvpcka by to chcelo nejake turnaje castejsie robit (hlavne s odmenami) a bude to super.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: - Lightning, FlameStrike a Energy bolt svitky, jejich DMG zavisla na ekvipu co kdo ma na sobe.
Mno prave to jak pises ze "zla serie bandu" je uplne bezna zalezitost ze vetsinu casu ti da maximalne za 10 (u gangrela to je nejspis jinak kdyz ma vyssi heal a na to abych mel stejny heal jako gangrel, musim mit splneneho impa a v zaveru by to byla stejne jen parodie na gangrela - kdyz ono je strasne tezke se "naockovat" kouzlem nebo si umichat z 2 regu lesser cure na uzdraveni byt i deadly jedu, takze nechapu ten "bonus heal" za splneneho impa)Mighty PvP GOD píše:Xan -
Xorine -
Waringul -
Acarus -
A co se tyce pog svitku... i se 100 magery (i max inscripce ale to nejspis na dp nema vliv) u vampa maji zanedbatelny boost dmg a oproti prskovi maji mnohem vetsi pauzu (cca 8s) a je jedno jestli mas zaklad magery 75 nebo 100 s vecmi (neni v tom zadny rozdil max mensi fizz)
A nemyslim si ze by 5% bojovek nejak drasticky pomohlo... Tremer je vamp pres magii na bojovky tu mas brujaha.
Maximalne by mu pomohlo nejak upravit timer na mocne vysati (nebo nejak upravit explozi) - at uz hlava nebo svitek... nehraje to zadnou roli porad to ma pauzu nejak 12s a nijak se to dmg nelisi.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tremer ma myslim 75 heal to je monstrozne dostacujuce...
V lese ubandim hociakeho bleskujuceho aj s nekrom s 60 healom...
V lese ubandim hociakeho bleskujuceho aj s nekrom s 60 healom...
v dnešní době emancipace žen je tenhle argument irelevantní
No myslím, že při průměrné inteligenci byť to bylo psáno ve dvě ráno, se význám toho dá pochopit. Jednoduše rečeno, šance ať jsi Brujah, Tremer vs Prsk, tak šance pro prska, že Tě zabije je 10%. A nevidím nic špatného na tom, že jedno povolaní a to je mág, má energy bolt, který byl silný už i před 10 lety. Měl dmg okolo 30-60, jenže dmg vždycky byla náhodná, a proto se vyplatilo kouzlit kvf. Kdyby vampír neměl imunku, veř mi, že raději kouzlím kvf. Jestli jsi myslíš, že mág dokaže zabít tremera, brujaha Tak ti klidně pujčím acc a můžeš se předvést.Xorine píše: Nezlob se na me ale pletes paty pres devaty
Když budeš průměrný hráč tak dokážeš za Tremera zabít mága uplně v pohodě ikdyž to bude zkušenější hráč. Když budeš průměrný mág, tak ani ameterského vampíra nezabiješ, jako promin ale přirovnávat 50% healingu oproti 75% to je uplně zcestný
Kdyby UO byla nastavená tak, jak před 10 lety, tak si jsou všechna povolaní rovna. Teď prskové jsou nejhorší na 1v1 proti ostatním povolaním (pokuď těch prsků není víc) i v rukách zkušených hráčů.
PS: Ted jsem zkoušel energy bolt v +25 kužích a invulce. Energy bolt z hlavy paladinovi při 90 AR dmg z 5 energy boltu = 0 dmg
Já jen doufám, že do budnoucna plánujete ubrat dmg i KVF prosím tak na 10
STOP SUPPORTU!
Rly? Rly??? Ty posledni dve vety to je post jak kdytlz ti zmizela pochoden z testu guild her. Treba ti to dojde, spis se obavam, ze ne.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je fakt divný že pal s 90 ar dostal dmg za 0
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Kdyby se to nemělo tak tento topik ani není založený takže se to rozhodně měnit muselo.Acarus píše:a mnohem divnejsi je to, ze si kouzlil z hlavy, kdyz revize se tyka svitku.
STOP SUPPORTU!
A co se ti na těch větách nelibí ? :p To, že posily spelly? Harm,Blesk,KvF,Energy Bolt? A teď KvF s Energy boltem oslabily tak, že to má nejhorší dmg za posledních x let? Hlavně, že buff má harm, vas flam, bleskl To je určitě posílení prsků jak má býtcermi píše:Rly? Rly??? Ty posledni dve vety to je post jak kdytlz ti zmizela pochoden z testu guild her. Treba ti to dojde, spis se obavam, ze ne.
STOP SUPPORTU!
