Soutěž ve sbírání mozků
Soutěž ve sbírání mozků
Protože cech necromancerů má nedostatek mozků pro své zombíky, rozhodli se uspořádat soutěž v jejich získávání.
Mozky jsou nejlepší čerstvé a démoní tak budeme vyvolávat.
Jak to bude probíhat:
Soutěž bude pro dvojice jejichž ukolem bude nasbírat co nejvíce mozků v časovém limitu (cca 5 minut - podle počtu učastníků můžem upravit).
V místě ukolu bude množství vyvolávacích kruhů s tlačítky, každé tlačítko vyvolá 1 impa (přesně toho jako je na stone gargoyle questu- má v lootu mozek) na 60 sec (musíte ho zabít dříve). Časovač na tlačítko bude kolem pár sekund (můžete tedy mačkat i vícekrát to stejné nebo je obíhat, to bude na vás).
Když vám dojde čas, portne vás to ven a odevzdáte mozky které jste nasbírali. Největší počet na konci soutěže vyhrává. Diváci nebudou (at nemají soutěžící informace o uspěchu předchozích dvojic).
Povoleno:
+9 zbraně a +25 brnění, klanové a horizite morfy u vampů, vamp human imunka povolena, knight zbraně, kamenovky
potiony jen GH, GS, GC(C), salát, bandy, svitky
Zakázáno:
Witch hunter
Stone morf u vampa
Všechny ostatní brnění a zbraně
Klamáci (povoleni jen summoni)
Co není povoleno, to je zakázáno
Ceny:
Hlavní je vděk necromancerského cechu I když trofej pro vítěze se snad najde a nějaké symbolické odměny pro 3 nejlepší.
Počítám že by to mělo být tak na hodinku max dvě. Začátek sobota 14.5. 19:00.
Přihlášujte se tady.
Dotazy, připomínky ?
Mozky jsou nejlepší čerstvé a démoní tak budeme vyvolávat.
Jak to bude probíhat:
Soutěž bude pro dvojice jejichž ukolem bude nasbírat co nejvíce mozků v časovém limitu (cca 5 minut - podle počtu učastníků můžem upravit).
V místě ukolu bude množství vyvolávacích kruhů s tlačítky, každé tlačítko vyvolá 1 impa (přesně toho jako je na stone gargoyle questu- má v lootu mozek) na 60 sec (musíte ho zabít dříve). Časovač na tlačítko bude kolem pár sekund (můžete tedy mačkat i vícekrát to stejné nebo je obíhat, to bude na vás).
Když vám dojde čas, portne vás to ven a odevzdáte mozky které jste nasbírali. Největší počet na konci soutěže vyhrává. Diváci nebudou (at nemají soutěžící informace o uspěchu předchozích dvojic).
Povoleno:
+9 zbraně a +25 brnění, klanové a horizite morfy u vampů, vamp human imunka povolena, knight zbraně, kamenovky
potiony jen GH, GS, GC(C), salát, bandy, svitky
Zakázáno:
Witch hunter
Stone morf u vampa
Všechny ostatní brnění a zbraně
Klamáci (povoleni jen summoni)
Co není povoleno, to je zakázáno
Ceny:
Hlavní je vděk necromancerského cechu I když trofej pro vítěze se snad najde a nějaké symbolické odměny pro 3 nejlepší.
Počítám že by to mělo být tak na hodinku max dvě. Začátek sobota 14.5. 19:00.
Přihlášujte se tady.
Dotazy, připomínky ?
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Soutěž ve sbírání mozků
Takže teuton +9?A destro taky +9?A proč zákaz whčka?A je to teda místnost plná kliku , kliknu vyskočí příšera ale mužu klikat kolik chci ale jinak v místnosti nic víc není?Ptám se kuli tomu zákazu wh..a jsou teda povoleny pouze +9 žádné kamenovky atd.?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Spíš to vypadá že to pro nezájem ani nebude
Na ty klasické +9 bych řekl že by to snad mohlo být vyrovnané mezi povoláními. Jestli povolit něco dalšího od toho je tu topic. Asi by šlo povolit kamenovky, stejně jako knight zbraně.
Zákaz WH protože ti impi jsou casteři a nic by mu nedělali a protože masskujou, tak by se pozabíjeli navzájem pro WH žádné riziko když si toho nakliká moc.
Myslím že na areně se nebude nic měnit (jen design kliků, kliky už jsou nastavené na spawnování).
Můžete se tam podívat vstup je na hb (můžete si to i oklikat ti impi nemají loot krom těch mozků, žádné pvp tam!).
Na ty klasické +9 bych řekl že by to snad mohlo být vyrovnané mezi povoláními. Jestli povolit něco dalšího od toho je tu topic. Asi by šlo povolit kamenovky, stejně jako knight zbraně.
Zákaz WH protože ti impi jsou casteři a nic by mu nedělali a protože masskujou, tak by se pozabíjeli navzájem pro WH žádné riziko když si toho nakliká moc.
Myslím že na areně se nebude nic měnit (jen design kliků, kliky už jsou nastavené na spawnování).
Můžete se tam podívat vstup je na hb (můžete si to i oklikat ti impi nemají loot krom těch mozků, žádné pvp tam!).
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
klanove morfy?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
PovolenyShadowsong píše:klanove morfy?
e: přidáno do prvního postu
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
hmm. a co mystiky a class brnka? mozem si zobrat blood sparatko a blood retiazky?
a bude ptm cech nekrov aj robit krmenie zombikov ked budu naharvene mozky?
a bude ptm cech nekrov aj robit krmenie zombikov ked budu naharvene mozky?
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
v kazdom pripade cech upirov rad poda pomocny drap cechu nekromantov. zucastnime sa ja a xorine za camarillu, ehm, kacerov a wrka :p
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Pokud nebudou přihlášené alespon 3 dvojice tak to nebude, nicméně pravidla jsem upřesnil, at tam je vše, a třeba to zkusím zorganizovat jindy.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
greater blood pre upirov? a ak by aj nebolo dost ludi prihlasenych, vedel by si nam to spustit iba for fun? :p
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
to je snad to stejné co GH, zase tolik to nehrotShadowsong píše:greater blood pre upirov? a ak by aj nebolo dost ludi prihlasenych, vedel by si nam to spustit iba for fun? :p
For fun tam můžete i ted, však brána je na HB.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
jasne, istota je gulomet. a urcite sa tam pojdeme pozriet. dakujem za odpovede (:
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Jen se jeste optam... a co napriklad magicke hudebni nastroje ci magicka bizuterie?
Ja bych tam zakazal uplne vsechno a sel bych tam nahatej to by taky slo... Ani neni divno ze se ti na to nikdo neprihlasil
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Nahodou... my za vampy to bereme jako vyzvu... v takovychto situacich aspon projevis herni skill a vynalezavost bez nutnosti nosit sebou to nejlepsi co je k dispozici... takdle jsou to aspon stizene podminky a imho to bude super i kdyby pripadne zadne odmeny za to nebyly jen odreagovaniXena píše:Ja bych tam zakazal uplne vsechno a sel bych tam nahatej to by taky slo... Ani neni divno ze se ti na to nikdo neprihlasil
Pro nezájem zrušeno. Bránu na hb na vyzkoušení ještě nechám.