Xan píše:Bud vyjimku na dyku a nebo zavest warmace, ta ma ostny.
ako keby nebolo dost zvratene ze paladin vobec moze poisnit... ked poisoning zvladne aj prsk, paladin (hoc aj s postihom) to musi zvladnut tiez. podla mna to nieje zrovna situacia v kt by si potreboval vysoku rychlost utocenia.
Xan píše:
Dotaz k npc, ktere v Brtiu meni specka paladin zbrane za jednu ultimatni (nevim jmeno), kdyz mam samy obourucky z doby byvale a ted jsem teuton a jsou mi k prdu, stejne tak mi je npc vymeni zas za obourucku, ktera je mi taky k prdu, je nejaka sance s tim neco udelat? Zmenit obourucky na jednorucky, i kdyby za mensi poplatek, nebo hold mam pech, musim vsechny z rane udelat novy a na ty obourcky v truhle muzu jen koukat?
obojrucka za obojrucku, jednorucka za jednorucku. tak ako ked ich robis- za warmace dostanes warmace, za warhammer dostanes warhammer. snad tu logika neumrela uz uplne... :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Songu asi jsi mě nepochopil, já to logicky chápu, neboj. Šlo mi o to, když už mám jako teuton z dřívějška samý obouručky, tzn získám zas obouručky, což je mi jako teutonovi na nic, jestli by s tím šlo něco udělat, nebo si musím zajít zas vše znova pro jednoručky a obouručky hodit do koše, už?
Pro songa je totiz vsechno naprosto easy, zadnej quest neni problem, zadnej problem neni problem a kdyby nahodou se nekdy problem nasel, tak song naporti a vybavi. Asi ma tri rite casu na vse a hlavne on ma vse hotovo, takze pls se neptej na ptakoviny, ktere ma song logicky vyresene jeste pred tim, nez je sem postnes. Songu, mozna jsi me vic bavil kdyz jsi vykradal amontku a brecel nad bratrancem, tenhle tvuj chuck norris stav, to by mi praskl chuj
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Chapem ze mas dopyt po teuton 2h spec weap-> 1h spec weap prerabaci, len myslim ze proste ked chces jednorucky a mas obojrucky, tak si dojdes po jednorucku. Kedze tie obojrucky niesu nieco, co vylozene nemozes pouzit (postih!=nenasaditelne), nemyslim ze by bol nevyhnutny prerabac, ako tomu bolo pri limitovani archery weaps u rang speciek. Tam slo u zamenu niecoho, co nenasadis. Tu by slo o zamenu niecoho, co sa ti momentalne nehodi. Extrapolujem: zmenis si v buducnosti specku a budes chciet zas transformator z 1h na 2h? (Viem ze asi nie, ale snad mi rozumies... )
Ale tak mozno uputas oko nejakeho benevolentneho gm a spravia nejaky ten transformator s mc poplatkom, abo take daco...
cermi píše:
Songu, mozna jsi me vic bavil kdyz jsi vykradal amontku a brecel nad bratrancem, tenhle tvuj chuck norris stav, to by mi praskl chuj
To ma mrzi. Ale nebechaj sa odradit a v kazdom pripade pokracuj v chujopraskani. Prijemu zabavu prajem.
how to play gangrel:
...
???
profit
Chapes leda tak prt. Nevidim jedinej duvod, proc by jsi si nemohl nejak ne moc hc vymenit specialni zbrane pri zmene specky, kdyz uz to jednou mas, tak jsi schopny to mit znova, ano. Ale proc by jsi to musel delat znova, jen kvuli tomu, ze si zmenis specku a chces hrat neco jineho... to je jen narocnost na cas a odrazujici... proc v tyhle dobe neusnadnit takovehle prkotiny... neni tolik casu, neni tolik lidi, tak neresme uplne blbosti a pojdme tyhle prkotiny casove zprijemnit...
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Typicky Shadowsong )))), vsehno easy, neni nic potreba, paladin se stejnou dex jako mag je v pohodě. Pal si to muze i parnout, aby se trefil pokazde, takze vlastne uplne easy. Shadowsong aka nejvetsi geroj vsech dob...
