zuzanin děs
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
zuzanin děs
Zdravím, získal jsem artefakt zuzanin děs, na stránkách o tom není ani prd a já se ptám proč když u ostatních artefaktů popis je ? Možná by nejdřív chtělo dodělat základní věci a pak vymýšlet nesmysly jako jsou třeba specializace povolání
Hide, Dr. Jakyll - 08.09.2007 08:59 Shanon 346ca8-AFK v nb dole, account smazán *Sofi* první acc :"/
Je to jen hra, ale ve skutečném zmenšeném světě a se skutečnými lidmi proto prosim, chovejme se k sobě slušně.
Je to jen hra, ale ve skutečném zmenšeném světě a se skutečnými lidmi proto prosim, chovejme se k sobě slušně.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: zuzanin děs
Tak co zkusit vypozoruj si sám.Potom třeba vymyslet nějakej krátkej příběh a poslat ho mulamboj?Stěžovat si umí každej ale udělat něco pro ostatní už málokdo.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Zola nechápu jestli lezeš gm do zadku nebo o co ti vlastně jde.Jak tady tak u druida a ano každý si stěžovat nedokáže protože kdyby jo tak už tam ten popis a příběh dávno je.Já totiž nemám čas a chuť na nic jiného než pozorovat herní nastavení na dp protože byl někdo líný to udělat hned při vymýšlení artefaktu.
Hide, Dr. Jakyll - 08.09.2007 08:59 Shanon 346ca8-AFK v nb dole, account smazán *Sofi* první acc :"/
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
+1 peacemaker
"Vypozoruj si sam" letelo tak 20 rokov dozadu a skoro nikto(vratane mna) nema chut pozorovat sr@cky...
Dnes ked nejaky normalny herny vyvojar zmeni co len pismenko v hre, napise o tom cely sloh a tak to ma byt.
"Vypozoruj si sam" letelo tak 20 rokov dozadu a skoro nikto(vratane mna) nema chut pozorovat sr@cky...
Dnes ked nejaky normalny herny vyvojar zmeni co len pismenko v hre, napise o tom cely sloh a tak to ma byt.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Artefakty tu byli již před speckama a už tehdy né každý kdo ho navrhl k němu dokázal vymyslet příběh. Mnoho artefaktů je navíc od samotných hráčů. Ale abych si nějak pomohl. Pokud na to nemáš čas a chuť to nějak testovat, tak to jednoduše vyhoď do koše.
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tak to smaž rovnou z webu a z dp a bude klid aby sis nějak pomohl definitivně.Protože o pomoc hráčům ti asi nejde.Proč si vůbec gm?A kde sou všechny pořádný gm vůbec? Taky se jim tady z toho už udělalo zle a radši to zabalili?Qvido píše:Artefakty tu byli již před speckama a už tehdy né každý kdo ho navrhl k němu dokázal vymyslet příběh. Mnoho artefaktů je navíc od samotných hráčů. Ale abych si nějak pomohl. Pokud na to nemáš čas a chuť to nějak testovat, tak to jednoduše vyhoď do koše.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nechces to radsej zabalit ty a nestarat sa do jedneho z poslednych aktivnych gms? ak sa tu tebe tak nepaci tak si chod hrat s gulkami prosim. najlepsie so silno oziarenymi prstami. ludsky geneticky fond ti bude vdacny
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Jesteze nepadla otazka na Zuanin des. To by pak byla prekerka, resit neco, co opravdu existuje.
The Third
Máš pravdu všichni ostatní měli plné zuby hráču jako jsi ty. Tak se raději věnují svým osobním záležitostem. Proč jsem GM? Na to ti rád odpovím. Protože jsem dokázal přijít na triviální věci i bez pomoci ostatních. A nemusel jsem zakládat cry topicky na fóru kvůli věcem starých x let. Co mě tu drží? Udržuju v chodu jednu z nejstarších mmnorpg her. Protože tu jsou pořád hráči, kteří si váží toho co jsme udělali a co nadále musíme dělat, aby to tu vůbec přežívalo.peacemaker píše:Tak to smaž rovnou z webu a z dp a bude klid aby sis nějak pomohl definitivně.Protože o pomoc hráčům ti asi nejde.Proč si vůbec gm?A kde sou všechny pořádný gm vůbec? Taky se jim tady z toho už udělalo zle a radši to zabalili?Qvido píše:Artefakty tu byli již před speckama a už tehdy né každý kdo ho navrhl k němu dokázal vymyslet příběh. Mnoho artefaktů je navíc od samotných hráčů. Ale abych si nějak pomohl. Pokud na to nemáš čas a chuť to nějak testovat, tak to jednoduše vyhoď do koše.
hochu co tu jako jedeš? já si myslim, že je tu spousta lidí, co by spoustě hráčů odpovědělo a nebo pomohlo bez mrknutí oka. ALE, taková arogantní holub jako jsi ty, hold musí počítat s opakem.peacemaker píše:Tak to smaž rovnou z webu a z dp a bude klid aby sis nějak pomohl definitivně.Protože o pomoc hráčům ti asi nejde.Proč si vůbec gm?A kde sou všechny pořádný gm vůbec? Taky se jim tady z toho už udělalo zle a radši to zabalili?
mírni ten slovník ok ?
