Hej, neviete si predstavit aky je to sok pre cloveka ktory zapne uo po par rokoch a zacne ho nahanat nejaky WH warrior ktoremu vlastne ani nemam co spravit.
A to som sa tesil na stare dobre DP.Bohuzial pre mna je to RIP.
Fakt nerozumiem kde nastala chyba ze vobec nieco taketo tu funguje ako je WH warrior v PvP.
A to nehovorim o pocte online hracov, myslim si ze prave tu je ten pes zakopany.
Vratit DP do cias ked bol war warriorom..
Pamatam si na dobu ked plech povazoval za TOP zbran do PvP zbran z kamenou{WF of midnight,Bloody glow,Flaminga.To bolo the best pvp, tak nechapem aky dovod bol robit specky postavam? Teda hlavne tomu warriorovi.
Vsak teraz su prskovia absolutne nevyuzitelni do PvP ked beha len war s imnunkou."Lol,nerozumiem kde nastala chyba".
To clovek ide harvit za prska, v tom dobehne PK warrior a mne nezostava nic ine len utekat a modlit sa aby mi nahodou nedal IK?
Alebo ako som tu cital vraj ked ma mag +25 robu tak mu moze dat paru ? To akoze seriosly?

Tak ja mam tahat takmer top robu do pvm aby ked prisiel warrior tak aby som mu mohol dat aspon paru ked uz nic ine a dufat ze mi nepacne to IK?
Fakt prosim o vysvetlenie tohto warriora v PvP.
Btw keby sa DP vrati do doby kde boli prskovia a plechy len s kamenovkami tak urcite je tam vacsia pravdepodobnost navratu ludi k DP nez teraz v tomto aktualnom stave.Vela veci sa tu zmenilo a je to fajn,proste to je vyvoj.
Len stale mi nejak nejde do hlavy ten WH
s pozdravom Wiliam.