Odměny za dungeon body u Virtues pláště
Odměny za dungeon body u Virtues pláště
Nějaké návrhy na zlepšení? Co by tam mělo být a není? Co by tam naopak být nemělo?
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odměny za dungeon body u Virtues pláště
Myslim si ze misto kamenu a RC by tam mohly byt spise MC kdyz jste na nekolik novych veci pro specky pridali jako platidlo MC (a ted ho je nejspis vetsi odliv jak pribytku)
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A co nějakej turbo mamon za hooodně bodu?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Jj treba sochu za 300bodu v plasti ze. To si myslim, ze by klidne v nabidce byt mohlo ;pZola píše:A co nějakej turbo mamon za hooodně bodu?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano , ano a třeba za 1 000 drát.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A nebo klíč od amontáckého baráčku?COOShadowsong píše:ja by som si prosil brontofialoveho slona so zltymi puntikmi
Ne sory ale když se ti to zdá jako nesmysl , řekni jako proč.Co se ti na tom nezdá?Mě se z odměn libí akorád mystick , nic víc a plášt mám jen kuli ar.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě ale já to beru jako reálnou věc , proč tam nemít něco lepšího za hodně dung bodu.Nemusí to bejt jenom socha nebo drát , máme spoustu jiných itemu.A taky by se hodil možná nějakej seznam na dp web co tam je a není.cermi píše:ona i ta moje odpoved byl jen joke emile, sry
Tohle je tam teď:
Soul Shard (5 DB)
250 RC (5 DB)
Cob (7 DB)
Náhodný kámen (10 DB)
Random Mustang Box (50 DB)
100 AC (50 DB)
Star Dust (75 DB)
Luxury Látka (100 DB)
Mystik (150 DB)
Wing of Stone Imp (250 DB)
Soul Shard (5 DB)
250 RC (5 DB)
Cob (7 DB)
Náhodný kámen (10 DB)
Random Mustang Box (50 DB)
100 AC (50 DB)
Star Dust (75 DB)
Luxury Látka (100 DB)
Mystik (150 DB)
Wing of Stone Imp (250 DB)
Není maximum na plášti 250 bodů ?
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
--Nejmenovaný profesor matematiky
ou jé, někdo se i chytá na joke, každopádně mi napadlo jo, chrlim nápady na všechny strany, asi mám produktivní den jáchyme, že by se do menu dalo přidat za 250 bodů třeba elixir of dung ocas a za x elixiru of dung ocas něco majty, např tuba na jedno nabití nějaká pěkná atd, prostě nepotřebný věci na zahřátí u srdíčka...Aahz píše:Není maximum na plášti 250 bodů ?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
Divious wire by som za vhodný počet bodov navrhoval a taktiež MC obe tieto Itemy su v nedostatku.
Je to len návrh.
Je to len návrh.
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Velke soul shardy jako ma destro do +17 bez fizu.
Já bych tam hodil másterky na pala a wára... určitě bych dal pryč ty hvězdné kameny pořád to někdo prodává a padají hodně, takže bych to tam moc nenechával... spíš by tam měli být věci které nejsou úplně běžnou součástí. Ono i ty RC si myslím, že lidi moc nekupují.. Kdyby tam byly ty MC, tak by to bylo jiné
ada ing/yarn, rare tuba na obarvení vlasů samozřejmě vše za patřičný počet bodů
Aken píše:ada ing/yarn, rare tuba na obarvení vlasů samozřejmě vše za patřičný počet bodů
Adamantium není špatný nápad tam dát.
Adamantium by som tam nedával možno iba Yarn, ale ore by som možno o 2% zvýšil šancu dropu z Adamantiek a bolo by to fajn.LaPiZza píše:Aken píše:ada ing/yarn, rare tuba na obarvení vlasů samozřejmě vše za patřičný počet bodů
Adamantium není špatný nápad tam dát.
len môj názor.
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
ja by som bol za celkove rozšírenie ponuky odmien, na zbrane, brnká atd, keby sa stým niekto vyhrál tak by nebolo tak obtiažne niekedy zohnat blbé brnko
+1 linkla velmistrovka?
god ideaLlewelyn píše:+1 linkla velmistrovka?
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Lidi mají rádi NB viz skládačky ...
to co se mi dříve opravdu líbilo bylo skládání mystiků, kde byla šance na to aby ten item byl NB
- při dnešním využívání mysticků, kde při používání jim to sebere durabku je to trochu jiné ... ale i tak si myslím, že by o to byl zájem ... udělat si NB item na postavu chce prostě většina hráčů a motivace je tam silná ...
moje myšlenka je asi taková:
Za 250 bodů (což je teď limit pláště) si můžeš koupit očarováč na mystic/cob roku
Cob robka
- by jí to linkovat
- po použití by ji zvedlo durabilitu a šance že bude NB (šance na NB robku bych viděl tak na 15-20%)
O NB cobovku by se snažili určitě craftíky, rangové, clerikové
NB mystic
- po použití by to zvedalo drurabilitu na 300 + šance že budu NB (též by to viděl na 15-20%)
tím, že by ten NB mystic měl vyšší durabku dal si se použít několikrát při činostech co berou durabku (práskání/přeměna/ress), takže by si ho hráč šetřil ale použít by ho mohl
O takový item by se snažily téměř všechny povolání ...
----------------------------------------------------------------------------------
Otázkou je jen zda by GM měli zájem aby si hráči měli nějakou cestu ( i když velmi úzkou) k takovýmto itemům. Na serveru už jich pár je rozdávají se při questech ...
to co se mi dříve opravdu líbilo bylo skládání mystiků, kde byla šance na to aby ten item byl NB
- při dnešním využívání mysticků, kde při používání jim to sebere durabku je to trochu jiné ... ale i tak si myslím, že by o to byl zájem ... udělat si NB item na postavu chce prostě většina hráčů a motivace je tam silná ...
moje myšlenka je asi taková:
Za 250 bodů (což je teď limit pláště) si můžeš koupit očarováč na mystic/cob roku
Cob robka
- by jí to linkovat
- po použití by ji zvedlo durabilitu a šance že bude NB (šance na NB robku bych viděl tak na 15-20%)
O NB cobovku by se snažili určitě craftíky, rangové, clerikové
NB mystic
- po použití by to zvedalo drurabilitu na 300 + šance že budu NB (též by to viděl na 15-20%)
tím, že by ten NB mystic měl vyšší durabku dal si se použít několikrát při činostech co berou durabku (práskání/přeměna/ress), takže by si ho hráč šetřil ale použít by ho mohl
O takový item by se snažily téměř všechny povolání ...
----------------------------------------------------------------------------------
Otázkou je jen zda by GM měli zájem aby si hráči měli nějakou cestu ( i když velmi úzkou) k takovýmto itemům. Na serveru už jich pár je rozdávají se při questech ...