Paladin

Odpovědět
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Paladin

Příspěvek od Raxik »

Chci se jen zeptat, když pal může poison zbraně, nešlo by přidat nějaké mf verite zbraně, aby iskariot tak netrpěl při poisonování s -40dex? Chápu, že mf zbraň zrovna není ideální zbraň na přenesení jedu do krve, ale iskovi by to celkem pomohlo. Nebo lze udělat, aby mu určitá verite zbraň nezhazovala dex např.. Co vy na to?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Bud vyjimku na dyku a nebo zavest warmace, ta ma ostny.

Dotaz k npc, ktere v Brtiu meni specka paladin zbrane za jednu ultimatni (nevim jmeno), kdyz mam samy obourucky z doby byvale a ted jsem teuton a jsou mi k prdu, stejne tak mi je npc vymeni zas za obourucku, ktera je mi taky k prdu, je nejaka sance s tim neco udelat? Zmenit obourucky na jednorucky, i kdyby za mensi poplatek, nebo hold mam pech, musim vsechny z rane udelat novy a na ty obourcky v truhle muzu jen koukat?

A to npc ma v posledni casti pokecu chybu, rika neco ve smyslu, ze zbran lze pouzit " na i na ostatni .." detail;-) jen teda z toho asi neni uplne jasny jestli to je jen ty 4 druhy npc dohromady a nebo uplne ja vsechno
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ke tý nový části questu jsem se ještě nedostal, tak nevím, ale jestli se zpět zavádělo povolení poison zbraní palckovi s 0 poisoningem jen kvůli questu, tak jestli spíš nezměnit něco jiného (quest). To mi taky poslední dobou vrtá hlavou, proč palcek s 0 poisonem může a guardian war ne, když war má možnost mít max 50 ;)
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

ad, verite zbrane - myslim si a v magicke studance se objevilo, ze se pridavat mf nebudou.

a k 1vs2 rucka - jaka je adekvatni cena pri vymene z jedna na druhou ? mluvme v MC/RC dik. Zadarmo ani kraft nekope.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

15k mc, 3k rc
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak 10k mc stoji pri splneni questu nove, tak na vymenu jiz stavajici bych bud ubral nebo nechal tech 10k, na rc tezko rict, ty jsou na brnka, jestli ma smysl to prepocitavat na rc nebo nechat mc, pripadne i gpx4?

Ad verite a trochu offtopic, at nezakladam neco vedle, kdyz se povolili palum, warum se to vracet nebude? Resp guardianovi
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

cermi píše:15k mc, 3k rc
Nedávno jsem řešil, že je teď všechno za MC. Proč se nedávají různé přeměny nebo vylepšení za obyčejné gpčka? Stejně většina lidí neví co s něma, hlavně teď po zavedení vendorů :))))
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

7k mc a copper deed
+ prejdenie niecoho, co si dobry pal solne, ale moze to v klude prejst aj s partiou pre istotu...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Raxik píše:
Nedávno jsem řešil, že je teď všechno za MC. Proč se nedávají různé přeměny nebo vylepšení za obyčejné gpčka? Stejně většina lidí neví co s něma, hlavně teď po zavedení vendorů :))))
Mohl by to stat oboje tedy.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Žadný quest na projití už nebude. Pokud bude ta možnost si to vyměnit, tak u npc v hostinci.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Acarus píše:
Raxik píše:
Pokud oboje, tak treba bych nechal na vyber... bud toto, nebo 100ac, nebo x bodu z plaste, nepamatuju si presne kolik bodu stoji 100ac...
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Acarus píše:
Raxik píše:
V zmysle a+b alebo a/b?
Druha varianta by podla mna bola viac v pohode.
how to play gangrel:
...
???
profit
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

15k mc se nezamlouva, jelikoz moc levne... klidne tech 100ac teda... jsem za casove nenarocnou variantu, levna byt nemusi...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ac? kurna to se to zvrhlo :D
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Xan píše:ac? kurna to se to zvrhlo :D
píšu to v ac, psal bych to v tolika bodech z pláště, kolik stojí 100 ac, ale jsem moc línej lognout a jít se podivat kolik to je...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Takovy vymozenosti jako plast nevedu natoz naky body z nej:-)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Ma to byt lahko dostupny sposob na vymenu spec zbrani, ale iba ak mas virtues plast, ac, tetovanie na lavej polke a acc na fore kt zacina na pismeno c :p
Ac a plast by som z toho rly vynechal (: mechanik na odliv mc mame tiez dost, takze ak by som niekde navysoval cenu, tak v gp
how to play gangrel:
...
???
profit
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Jelikoz je goldu plne DPcko tak minimalne copper deed + mc(ci rc).
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Elendis
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Elendis »

Iskariot

Předem chci poděkovat za nové zbraně, určitě plus a vrací iška aspoň trochu do hry.
Jen bych měl několik postřehu a námětu k zamyšlení.

První co mě nemile překvapilo je cena a složitost sestavení zbraně v poměru k výkonu a výdrži.
Pokud srovnám třeba s magic palem tak je to nehorázný rozdíl. Zajít jeden qwest který nic nestojí a pak jen par kamenu a mít 6x zbraň vs. 4x qwest (vstupenka) 4x devitka (včetně vyhledávaných 9 jako je katana viking nebo kryss zbraně esenciální pro jiná povolání tudíž drahé nebo nedostupné) nebo 10k Mc (40k celkem) a pak 4x zbraň a 45k MC k tomu za jednu zbraň. To mi příjde přinejmenším přehnané a nevyvážené.
Další postřeh je že takto drahá zbraň jde durabkou dolu snad ještě rychleji než zbraně pro Teutona (a ty se ničí jak nic). Tedy ve výsledku drahá zbraň která se rychle zničí. žádná sláva.
Jinak co se týče dmg to ujde rozhodně pokrok.

A pak jsou tu efekty. nevím jestli byly nastavené plus minus stejnou dmg pro všechny nebo jestli harm je harm a blesk blesk co se dmg týče ale to neřeším i když by mi relativně stejná dmg (bonus) přisla nejlogičtější.
Co mě zatím velmi nemile překvapilo a opravdu jsem nepochopil je zbran na draky ktera dava efekt, který je leči. Přijde mi že pokud mam specialni zbraň určenou na ničení draků, kterou si vylepším a je drahá tak by měla fungovat na všechny draky bez vyjímky.
O čem mluvím? Například o destardu 2,3 kde je nekolik LAWu, které efekt zbraně lečí (všechny efektové zbraně ok ale specialní by měla být opravdu speciální). K čemu mi pak taková zbraň je?

Co navrhuji?
malou revizi durability zbraní, sníženi ceny(vyvážení), zrušení nebo opravu efektu u draku (!!).
Tak aby iskariot získal hratelnost ne jen castečnou, ale celkovou.

Prosím o přečtení a zvážení. Předem děkuji.

díky
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

No s těmi novými zbraněmi Iškariot má lepší dmg než Teuton se svým dablováním, tak jako nevím.. Když si tu zbran pořídím za Teutona, je mi k ničemu pač má na prd dmg v ruce Teutona a do PvM to je brutal ta dvojruč a jednoručka taky.Do hřáče to dává pěkný mordy popravdě. Myslím si, že Iškariot ted šel kupředu docela dost skrz ty zbraně.. to samé Magic :) Teuton má boosty ze štítu.. Řekl bych še se teď paladinové docela srovnali, že Teuton už tolik nevyčnívá z řady..
Jako sice ta zbraň je docela dost drahá, ale ten dmg je fakt dobrý.
Odpovědět