Diskuzní skupina pro zástupce guild
Re: Diskuzní skupina pro zástupce guild
Těch neaktivních guild bude více. Ale taky bych nečekal od neaktivního hráče, že se bude hlásit do diskuze. Jaký máš k tomu důvod?
Btw: jak sem proklikal weby, tak jsem zjistil, že WR nemají funkční web a MG odkaz je nastavený na forum místo webu. Podmínka pro založení guildy je mít webové stránky s příběhem, pravidly a seznamem členů. Měli byste si to spravit.
Btw: jak sem proklikal weby, tak jsem zjistil, že WR nemají funkční web a MG odkaz je nastavený na forum místo webu. Podmínka pro založení guildy je mít webové stránky s příběhem, pravidly a seznamem členů. Měli byste si to spravit.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Pak si to urcite pamatujes i sam.Noncompet Ismentis píše: Mohl bys mi prosím ukázat nějaký ten inzerát, ja jsem sice pamětníkem
Uds je pro zkusene hrace s bohatymi znalostmi hry a systemu.Noncompet Ismentis píše:ale lognout sem za poslední tři roky někdo nový, tak by asi moc nevěděl. Nebo se pletu?
Opravdu neni duvod tady z toho delat urazenou aferku. Z nasi strany se nikde nic nekonspiruje. UDS tady byla vzdy pro lepsi komunikaci GM teamu se zkusenymi hraci, nicmene povedomi o teto skupine casem upadlo. Jako snahu o zlepseni komunkace mezi GMs a hraci jsme prisli s moznosti pro guildy zvolit si mluvci, ktere je budou v komunikaci s GM teamem zastupovat. Moznost pridat se do skupiny je porad otevrena vsem, pravidla pro komunikaci v ramci skupiny jsou pro vsechny stejna.
The minds of gods are not for mortals to know or to judge. Accept that Tzeentch has a place for all of us in his grand scheme, and be happy in the part you have to play.
-Magnus the Red
GM Facebook
DP Facebook
-Magnus the Red
GM Facebook
DP Facebook
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Chcel som navrhnut v diskusii nejake pravidelne pvp turnaje, raz za mesiac by som si hodinu nasiel
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych dostat přístup?Měl sem ho asi před x rokama za balta ale nick už nemaká.Nehodlám nic spamovat a tak , moje dlouholeté zkušenosti se mužou hodit.Nebo by stačil i třeba přístup jen pro čtení , hodně věcí se dá řešit přez icq(jestli teda něco takového je) díky.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
ego pls... vždycky když dostaneš na fórku nápad kliknout na tlačítko odpovědět, tak si vzpomeň na mne a klikni místo toho na křížek u prohlížeče, díkMighty PvP GOD píše:Chcel som navrhnut v diskusii nejake pravidelne pvp turnaje, raz za mesiac by som si hodinu nasiel
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Web byl napaden a smazana databaze. Dejte nam chvili cas, na naprave se pracuje.Aahz píše:Btw: jak sem proklikal weby, tak jsem zjistil, že WR nemají funkční web a MG odkaz je nastavený na forum místo webu. Podmínka pro založení guildy je mít webové stránky s příběhem, pravidly a seznamem členů. Měli byste si to spravit.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Musím říct, že částečně souhlasím s programosem... Uvedu názorný příklad - hrajeme tu 4 kamarádi původně z jednoho malého městečka na vysočině, hrajem tu s přestávkami 10 let a scházíme se pravidelně na pívu, na tsku a na mapě. Hrajeme aktivněji, než 95% guild, nejaktivněji, když jeden z nás má Home Office.
