Zmrzlý bludišťák
Re: Zmrzlý bludišťák
Já se raději komentáře odpustím, ne že by to byl špatný nápad, to určitě ne, ale abych z 9 bludištáku uplatnil 6, protože jsem došel o něco pozdeji z práce, a z těch 6 bludišťáků byl horší poklad jak z mapek lvl 1,2 se mi zdá absurdní, buď jsem měl nehoráznou smůlu, nebo jsem nedostal ten správný typ od šéfíků
STOP SUPPORTU!
A vím proč, pač od negramotného by to nebyla urážka ale spíš lichotka . Aspoň, že sis vybral jméno jaké je ti hodno, profesionáleLoozer píše:Ja si zase odpustim zovat te idiotem.
STOP SUPPORTU!
Dle infa na predchozi strance od Acara bude jeste jedno kolo bludistaku a odmeny sou tam stale zajimave. Takze to ze jsi prisel pozdeji vubec nevadi.
Jinak si asi smulu mel, my mely dohromady 4 a vytahly jsme vcelku pekne veci, loot cca lvl5 mapek, takze spokojenost :]
Samozrejme pokud si chtel vytahnout to co tady kluci na obrazkach, a dostal si akorat RR a GRR plus par nastroju, to se nedivim ze nejsi potesen
Jinak si asi smulu mel, my mely dohromady 4 a vytahly jsme vcelku pekne veci, loot cca lvl5 mapek, takze spokojenost :]
Samozrejme pokud si chtel vytahnout to co tady kluci na obrazkach, a dostal si akorat RR a GRR plus par nastroju, to se nedivim ze nejsi potesen
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
diky za super event, aspon byl dovud, proc k tomu obcas v lete sednout a ze srandy si nekam zajit pro hrebiky probehnout staronove lokace, zavzpominat na mladi ( "Ty vole, dyt tady sem harvil pred 12 rokama jako uplny noob u toho gazera s etinama" *slza*)pozabijet par monster a zablbnout.
este raz diky!
este raz diky!
Noticky jsem posilal svojim nejvetsim kamaradum ve WR, vcetne pozice krvavych bandazi.
Dalsi moznost bude 3.8.2016 od 20:00-21:00 (streda).
200 hrebiku cca mezi hraci
30 bludistaku cca premenenych.
Dalsi moznost bude 3.8.2016 od 20:00-21:00 (streda).
200 hrebiku cca mezi hraci
30 bludistaku cca premenenych.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Na to další kolo bude bludište doplněno?Jinak fakt super nápad , vyfasoval sem jednoho bludištáka a zábava dobrá.A ještě otázku co umí Spear of forg ?Abych měl nad čím snít..
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Hlavne ale jako omg jestli zase dojdu z prace o chvilu pozdeji a bude prt, tak uz budu vazne zlej!!!
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja sa tiez chcem pochvalit :c
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
UZ je hotovo? Nebo jsou jeste bludistaci a bude treti kolo?