Shadowsong píše:
ako keby nebolo dost zvratene ze paladin vobec moze poisnit... ked poisoning zvladne aj prsk, paladin (hoc aj s postihom) to musi zvladnut tiez. podla mna to nieje zrovna situacia v kt by si potreboval vysoku rychlost utocenia.
cermi píše:Chapes leda tak prt. Nevidim jedinej duvod, proc by jsi si nemohl nejak ne moc hc vymenit specialni zbrane pri zmene specky
quest na spec zbrane je pre teba hc?
cermi píše:
proc v tyhle dobe neusnadnit takovehle prkotiny... neni tolik casu, neni tolik lidi, tak neresme uplne blbosti a pojdme tyhle prkotiny casove zprijemnit...
mozno tolko ludi nehra, lebo nemaju koli comu hrat. cokolvek chces si hned zaobstaras, staci 1h hry a si vyrieseny. kde je vyzva? kde je zabava? a ze sa tu rozrazstla komunita zhyckanych flakacov co maju moc lahky pristup ku prostriedkom mimo ich potencial... ale tak ja samozrejme pisem zo zamknutej izby do topicov o kt nic neviem, takze mozno by sme mali napr hracom platit za to ze vobec lognu aspon raz do tyzdna. najlepsie v jednorozcoch a kokse.
alebo co tak spravit univerzal class brnko, co sa bude prisposobovat charu kt zrovna hram? preco by som mal zhanat brnko na klera, ranga, maga, vampov, wara... ano, mozem si ho zohnat, ale naco? podme odstranit taku zbytocnost ako zhananie si ekvipu a bude 1 nb classove brnko, kt sa upravi na pozadovany typ podla postavy, kt ho aktualne nasadi. a budes si iba prehadzovat 1 armor medzi charmi. alebo naco prehadzovat armor. podme spravit knizku, kt ti pri poklikani zmeni class postavy. naco sa v dnesnej dobe obtazovat s relogovanim medzi uctami...
nestivite ma s tym :p toto uz nieje ani vodenie hracov za rucicku, ale servirovanie classovych specialit na podnose aj s tou ciarou navyse...
how to play gangrel:
...
???
profit
Dotaz k npc, ktere v Brtiu meni specka paladin zbrane za jednu ultimatni (nevim jmeno), kdyz mam samy obourucky z doby byvale a ted jsem teuton a jsou mi k prdu, stejne tak mi je npc vymeni zas za obourucku, ktera je mi taky k prdu, je nejaka sance s tim neco udelat? Zmenit obourucky na jednorucky, i kdyby za mensi poplatek, nebo hold mam pech, musim vsechny z rane udelat novy a na ty obourcky v truhle muzu jen koukat?
A to npc ma v posledni casti pokecu chybu, rika neco ve smyslu, ze zbran lze pouzit " na i na ostatni .." detail;-) jen teda z toho asi neni uplne jasny jestli to je jen ty 4 druhy npc dohromady a nebo uplne ja vsechno
by trosku postradal ten kvest na ruzny zbrane smysl ne ? by kazdej delal ztech shit zbrani co nic nestojej pomalu a menil za lepsi jednorucky co nepadaj skoro (kryss za short spear, mace za warhamer, atd) tak si to myslel ?
Edit: ono nestaci ze vas gmka rozmazlujou tim ze za pos.... 10k mc mas specka zbran ktera ma dmg jako +18 ale udelame jeste menic aby to bylo jeste levnejsi !
+ vyjadreni k tomu jedu paladin kdyz neni p...... tak mu fakt nakejch 40 dex je u plne u zadku :Dja nevim jakym stylem jedujes ale vetsinou je dobry si to nakliknout do ataku a pak jen pribehnout a seknout ale to se treba casem naucis raxiku, takze fakt total problem na kvestu otravit blood bringera paladin nikdy nemel slouzit jako travic(0 poisoning.......) ale ty otravene zbrane jsou presne kvuli tomu kvestu aby to dalo i nb a nebreceli paladinove ze je to nedavatelne.......
Songu presne kvuli temhle slovenskym chuck norrisum jako jsi ty, odmitam psat normalne na forko, se treba posejrete z toho jak jste zkuseni klikaci, ja si budu stat za tim, ze travit cas u toho zbytecnejma prkotinama, je luxus, kterej si nemuzu dovolit.
cermi píše:Songu presne kvuli temhle slovenskym chuck norrisum jako jsi ty, odmitam psat normalne na forko, se treba posejrete z toho jak jste zkuseni klikaci, ja si budu stat za tim, ze travit cas u toho zbytecnejma prkotinama, je luxus, kterej si nemuzu dovolit.
Ok. To dnes uz malokto. Doba sa pohla, priority a povinnosti su inde. Ja tiez nemam cas na vela veci v uo, ale nejdem lobovat za skratenie covetous na 2 miestnosti, lebo som si ho chodieval solovat ale teraz na to nemam cas. Dovod ze predtym som si to vela krat dal, ale teraz na to nemam cas no stale chcem denne vyberat taky isty reward, proste nieje podla mna relevantny dovod na upravu hry. Yet again
Mozno som len ja taky malevolentny, mozno som len malo vyspany, mozno je to maybelline... Rozhodnutie bude beztak spravene niekym inym...
how to play gangrel:
...
