Zmrzlý bludišťák
Zmrzlý bludišťák
Vážení hráči,
bude spuštěna soutěž o bludišťáky. V dungeonech a různých questech po světě můžete najít zamknuté bedničky, jejichž obsahem jsou ledové hřebíky. Bedničky jsou časem zmrzlým bohem doplňovány. Pomocí těchto hřebíků lze získat od vendora bludišťáka (cena za jednoho bludišťáka bude 10 zmrzlejch hřebíků + 20k mc nebo 80k gp).
Dne 10.6.2016 v 18:00-23:59 budou bedničky umístěny na svá místa a bludiště, kde bude možno nalézt až 300 truhel s poklady, jedny budou pěkné, jiné obyčejně a další unikátní, bude zpřístupněno 24.7.2016 v 20:00-21:30. V každé truhle bude 1 pytlíček a v něm ukrytý poklad. Soupis nejvzácnějších pokladů bude sepsán níže. Doba možná na použití bludišťáků bude omezena na 90 minut, tedy po dobu otevření bludiště, po uplynutí doby projde bludištěm smrt. Bludišťáci budou relativně těžký a poklad půjde otevřít jen s jedním v batohu. Nepůjde odshrinknout jezdítka v prostoru bludiště. Pravděpodobnost výhry stoupá s počtem bludišťáků a tím pádem i počtem otevřených beden.
Co bude možné najít v pokladech poměrově:
cca (tj + -) orientačně - 10-15 top pokladů
cca (tj + -) orientačně - 15-35 high pokladů
cca (tj + -) orientačně - 50-75 nadpůměrných pokladů
cca (tj + -) orientačně - 150-200 průměrných pokladů
cca (tj + -) orientačně - 150-200 odpadních pokladů
cca (tj + -) orientačně - 10 poklad s krvavými bandami
Ochutnávka písemná pokladů:
1, nb krumpáč v ice barvě (nerozbitelný *krom zbraní zeroucích monster)
2, adamantium róba v barvě snow
3, 20x +5 velmistrova kniha
4, nb paladin mystický štít
https://abload.de/img/clip1dpulm.jpg
během čtvrtka budou některé poklady ukázany pro lepší orientaci.
bude spuštěna soutěž o bludišťáky. V dungeonech a různých questech po světě můžete najít zamknuté bedničky, jejichž obsahem jsou ledové hřebíky. Bedničky jsou časem zmrzlým bohem doplňovány. Pomocí těchto hřebíků lze získat od vendora bludišťáka (cena za jednoho bludišťáka bude 10 zmrzlejch hřebíků + 20k mc nebo 80k gp).
Dne 10.6.2016 v 18:00-23:59 budou bedničky umístěny na svá místa a bludiště, kde bude možno nalézt až 300 truhel s poklady, jedny budou pěkné, jiné obyčejně a další unikátní, bude zpřístupněno 24.7.2016 v 20:00-21:30. V každé truhle bude 1 pytlíček a v něm ukrytý poklad. Soupis nejvzácnějších pokladů bude sepsán níže. Doba možná na použití bludišťáků bude omezena na 90 minut, tedy po dobu otevření bludiště, po uplynutí doby projde bludištěm smrt. Bludišťáci budou relativně těžký a poklad půjde otevřít jen s jedním v batohu. Nepůjde odshrinknout jezdítka v prostoru bludiště. Pravděpodobnost výhry stoupá s počtem bludišťáků a tím pádem i počtem otevřených beden.
Co bude možné najít v pokladech poměrově:
cca (tj + -) orientačně - 10-15 top pokladů
cca (tj + -) orientačně - 15-35 high pokladů
cca (tj + -) orientačně - 50-75 nadpůměrných pokladů
cca (tj + -) orientačně - 150-200 průměrných pokladů
cca (tj + -) orientačně - 150-200 odpadních pokladů
cca (tj + -) orientačně - 10 poklad s krvavými bandami
Ochutnávka písemná pokladů:
1, nb krumpáč v ice barvě (nerozbitelný *krom zbraní zeroucích monster)
2, adamantium róba v barvě snow
3, 20x +5 velmistrova kniha
4, nb paladin mystický štít
https://abload.de/img/clip1dpulm.jpg
během čtvrtka budou některé poklady ukázany pro lepší orientaci.
Re: Zmrzlý bludišťák
Slozil se mi disk, takze poklady ukazu az nekdy o vikendu az ho trosku zachranim vcetne uo. Bednicky by mely byt zitra umisteny.
FAQ:
Muzou se ucastnit vsechna povolani?
Ano
Je to omezene jen cleny guildy?
Ne
Probiha doplnovani pokladu v dungeonech na zmrzle hrebiky automaticky?
Ano, cca po 3-9h se bednicka doplni.
Kolik bednicek muzu kde najit?
Ruzne, obecne v tezsich dungeonech jich bude ruzne po ceste za pokladem vicero, nez jedna jedina na konci wrongu.
Muzu stat afk v hidu u bednicky a cekat na respawn?
Nedoporucuje se. Spis bych Vam to explicitne zakazal.