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
furt brecite misto hrani.. za ty leta je to furt dokola - ja mel to on mel to pak me zabil a jak jako to je mozny a ten dmg kdyz mel/nemel eqip atd.. ste jak maly misto breceni tu na foru vymyslete jak se tomu postavit jak to hrat a jak prizpusobit eqip... vzhledem k aktivite poslednich let muzes ztratit eqip 300x a furt mas dost na dalsich xyz her.. nebudte liny a prizpusobte se nastaveni misto tehlech diskuzi ( stejne byly kazdy rok 2005-ted..)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ono ale plakanie tu bolo vzdy opodstatnene, hlavne co sa tyka pvp ktore bolo dlhe roky zanedbavane, velmi tu chybalo pvp gm (ja som ho chcel robit ale nedostal som tu sancu, viem ze kvoli mojmu spravaniu ale chcel som len to dobre pre pvp)
Keby vezmes ze sa nerobia upravy tak by hralo menej a menej ludi... zmeny su fajn vec... aj v lolku sa menia kazdy mesiac veci a na konci roka to prekopu a urobia este vacsie zmeny... to potom bavi ludi lognut ked mozu ocekovat nieco co este nebolo...
Myslel som si osobne ze uz dp nelognem ale po tych zmenach prskov ma to po 3 rokoch donutilo lognut pokial to takto bude pokracovat tak v zime ked bude este viac hracov to moze byt zaujimave
Keby vezmes ze sa nerobia upravy tak by hralo menej a menej ludi... zmeny su fajn vec... aj v lolku sa menia kazdy mesiac veci a na konci roka to prekopu a urobia este vacsie zmeny... to potom bavi ludi lognut ked mozu ocekovat nieco co este nebolo...
Myslel som si osobne ze uz dp nelognem ale po tych zmenach prskov ma to po 3 rokoch donutilo lognut pokial to takto bude pokracovat tak v zime ked bude este viac hracov to moze byt zaujimave
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Report #2
Tak uzsom daco odbehal za maga a treba este tieto 2 veci:
1. Znizit vahu +15 - +25 equipov a to znacne... (+archmagi a ancestralky ale neviem kolko atm vazia)
- behat so 150+ vahou pri danom nastaveni staminy je strasne, bez srandy kazdych 30s som musel chlastat tr... quido sice na tom asi robi ale len to preistotu pripominam... v momentalnom nastaveni to je na 1+ minutove behaky debuff... a aj s tymi zvitkami to vobec nie je take lahke dakoho zabit pod 30s ked uteka...
2. Vratit povodnu dmg zvitkov
- dnes som behal len so skladackou (110 mgr, kvoli vahe) a daval som kvf za 34-35, to je prilis citit, zabijal som wara v bloku 2x s deadly poisonom a keby nedam este aj energy vorta tak by mi seriozne odkopol cez rb... je to prilis debuff a nebol potrebny, prskovia s ich 80 hpckami padaju aj na ikcka a neda sa vzdy nosit top pvp equip pri takom stracani equipov... urcite by bolo dobre to vratit aj keby sa (obzvlast rapidne) neznizila vaha lepsich zbroji... predsa len to mal byt boost prskov
Tak uzsom daco odbehal za maga a treba este tieto 2 veci:
1. Znizit vahu +15 - +25 equipov a to znacne... (+archmagi a ancestralky ale neviem kolko atm vazia)
- behat so 150+ vahou pri danom nastaveni staminy je strasne, bez srandy kazdych 30s som musel chlastat tr... quido sice na tom asi robi ale len to preistotu pripominam... v momentalnom nastaveni to je na 1+ minutove behaky debuff... a aj s tymi zvitkami to vobec nie je take lahke dakoho zabit pod 30s ked uteka...
2. Vratit povodnu dmg zvitkov
- dnes som behal len so skladackou (110 mgr, kvoli vahe) a daval som kvf za 34-35, to je prilis citit, zabijal som wara v bloku 2x s deadly poisonom a keby nedam este aj energy vorta tak by mi seriozne odkopol cez rb... je to prilis debuff a nebol potrebny, prskovia s ich 80 hpckami padaju aj na ikcka a neda sa vzdy nosit top pvp equip pri takom stracani equipov... urcite by bolo dobre to vratit aj keby sa (obzvlast rapidne) neznizila vaha lepsich zbroji... predsa len to mal byt boost prskov
Nevim no, jeste mesic pobehejte a pak si vzpomente na prsk naramky !!
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
Však já jsem ti je chválil, a doufám, že se to brzo zavedecermi píše:Nevim no, jeste mesic pobehejte a pak si vzpomente na prsk naramky !!
STOP SUPPORTU!
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Chcem sa spytat ako to vyzera s reviziou zbroji? (Vaha...?)
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Acarus píše:Vazne se o tom uvazuje. Jen nevim, kdes prisel na to, ze se neco takoveho chysta.
Tak z tohto som to tak pochopil ze je to viacmenej hotova vecQvido píše:Acarus pracuje na svitkách - dmg bude závislá na skillu/int - teda s největší pravděpodobností. Já se mrknu na ty brnění - staty a váhu.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
z toho breceni to vypada ze pk maji zne.. to abych v listopadu logl a pojel nekoho kdo nema zajem o pvp (kvuli najmum, chapes ne..) btw strigwyr hrajes jo? :p
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)