samozrejme prsk v resskesi nezasluzi boost, len som chcel aby mal rovnaku dmg zvitkov ako doposial...
Zabusol som to spomenut, ale aj ja ked som sa davno rozhodoval s ktorou postavou byt pk tak jedina volba bola prsk lebo som mal majetok len par sto K takze som vedel efektivne hrat v equipe za 20k takze aj teraz po revizii by to malo ostat rovnake...
Xorine -
Upogovat vampa je mozne len pokial je to fakt noob... ja keby hram vampa tak ma v lese neupoguje ani najlepsi pvper dpcka... na rovinke by to bolo teoreticky mozne keby ma prsk 50 pog zvitkov a dosla by mi zla seria bandov a minute rr...
Waringul -
Sice neviem aky je harm hlava, ale myslim ze pog zvitky budu mat neviditelny boost pre vampov/druidov
Acarus -
Ten EB si pamatam ked prisiel jeho boost, to bola sila ale do par dni sa to nerflo tak to bola potom skoda vahy eb zvitkov kedze kvf malo vzdy spolahlivy dmg

A dalsie info pre tych ktory sa boja - momentalny stav je boost len ked je prsk v parte s klerom, solo sa neda behat v eq za 200+k vzhladom na 158 vahu a to je naozaj minimalna vaha... ked som behaval so 115 vahou a spadlo mi gs, tak som do 20-30s bol bez stamky

Musime si este pockat na upravu vahy zbroji od Quida, lebo momentalne je to problem...
Ja som roky hladal idealny pomer vahy/refu aby mi to vyslo a setril som kazdy kamen vahy, za maga som ani nikdy nenosil koze, len robu a boty...
A dalsia vec mozete byt radi ked proti vam pojde mag/nekro v equipe za 200+k aspon budete mat co lotit... ja som vzdy mal radsej nagearovanych plechov aj ked to bolo riziko bolo aspon co lotnut... dmg sa ani nezvysila drasticky ale rozumne vzhladom na equip... kvf za 40 alebo 48 to pocitit len trochu...
Osobne by som teda videl potrebny boost prskov v tej vahe minimalne, a aby som nekrivdil tak tremer by si zasluzil este 5% fenc lebo je pravda ze je celkom misser a potrebuje minimalne midnajtky a bloodku na nejake pvp...
Je to vidiet ze sa tremer hra malo v pvp aj ked po speckach dostal pekny boost a je univerzalny len tych 5% fencu mu chyba... a zase do prska sa da trafit v pohode so 100 skillom, horsie je to do plechov...
Ostatne povolania sa hravaju a su fajn a co sa tyka rangov tak do pvp nepatria kvoli zlemu nastaveniu strelby ze nemozu za jazdy natahovat (ako na e_ndore) ale to sa asi neda opravit...
Za zaver musim povedat ze sa mi paci aktivita gm, ide to dobre a este na podporu pvpcka by to chcelo nejake turnaje castejsie robit (hlavne s odmenami) a bude to super.