Jsou hrebiky linknute na osobu, ktera je vybrala?
Ne nejsou, lze s nimi obchodovat.
Jsou bednicky s hrebikama nejak zradne ?
Ano jsou, potreba jsou lockpicky a muze se stat ze se otevrit nepovede a dostanete ranu. Nemelo by to dat ik magovi kdyz se prepije.
FAQ:
Muzou se ucastnit vsechna povolani?
Ano
Je to omezene jen cleny guildy?
Ne
Probiha doplnovani pokladu v dungeonech na zmrzle hrebiky automaticky?
Ano, cca po 3-9h se bednicka doplni.
Kolik bednicek muzu kde najit?
Ruzne, obecne v tezsich dungeonech jich bude ruzne po ceste za pokladem vicero, nez jedna jedina na konci wrongu.
Muzu stat afk v hidu u bednicky a cekat na respawn?
Nedoporucuje se. Spis bych Vam to explicitne zakazal.
Jsou hrebiky linknute na osobu, ktera je vybrala?
Ne nejsou, lze s nimi obchodovat.
Jsou bednicky s hrebikama nejak zradne ?
Ano jsou, potreba jsou lockpicky a muze se stat ze se otevrit nepovede a dostanete ranu. Nemelo by to dat ik magovi kdyz se prepije.
Bude to stejne jako posledne, ze nepoznam, zda nekdo poklad vybral, dokud ho sam neotevru? Vystrilim bludistaky na vybrane poklady a pujdu s placem spat.
Dobra otazka.
K predejiti tomu, aby to hrace nastvalo ... uz tak mohou mit pech a vybrat si nejhorsi poklad. Tak bude udelano tak, ze vsechny truhly budou v barve klice, a pootevreni se zbarvi jinak, resp stane se z toho obycejna bedna.
edit prvniho postu
K predejiti tomu, aby to hrace nastvalo ... uz tak mohou mit pech a vybrat si nejhorsi poklad. Tak bude udelano tak, ze vsechny truhly budou v barve klice, a pootevreni se zbarvi jinak, resp stane se z toho obycejna bedna.
edit prvniho postu
Bludišťáky slouží jako klíče k těm bednám, nebo na nějaké průchody gatama v tom bludišti? Nepíše se tu, jak se budou používat.
Bloodboy píše:Bludišťáky slouží jako klíče k těm bednám, nebo na nějaké průchody gatama v tom bludišti? Nepíše se tu, jak se budou používat.
hm?Qvidoboy píše:Bludišťáci budou relativně těžký a poklad půjde otevřít jen s jedním v batohu.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Od pátku v dungách, různě ve světě budou umístěny pokládky, z nichž ti vypadnou hřebíky, ty si pak budeš moci sbírat sám nebo jako guilda. Ty pak půjdou v určitém množství, někde u vendora, vyměnit v určitém poměru a s přispěním MC a GP na bludišťáka (klíč k pokladu). V určitý den pak na X minut budou kdokoliv s kýmkoliv puštěny do bludiště, kde bude 300+ pokladů. A právě jedním bludišťákem pujde otevřít jakákoliv bednička s pokladem a klíč zmizne. Ty vemes poklad a vratíš se zpět třeba k bance uložíš poklad, vytáhneš další klíč a jupky dupky pro další vybrání pokladu.
Pokládky s hřebíkami rozmístěné různě po světě a v dungeonech jsou již z cca 80%. Doba respawnu je u každého různá a může být i velmi dlouhá, dob by neměla přesáhnout 24h. Jistě chápate, že doba musí reflektovat i to jak je jednoduché se k bedničce dostat. Na druhou stranu je jich ve světě už velmi mnoho....bludistak ti otevre poklad hnedka, jako klic na poklad v Pride.
The minds of gods are not for mortals to know or to judge. Accept that Tzeentch has a place for all of us in his grand scheme, and be happy in the part you have to play.
-Magnus the Red
GM Facebook
DP Facebook
-Magnus the Red
GM Facebook
DP Facebook
Ten ice krump se linkuje na postavu nebo si ho pak muzu od nekoho koupit ?
Doporučuju otvírat truhly postavami s lockpikem každý char to prostě nedá Paladinem 50 locpiků na jednu truhlu a ještě mi to ani ten hřebík nedalo a abych tahal 200 lockpiků jen na jednu truhlu to asi není moc pro všechny chary
NeKosopad píše:Ten ice krump se linkuje na postavu nebo si ho pak muzu od nekoho koupit ?
Ano, je lepsi otevirat s lockpickem. Ale zase na druhou stranu, by truhle nemela zabit prepiteho maga narozdil od pokladu.LaPiZza píše:Doporučuju otvírat truhly postavami s lockpikem každý char to prostě nedá Paladinem 50 locpiků na jednu truhlu a ještě mi to ani ten hřebík nedalo a abych tahal 200 lockpiků jen na jednu truhlu to asi není moc pro všechny chary
V prnim postu odkaz na prvni varku pokladu.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To npc, co ma menit hrebiky za bludistaky, uz je nekde ve svete?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Není zatím nikde na světě. Nebude nikde v dungeonu nebo na místě kam by se člověk musel bát jít.