Né že bychom si nechtěli založit guildu - příběh bychom vytáhli z dračího doupěte co hrajem a web nakódím za odpoledne... Ale k čemu to ? Málo kdo hraje RP, na stránky guild nikdo nekouká a zbytečně by nás to stálo GP. Rád bych tedy takto podpořil návrh programose, aby byl zvolen zástupce hráčů - kteří nejsou v žádné guildě. Respektive ideální by bylo sekci zkrátka odtajnit a dát přístup (pro čtení) naprosto všem, tedy právo přispívat jen někomu (voleným zástupcům). Přeci jen víme jak to tu chodí a stejně to není "tajné" protože se 99% hráčů zná a stejně si to poví.
Btw. měl jsem nějaké nápady, které jsem sepsal jednomu ze zdejších bohů (konkrétně to byl ten, co mě nachytal afk na dualu - od té doby jsem již poslušný kajícník ) a dopadlo to tak, že to nejspíš nedopadlo . Konkrétně se jednalo o nápad udělat +10 shadow zbraň na ranga - když už je +10 silver, proč né shadow, quest na toulec co nic neváží a další nápady, převážně týkajících se ranga/ostra. Jelikož jsou zde zástupci guild - pouvažujte nad tím, popřípadě to přidejte do skupiny a zkuste o tom rozvést diskuzi, my neguildovní červy nemůžeme.
Jinak to neberte prosím jako kritiku, je skvělé že se GM snaží komunikovat s hráči novým způsobem a to je určitě dobře .
Né že bychom si nechtěli založit guildu - příběh bychom vytáhli z dračího doupěte co hrajem a web nakódím za odpoledne... Ale k čemu to ? Málo kdo hraje RP, na stránky guild nikdo nekouká a zbytečně by nás to stálo GP. Rád bych tedy takto podpořil návrh programose, aby byl zvolen zástupce hráčů - kteří nejsou v žádné guildě. Respektive ideální by bylo sekci zkrátka odtajnit a dát přístup (pro čtení) naprosto všem, tedy právo přispívat jen někomu (voleným zástupcům). Přeci jen víme jak to tu chodí a stejně to není "tajné" protože se 99% hráčů zná a stejně si to poví.
Btw. měl jsem nějaké nápady, které jsem sepsal jednomu ze zdejších bohů (konkrétně to byl ten, co mě nachytal afk na dualu - od té doby jsem již poslušný kajícník ) a dopadlo to tak, že to nejspíš nedopadlo . Konkrétně se jednalo o nápad udělat +10 shadow zbraň na ranga - když už je +10 silver, proč né shadow, quest na toulec co nic neváží a další nápady, převážně týkajících se ranga/ostra. Jelikož jsou zde zástupci guild - pouvažujte nad tím, popřípadě to přidejte do skupiny a zkuste o tom rozvést diskuzi, my neguildovní červy nemůžeme.
Jinak to neberte prosím jako kritiku, je skvělé že se GM snaží komunikovat s hráči novým způsobem a to je určitě dobře .
Pokud vím, na tomhle foru nejde nastavit.přístup jen pro čtení
Na to slouží sekce soutěže, a můžeš si to zorganizovat sám, a ani k tomu nepotřebuješ asistenci GM.Mighty PvP God píše:Chcel som navrhnut v diskusii nejake pravidelne pvp turnaje, raz za mesiac by som si hodinu nasiel
Přístup ti nedám, protože tě jako vždy zajímá jen to tvoje a jsem si docela jistý, že by sis razil jen to svoje i jako zástupce guildy. Ale nemám nic proti tomu, abys v guildě našel někoho jiného, kdo nám bude ty tvoje návrhy filtrovat a upravovat do alespon trochu přijatelné podoby.
Každý z vás tak bude mluvit za neznámý počet neguildovních lidí? Uděláme strop kolik těch zástupců bude, nebo ustanovíme zástupcem jednoho z vás a ostatní budou muset chodit za ním ?Smudlajz píše:další zástupce neguildovních
Smysl zástupců je i v tom, že víme za koho dotyčný mluví. Jestli se jedná o aktivní guildu poznáme podle zkratek které vidíme ve hře.