???
profit
Ok, ja te nechci nonstop hejtit, jelikoz mas dost konstruktivni napady, nekdy, jen se snazim vysvetlit, ze... udelas si paladina, sezenes si ekvip, zajdes si dung, zajdes si quest na spec zbran, umres a jedes tohle kolecko znova, np... sezenes si ekvip, zajdes si dung, zajdes si quest na spec zbran, rozhodnes se pro zmenu stylu hrani a s tou zbrani mas postih, tzn nehodi se pro tebe (za nekra taky muzes mit spearu, ale jen kvuli tomu, ze ji nasadis, tak nebudes mlatit...) , v tu chvilku nevidim jedinej duvod, proc by jsi nedosel treba na konec cove, nebo fdd, nebo klidne rise, kde bude sutr na kteren kliknes a ono ti to vymeni tu zbran za pouzitelnou tvoji specializaci. Jasne, to trosku rozporuje s mojim zkracenim casu, na druhou stranu je to easy vymena v ramci cinosti, kvuli ktere to vetsina lidi hraje... dojiti dungu. Chapem se uz? (Ten quest na ty zbrane je porad jen opruz, kterej si musis udelat, kdyz ty zbrane nemas, ale ne preci kdyz je mas, jen uplne k prdu...)
A to npc ma v posledni casti pokecu chybu, rika neco ve smyslu, ze zbran lze pouzit " na i na ostatni .." detail;-) jen teda z toho asi neni uplne jasny jestli to je jen ty 4 druhy npc dohromady a nebo uplne ja vsechno
by trosku postradal ten kvest na ruzny zbrane smysl ne ? by kazdej delal ztech shit zbrani co nic nestojej pomalu a menil za lepsi jednorucky co nepadaj skoro (kryss za short spear, mace za warhamer, atd) tak si to myslel ?
Edit: ono nestaci ze vas gmka rozmazlujou tim ze za pos.... 10k mc mas specka zbran ktera ma dmg jako +18 ale udelame jeste menic aby to bylo jeste levnejsi !
+ vyjadreni k tomu jedu paladin kdyz neni p...... tak mu fakt nakejch 40 dex je u plne u zadku :Dja nevim jakym stylem jedujes ale vetsinou je dobry si to nakliknout do ataku a pak jen pribehnout a seknout ale to se treba casem naucis raxiku, takze fakt total problem na kvestu otravit blood bringera paladin nikdy nemel slouzit jako travic(0 poisoning.......) ale ty otravene zbrane jsou presne kvuli tomu kvestu aby to dalo i nb a nebreceli paladinove ze je to nedavatelne.......
Typické WR ...Skill blablabla Skill Blablabla Skill blablabla Jsem top BLablabla Vy jste nuly Blablabla...Vrať se k drogám prosím tě a nech dospělí ať to vyřeší ))))))
Jo. Stale si myslim ze by pre to clovek mal spravit aj nieco ine, ako vysmelinit poplatok. Ked je prejdenie q moc hc, tak nieco lahke, co mozes prejst sam/v rychlosti a pokoji na dusi s kamaratmi, mi pride ako prijatelny kompromis.
how to play gangrel:
...
???
profit
Shadowsong píše:Jo. Stale si myslim ze by pre to clovek mal spravit aj nieco ine, ako vysmelinit poplatok. Ked je prejdenie q moc hc, tak nieco lahke, co mozes prejst sam/v rychlosti a pokoji na dusi s kamaratmi, mi pride ako prijatelny kompromis.
Songu. SONGU. Ty jsi vazne vymrkveny. Napsal tu nekdo jen jednou, ze ten quest je hc? Ne. Nikdo. Pokud ty zbrane mas, tak je jen ztrata casu, delat ten quest.
Hosi udelam vam radost a bud si ty zbrane vsechny odchodim znova a nebo se na to vykaslu uplne a vy mi za odmenu slibite, ze uz sem nic psat nebudete a nekdo ochtnej to smaze a bude:-)
Acarus podla mna vyzera ako celkom benevolentne gm, tak snad to vymienatko budete mat tak, aby vam to vyhovovalo. A mali ste davat navrhy na ceny za vymenu, tak ma ukamenujte teraz ze som sa aj ja ozval :p . Musim si nejako drzat tie posty, nie? :p a pst, lebo nas zas poslu do blabla.
how to play gangrel:
...
???
profit