Základní skilly ze skillpointů.

Vaše nápady a návrhy
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Základní skilly ze skillpointů.

Příspěvek od Vorlon »

ee
Eowen Eo
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eowen Eo »

Tiez by som prijal ak by sa dalo ziskat to vysvecenie pre NB char este dodatocne. :?
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Take bych rad, ale bylo mi receno, ze je to mozne neni, ze jsem si mel s postavou projit nb dungem.
The Third
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Jenže třeba já mám dvě NB postavy, které jsou založené ještě před nb dungem a vysvědčením, neplánuju je nějak trenovat nebo hrát, ale pár jiných lidí možná ano. Nehledě na to, že když někdo začne znovu hrát, nebo přijde nějaký NB hráč a nepochopí na co je to vysvědčení (nevím kolik je informací k přečtení), tak vyjde ven a tady mu hráči sdělí, že si měl udělat vysvědčení... Co udělat nějaký mini qvest/dung, kde ho lze získat dodatečně? Údajně to jde na HB v Britu (jak je gata v tom domku), ale není tomu tak. Tak proč něco takového neudělat? Klidně s tím, že ti to skilly srazí o nějaké to % dolů.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Já osobně bych možnost mít postavu přímo do světa zrušil. Trénink s vysvědčením je mnohem rychlejší a přijde mi docela zbytečné zakládat si novou postavu bez toho a pak to horkotěžko trénit jak zastara.

Možná by nějaký quest udělat šel, který by šel udělat jen do určitého skillcapu. Ale zase tak jak je to ted by ten skillcap musel být hodně nízko aby to nešlo udělat s postavou která jde přímo do světa, a tak to pro většinu i starších nb postav ztrácí smysl. Pokud by se to udělalo na výšku skillu jako je například vstup do nb dungů, tak kde udělat hranici ... zabránit někomu to dělat jen proto, že si udělal jeden skill i když nic víc nemá? Jako nápad je to zajímavé, ale navrhnout jak by to mělo konkrétně fungovat už mi tak snadné nepřijde.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Vzhledem k tomu, že asi málokdo trénuje v nb hostinci a všichni to jen proběhnou pro výzo a hurá ven, tak to dát prostě všem novejm postavam a je to vyřešeny, zbytečný složitosti s par % dolů výměnou za možnost trainu ze skillpoitnu, což je stejně nejlepší
Caleb Rozparovač
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Caleb Rozparovač »

Říkáte že nových hráčů nepřibývá,to je samozřejmě pravda.Ale najdou se jedinci kteří nostalgicky po X letech hraní jiných MMORPG zjistí že ta Ultima byla stejně nejlepší a chtějí se vrátit.Třeba jako já,po sedmi letech jsem se vrátil a pomalu nevím které páčka. :) Když jsem vyšel z dolu (a že jsem si i poctivě nakopal nějaké peníze) se mě to ptá jestli si chci projít tutorial pokud jsem tu poprvé,si říkám poprvé tu nejsem a vím co a jak takže jsem vyšel anichž bych ten newbie dung prošel a vysvědčení získal.Na těch cedulkách které jsou u těch soch to popsané pořádně není a já sám jsem to nepochopil.Ikdyž jsem tupá Buchna. :D

Edit: a až po nějakém týdnu hraní jsem zjistil že tu vůbec nějaké vysvědčení je,asi moje chyba kdybych si hnedka prošel forko nebo tak,ale nenapadlo mě to. :wink:
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Jak to je se skillpointama ted?Udělal sem si novej qvest na vysvedčení abych dotrenoval fenc u gangrela ale nic mi to nedává.Jde to do 70 % skillu?Nebo do 80%?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Zola píše:Jak to je se skillpointama ted?Udělal sem si novej qvest na vysvedčení abych dotrenoval fenc u gangrela ale nic mi to nedává.Jde to do 70 % skillu?Nebo do 80%?
Co jsem si všiml tak ty potiony dávájí jen SW skill, ani MF ani FENC to nedává
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

SW, heal, arch, mager, wrest, taktika
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Ou tak to je pech , to už mi zbyde jen sparing :( Knížky totiž u specek nefungují.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

ktere knizky ?
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Acarus píše:ktere knizky ?
Na off trhu s vendory, kde si hráč koupí Great skill book.. Postavy se specializací nemohu papat knížky.
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Zola píše:Ou tak to je pech , to už mi zbyde jen sparing :( Knížky totiž u specek nefungují.
muzes pouzit mistrovske knihy, ty funguji i se speckama a docela dost jich muzes ziskat od toho noveho quest npc v britu co po tobe chce tela monster a dava za to prave tady ty knizky
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Fila píše:
Zola píše:Ou tak to je pech , to už mi zbyde jen sparing :( Knížky totiž u specek nefungují.
muzes pouzit mistrovske knihy, ty funguji i se speckama a docela dost jich muzes ziskat od toho noveho quest npc v britu co po tobe chce tela monster a dava za to prave tady ty knizky
Děkuju zkusím to , ještě to neznám.
Smudlajz
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smudlajz »

A nešlo by to páni Bohové upravit, aby postavy se speckou mohli ty knížky používat ? :-)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Bych řekl, že dneska jsou už takový možnosti, že to není třeba.
Smudlajz
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smudlajz »

Qvido píše:Bych řekl, že dneska jsou už takový možnosti, že to není třeba.
No se speckou krom velmistrovek není moc jak :-), protože mi přijde že ze skillpointů už to postava nedostává - jakmile má specku. A plýtvat velmistrovky na healing / fencing mi přijde jako škoda :-D.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Zivot je otazkou priorit.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Smudlajz píše:
Qvido píše:Bych řekl, že dneska jsou už takový možnosti, že to není třeba.
No se speckou krom velmistrovek není moc jak :-), protože mi přijde že ze skillpointů už to postava nedostává - jakmile má specku. A plýtvat velmistrovky na healing / fencing mi přijde jako škoda :-D.
Udělej quest jak píše fila na ty knihy , je to zábava.Díky za něj.
Odpovědět