Taky říkáš "my jsme nejaktivnější na serveru ale nemáme guildu protože máme problém platit 75k měsíčně za GS (což je tak výdělej z jednoho low dungu?)"? Zajímáte se vůbec o věci jako guildovní hry třeba ? První návrh na změnu od vás by byl zrušit poplatek za GS protože se to nedá zvládnout ? Zkušenosti, přehled a nadhled nad věcí....
Guildy by měly být základ DP, protože lidi tu povětšinou hrají kvůli kamarádům/známým, a z těch vztahů guildy vznikají (podívej se na historii každé guildy a všude bylo na začátku pár lidí, kteří hráli spolu).
S přístupy pro jednotlivé hráče to nechci přehánět, aby tam neměl přístup uplně každý. Mělo by se jednat o opravdu zkušené hráče, kteří jsou schopní mít nadled a umějí se bavit k tématu. Neříkám že přístup časem nedostaneš, ale tenhle způsob diskuze je zkouška a proto i jde o to naučit hráče používat diskuzi přes zástupce, kterého už máte.Zola píše:access
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
Napsal jsem to jinak, ale to vůbec nevadí. Neříkám že jsme nejaktivnější, pouze aktivnější než 95% lidí a to je velký rozdíl. Dále jsem taky řekl že nemáme guildu, protože ji prostě a jednoduše nepotřebujeme - né že na ni nemáme. Je sice pro každého rozdíl mít nebo nemít 375k ale to nebudu rozebírat. Co se týče tvého smyšleného návrhu, tak já jsem proti. Dle mého by klidně mohl být poplatek větší a jako podmínku bych ještě uvedl mít minimálně kovárnu ... První návrh na změnu - jak už jsem psal tobě i dalším je +10 shadow range zbraň. Co se týče Guildovních her tak třeba pomáháme kamarádům v guildě tím že s nima dungujeme a třeba nás nezajímají...Každý z vás tak bude mluvit za neznámý počet neguildovních lidí? Uděláme strop kolik těch zástupců bude, nebo ustanovíme zástupcem jednoho z vás a ostatní budou muset chodit za ním ?
Smysl zástupců je i v tom, že víme za koho dotyčný mluví. Jestli se jedná o aktivní guildu poznáme podle zkratek které vidíme ve hře.
Taky říkáš "my jsme nejaktivnější na serveru ale nemáme guildu protože máme problém platit 75k měsíčně za GS (což je tak výdělej z jednoho low dungu?)"? Zajímáte se vůbec o věci jako guildovní hry třeba ? První návrh na změnu od vás by byl zrušit poplatek za GS protože se to nedá zvládnout ? Zkušenosti, přehled a nadhled nad věcí....
Guildy by měly být základ DP, protože lidi tu povětšinou hrají kvůli kamarádům/známým, a z těch vztahů guildy vznikají (podívej se na historii každé guildy a všude bylo na začátku pár lidí, kteří hráli spolu).
Ten shadow luk uz navrhoval nekdo dost dozadu, jak to dopadlo netusim, nebo teda asi tusim, kdyz nikde neni :p
Edit: pokud mate nejakej pk char, tak jsem ochotnej vam ho invitnout do nasi ultra aktivni pk guildy a muzete prez ni tam komunikovat az do aleluja
Edit: pokud mate nejakej pk char, tak jsem ochotnej vam ho invitnout do nasi ultra aktivni pk guildy a muzete prez ni tam komunikovat az do aleluja
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
kdyz ten web sel bez chyby 4 roky nenapsal nikdo ani popel a jeste kdyz moc dobre vis ze to napdl retard z uo..... kdyz se to resilo i s gmkem tak napises todle .... paradaAahz píše:Těch neaktivních guild bude více. Ale taky bych nečekal od neaktivního hráče, že se bude hlásit do diskuze. Jaký máš k tomu důvod?