Někdy po víkendu jej na svět nechám hodit. Jsem čekal na info, jak moc se hřebíky sbírají. Abych eventuelně cenu za bludišťáka snížil.
Někdy po víkendu jej na svět nechám hodit. Jsem čekal na info, jak moc se hřebíky sbírají. Abych eventuelně cenu za bludišťáka snížil.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Kolik uz je hrebiku na svete?Acarus píše:Není zatím nikde na světě. Nebude nikde v dungeonu nebo na místě kam by se člověk musel bát jít.
Podle toho, co vidim ve svym okoli, tak maj lidi hrebiku dost. Rekl bych, ze za mesic bude vic vstupenek, nez kolik je v bludisti pokladu.
Dle mého soudu jich není moc, ja se teď podívat nemohu, ale zjistím si info a dám vědět, ale odhadem bude maximálně tak na 100 bludištáků, a to lze vyloučit pár kvůlivá tomu, že mohou mít lidé hřebíky, ale nesloží celého bludišťáka, tj méně než deset.Mephist píše:Kolik uz je hrebiku na svete?Acarus píše:Není zatím nikde na světě. Nebude nikde v dungeonu nebo na místě kam by se člověk musel bát jít.
Podle toho, co vidim ve svym okoli, tak maj lidi hrebiku dost. Rekl bych, ze za mesic bude vic vstupenek, nez kolik je v bludisti pokladu.
Acarus píše:Dle mého soudu jich není moc, ja se teď podívat nemohu, ale zjistím si info a dám vědět, ale odhadem bude maximálně tak na 100 bludištáků, a to lze vyloučit pár kvůlivá tomu, že mohou mít lidé hřebíky, ale nesloží celého bludišťáka, tj méně než deset.Mephist píše:Kolik uz je hrebiku na svete?Acarus píše:Není zatím nikde na světě. Nebude nikde v dungeonu nebo na místě kam by se člověk musel bát jít.
Někdo to nejspíš kempuje u pokladu já sám mám zatím 7, když něco projdu tak je vetšinou poklad vybraný, at už je to někde ve světe nebo v dungeonu, + nehraji 24h denně, nezbývá než je odkoupit na černém trhu
STOP SUPPORTU!
Je to dané tím, že ty timery jsou dlouhé. Na druhou stranu těch beden je po různu v dungách, případně na questíkách a mini dungách spousty.
Ve světe v sobotu bylo cca 1000 hřebíků. Tento týden umístím někam vendora, který je za gp/mc vymění za bludišťáky.
Ve světe v sobotu bylo cca 1000 hřebíků. Tento týden umístím někam vendora, který je za gp/mc vymění za bludišťáky.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ja dneska sebral svuj 101. hrebik Vsechny jen z pokladku v prirode a na miniquestech. Celkem jsem nasel 32 beden, sice jsou casto vybrany, ale zase jsou vsechny dostupny za 5 - 15 min hrani.
Nejlepsi na tom bylo to hledani pozic beden. Oprasil jsem si vzpominky, kdyz jsem jako nb behal po prirode a objevoval co kde je. A dokonce jsem objevil i par veci pro me novejch. Takze diky za zabavu
Nejlepsi na tom bylo to hledani pozic beden. Oprasil jsem si vzpominky, kdyz jsem jako nb behal po prirode a objevoval co kde je. A dokonce jsem objevil i par veci pro me novejch. Takze diky za zabavu
Budú truhly v bludisku nejak odlišné podľa svojho obsahu? Myslím tým či typ pokladu bude nejak možno rozlíšiť.. bude dávať truhla v bludisku nejaký dmg pri otváraní?
To je také jeden z důvodů, proč jsem to takto dělal, že kdo není líný a sem tam někam odběhne se podívat, kde dlouho nebyl, najde něco nového. Každopádně, tyto venkovní pokládky, mohou mít respawn od 10-60h klidně. Takže venku člověk musí běhat několik dní, aby něco měl, pokuď je sám. Ve kam se lze dostat ve skupině, tak je to jiné.Mephist píše:Ja dneska sebral svuj 101. hrebik Vsechny jen z pokladku v prirode a na miniquestech. Celkem jsem nasel 32 beden, sice jsou casto vybrany, ale zase jsou vsechny dostupny za 5 - 15 min hrani.
Všechny truhly budou stejné, bude v nich 1x item a budou mít ice barvu, dokuď tu bednu někdo neotevře. Jakmile jí nekdo otevře a bludišťák bude sežrán, tak uvidí dotyčný, co tam je a truhle se přebarví na obyčejnou barvu, aby každý poznal, že jí někdo otevřel ... Nebude dávat žádnou dmg, ani nebude potřeba žádný skill na otevření.Kubo píše:Budú truhly v bludisku nejak odlišné podľa svojho obsahu? Myslím tým či typ pokladu bude nejak možno rozlíšiť.. bude dávať truhla v bludisku nejaký dmg pri otváraní?