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Je mi jasné že to teď tak nevypadá ale jsem moc rád že můžu hrát tuhle skvělou hru, která je pro mě úžasným únikem z reality která mě dost často velmi drtí, neočekávám pochopení ,ale uznávám že jsem to vzal za špatný konec.Hraju tu s přestávkama skoro 10 let a stále můžu oběvovat nové a nové věci což mě velmi baví.za své chování se omlouvám a nadále su budu snažit přispívat tak aby to bylo přínosem pro dp a jeho tým a doufám že to nikdy nevypnete a že takový jako já vás nepřipraví o chuť a nadšení pro to co děláte.peaceQvido píše:Máš pravdu všichni ostatní měli plné zuby hráču jako jsi ty. Tak se raději věnují svým osobním záležitostem. Proč jsem GM? Na to ti rád odpovím. Protože jsem dokázal přijít na triviální věci i bez pomoci ostatních. A nemusel jsem zakládat cry topicky na fóru kvůli věcem starých x let. Co mě tu drží? Udržuju v chodu jednu z nejstarších mmnorpg her. Protože tu jsou pořád hráči, kteří si váží toho co jsme udělali a co nadále musíme dělat, aby to tu vůbec přežívalo.peacemaker píše:Tak to smaž rovnou z webu a z dp a bude klid aby sis nějak pomohl definitivně.Protože o pomoc hráčům ti asi nejde.Proč si vůbec gm?A kde sou všechny pořádný gm vůbec? Taky se jim tady z toho už udělalo zle a radši to zabalili?Qvido píše:Artefakty tu byli již před speckama a už tehdy né každý kdo ho navrhl k němu dokázal vymyslet příběh. Mnoho artefaktů je navíc od samotných hráčů. Ale abych si nějak pomohl. Pokud na to nemáš čas a chuť to nějak testovat, tak to jednoduše vyhoď do koše.
+10 pro holuba konečně někdo kdo umí číst :p
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Ty si dobrej kokot :p
Naposledy upravil(a) Aahz dne 08 úno 2016 11:35, celkem upraveno 1 x.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
To mnozstvo genetickeho materialu, ktory museli Sir Artur a Tuzemack vypalit na tomto topicu
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Neumím no, máš s tím problém?Mulambo píše:Ty si dobrej pípák :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Trosku mozku do odpovedi a jejich cteni. Pokud se vam nechce premyslet, tak radeji nepiste nic
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
btw ja som chodil so zuzanou a mozem vam povedat ze nazov topicu je stale relevantny
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Co zase ja?:( Ja nic nikomu nedelam....zatim.Scorp -K- píše:To mnozstvo genetickeho materialu, ktory museli Sir Artur a Tuzemack vypalit na tomto topicu
A ja s autorem topiku naprosto souhlasim. Jak si jako vubec nekdo mohl dovolit dat nekam do pokladu predmet, kterej nikde nema popis. Co kdyby to musel chudak zkouset, co to delat a byla by to nedejboze.....noooo taaaaa.......zabava...
Si v te dobe experimentoval s drogama?Shadowsong píše:btw ja som chodil so zuzanou a mozem vam povedat ze nazov topicu je stale relevantny
The Third
Omlouvám se, bylo mi vysvětleno Qvidem, že si můžeš nadávat jak chceš. Navíc topic přesunul do pokecu tak tady je to tak jak tak jedno, upravil sem ti ho zpět.Mulambo píše:Neumím no, máš s tím problém?Mulambo píše:Ty si dobrej pípák :p
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
--Nejmenovaný profesor matematiky
Tvou omluvu samozřejmě přijímám, ale ať se to příště neopakuje. Přeji spoustu krásných zážitků na cestě do neznáma.Aahz píše:Omlouvám se, bylo mi vysvětleno Qvidem, že si můžeš nadávat jak chceš. Navíc topic přesunul do pokecu tak tady je to tak jak tak jedno, upravil sem ti ho zpět.