+ ten web nejde tak tejden takze se uklidni a na oprave se pracuje jen clovek co delal web uz nema tolik casu co mival..... kvuli vylizanym detem ktery zavidili web nebude uprednostnovat stranky pred real
+ jsi stim co to udelal v jedny guilde tak bys to mel vedet z prvni ruky ne ?
Naposledy upravil(a) Faragas dne 23 črc 2016 13:09, celkem upraveno 1 x.
Obávám se, že budu muset odmítnout - chápeš morální zásady . Ze zásady s vrahy nespolupracuji a když s nimi obchoduji, tak jim dávám extra přirážku 10% z ceny . Nejde mi až tak o přístup do té sekce, jako spíš o princip .cermi píše: Pokud mate nejakej pk char, tak jsem ochotnej vam ho invitnout do nasi ultra aktivni pk guildy a muzete prez ni tam komunikovat az do aleluja
Aahz ale tady vidíš, jakej nesmysl je dávat pristup jenom par lidem, jen guildam, sam to tu potvrzujes, protože kdo bude zastupovat ty neguildovni, kterych je taky hodne? Taky maji cim přispět do diskuse! Znam několik aktivních hráčů(coz je v dnesmi dobe na uo hodně) a guildu proste nemaji. Ja sam ji za těch 13 let co hraju neměl. To neznamena ze bych nehral nebo nemel nápady/navrhy. Dyt i pár artefaktu je odeme.
Zda se mi, ze nápad s tou skupinou vznikl pouze v tvoji hlavě bez konzultace s nekym jiným z opravdového GM teamu. Je dobre ze te to napadlo, ale zrovna podle me to dobry napad neni.
Pš. Do te zavrene skupiny mam pristup za stary acc, ale nefunguje reset password.
Ps2. Opravdu neni problém vydělat na guildu, kdyz gangrel za odpoledne nafarmi mega jen v gp. Jde tu o princip.
A prosím, jestli chces mít konstruktivní diskusi, tak by si měl zacit respektovat ostatni diskutující. A ne, ze půlka tveho komentáře je o tom, ze nemame na gs a ze se nezajimame o guildovni hry. Respekt, argumenty, prosím.
Ps3. Stejne i v nejaktivnější guilde na DP hraje sotva 10 hráčů. A to polovina z nich ani v té guilde vlastně není a jen s nimi chodí...
Zda se mi, ze nápad s tou skupinou vznikl pouze v tvoji hlavě bez konzultace s nekym jiným z opravdového GM teamu. Je dobre ze te to napadlo, ale zrovna podle me to dobry napad neni.
Pš. Do te zavrene skupiny mam pristup za stary acc, ale nefunguje reset password.
Ps2. Opravdu neni problém vydělat na guildu, kdyz gangrel za odpoledne nafarmi mega jen v gp. Jde tu o princip.
A prosím, jestli chces mít konstruktivní diskusi, tak by si měl zacit respektovat ostatni diskutující. A ne, ze půlka tveho komentáře je o tom, ze nemame na gs a ze se nezajimame o guildovni hry. Respekt, argumenty, prosím.
Ps3. Stejne i v nejaktivnější guilde na DP hraje sotva 10 hráčů. A to polovina z nich ani v té guilde vlastně není a jen s nimi chodí...
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
-
- Orc Writer
Hroznej problém tam mít o 3-4 non-guildovní hráče navíc. Obzvlášť ve světle veleaktivních guildovních zastupců loozers (jestli už tam přísup mají, přihlásil se zde cermi) nebo guild jako strážci světla, brotherhood, kteří si ten guildstone platí již jaksi ze setrvačnosti (neviděl jsem jejich členy dlouho ve hře, pokud se pletu, tak se omlouvám).
Netuším proč tento nový způsob není stejný jako ten starý? Nebo tam snad chceš probírat jen guildovní hry ? To pak je jiná. k tomu opravdu bezguildovní nemají moc co povědět.
Netuším proč tento nový způsob není stejný jako ten starý? Nebo tam snad chceš probírat jen guildovní hry ? To pak je jiná. k tomu opravdu bezguildovní nemají moc co povědět.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
To som stejne cakal, len som skusalAahz píše: Přístup ti nedám, protože tě jako vždy zajímá jen to tvoje a jsem si docela jistý, že by sis razil jen to svoje i jako zástupce guildy.
Kedysi dozadu som chcel zvyhodnit PK strany navrhmi ktore by umoznili viacej pojazdov. Ale posledne roky som navrhoval veci, ktore by prospeli vsetkym pvp hracom a pvm hracov by sa ani nedotkli... Ak by si chcel tak by som nasiel nejake posty a zhrnul to, len sa musis pozriet na to z perspektivy, a nie ako z pohladu hraca co pvp nehraval...
Druha vec, turnajov som par urobil, ale problem je ze bez odmien tam nikto nepride... To je problem DPcka ze tu "vladnu" v GM teame len pvm hraci a do PVM odmien daju vsetko - stringy sochy topka a pod... Ja ked som navrhoval hlavnu odmenu za pvp turnaj string, tak som dostal odpoved typu ze nech o tom ani nesnivam... (pritom nikde nepadlo slovo ze ten turnaj musi byt jednovecerna 1 hodinova zalezitost)
Faktom je aj to, ze kazdy aktivny PvP hrac, aj ked vedel pvp na extremne dobrej urovni, nemal ani 5% majetku PVM hraca ktory hral rovnako aktivne a pritom mohol byt aj lama... V kazdom normalnom MMO je aj PvP dobre odmenene, napriklad vo WOWku ste si vedeli za mesiac v arenach zohnat najlepsi equip na pvp, aj levelovat, aj prachy a pod.
Ja som hral PVP aktivne 6 rokov (2007-2013) z toho PK 4 roky a za tie PK casy som nezarobil absolutne nic, mal som len par mega (slovom par mega = 2-5m GP celkova hodnota majetku) z coho som refovaval a aj ked som vedel pvp dovolim si povedat fakt dobre, tak by som ani za dalsich 105 rokov nezarobil na skladacku, mozete len hadat ze z kade mal hociaky pvper skladacku.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
A o5 sa jeden pekny topik zmenil na sci-fi ...Zola píše: moje dlouholeté zkušenosti se mužou hodit.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Tahle užší diskuzní skupina vždycky budila vášně, ale že bude budit i v tuto dobu, na serveru na kterém už hraje minimum lidí....to mě vcelku zaráží. Jako chápu, že když ji na tomhle "novém" foru Triglav před 10 lety zakládal, a vyšlo najevo že existuje, tak to byl vodopád keců. Člověk by si tenkrát myslel, že členové jsou minimálně ilumináti křížení s templářema a ovládají i přilehlé galaxie:) Ale to byla jiná doba a jiný počet hráčů a velikost komunity.
Co tím vším chci říct je, že jsem členem v podstatě nepřetržitě od počátku a můžu vás ujistit, že nic zásadního a tajného se tam nediskutuje. Spíš je to trošku menší žumpa, než normální veřejné sekce a dá se tam lépe vyznat a držet se pár zajímavých témat. Ale že by se tam někdy vymyslelo něco zásadního pro herní systém? Tak o tom ani nevím. A když si teď zpětně pročítám i diskuzi v té sekci za dobu, kdy vládu na touto sekcí přebral Wizy a já jsem byl odejit, protože mi bylo vysvětleno, že tam chci jen protože chci být důležitej:)), tak všechny můžu uklidnit, že se nic v povaze té sekce nezměnilo. Pokaždé je to stejné. Nějaké nové GM přijde s nápadem obnovit funkci této sekce, naberou se lidi, chvílí se diskutuje a pak to pomalu umírá a do půl roku je po aktivitě.
Tím nechci samozřejmě shazovat snahu nových GM o znovuzavedení této sekce, pokud z toho vzejde alespoň jeden dobrý návrh ne herní vylepšení, tak to bude ok. Jen jsem prostě za ty léta trapný pragmatik a celé dění na DP se motá v podstatě v cyklech:) Tomu napovídá i to, že každá nová vlna nadšení skupiny i jednotlivců v řadách GM sebou přináší nejen snahu o oživení užší diskuzní skupiny, ale také reformu frakcí:). Každopádně je určitě na místě je povzbudit a těmto lidem poděkovat, že se snaží a obětují svůj vlastní volný čas, aby se věnovali 20 let staré hře, na 15 let starým serveru, kde se najde plno nevděčných idiotů. A pokud toto všechno alespoň na pár týdnu zvedne aktivitu a přilák8 to nové, či staronové hráče a všichni se tu společně zase o chvíli dál budeme udržovat v tomhle pomalém hnití, tak proč nakonec ne:))
Co tím vším chci říct je, že jsem členem v podstatě nepřetržitě od počátku a můžu vás ujistit, že nic zásadního a tajného se tam nediskutuje. Spíš je to trošku menší žumpa, než normální veřejné sekce a dá se tam lépe vyznat a držet se pár zajímavých témat. Ale že by se tam někdy vymyslelo něco zásadního pro herní systém? Tak o tom ani nevím. A když si teď zpětně pročítám i diskuzi v té sekci za dobu, kdy vládu na touto sekcí přebral Wizy a já jsem byl odejit, protože mi bylo vysvětleno, že tam chci jen protože chci být důležitej:)), tak všechny můžu uklidnit, že se nic v povaze té sekce nezměnilo. Pokaždé je to stejné. Nějaké nové GM přijde s nápadem obnovit funkci této sekce, naberou se lidi, chvílí se diskutuje a pak to pomalu umírá a do půl roku je po aktivitě.
Tím nechci samozřejmě shazovat snahu nových GM o znovuzavedení této sekce, pokud z toho vzejde alespoň jeden dobrý návrh ne herní vylepšení, tak to bude ok. Jen jsem prostě za ty léta trapný pragmatik a celé dění na DP se motá v podstatě v cyklech:) Tomu napovídá i to, že každá nová vlna nadšení skupiny i jednotlivců v řadách GM sebou přináší nejen snahu o oživení užší diskuzní skupiny, ale také reformu frakcí:). Každopádně je určitě na místě je povzbudit a těmto lidem poděkovat, že se snaží a obětují svůj vlastní volný čas, aby se věnovali 20 let staré hře, na 15 let starým serveru, kde se najde plno nevděčných idiotů. A pokud toto všechno alespoň na pár týdnu zvedne aktivitu a přilák8 to nové, či staronové hráče a všichni se tu společně zase o chvíli dál budeme udržovat v tomhle pomalém hnití, tak proč nakonec ne:))
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Zola píše:access
Myslím že mužu být přínosem.10+ let hraní pvm , 4k dung bodu za poslední 4 roky cca.Dřív sem zkoušel i vlastní sféru v herně.Jinak jestli se nepřihlásil tinky tak se hlásím já za Harpagony.Škoda že to nejde otevřít jen pro čtení , takhle to budu muset ofotit nebo složitě vysvětlovat přez ts až se zbytek vrátí k hraní.
Emil
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Schválně sem se mrknul jestli nenajdu nějakou stopu , našla se.Scorp -K- píše:A o5 sa jeden pekny topik zmenil na sci-fi ...Zola píše: moje dlouholeté zkušenosti se mužou hodit.
23.02.2003 00:00 Emil 35319c - Spamming na trzisti. Jail 24 hodin. The First.
A to už jsem po světě DP chvilku běhal.Sakra , hrozně to letí.Ono to bude těch 15 let.Jo a nezapomeň napsat že jsem se to za tu dobu nenaučil.