COM - obcházení herního nastavení?
Re: COM - obcházení herního nastavení?
Je sranda ze se to tady tak strikne resi i kdyz tu hraje pet a pul cloveka
Myslim ze by bylo dobre rici si dost.Po dlouhem a pomerne plodnem fungovani je treba to vypnout a vysrat se na to.Hra uz vycerpala svoje limity , a dnes konecne zacinaji byt i alternativy v modernim kabatu.

ono by to bylo OK do jiste miry ale bohuzel faktem je to co mi rikali lidi kdyz jsem tu pred rokem znovu zacinal a to ze od doby co ktomu pustili ocroca tak to jde do kytek a ja tomu neveril .. nicmene cim dal tim vic je videt ze je to fakt
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Zola píše:http://postimg.org/image/w5m31pr1z/

http://cdn-02.dagelijksestandaard.nl/wp ... aarPPH.jpg
http://cdn-02.dagelijksestandaard.nl/wp ... izAASZ.jpg
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Nejde ani o GM ale i o demenci spousty hráčů co tu jsou
je to nizká inteligence vedle druhé.. kor ty některé posty hovoří samo o sobě
fakt se jen smát...

Muj nazor
Hoax(wizzy) jako hrac byl uplne stejny jako vy, kteri jste aktivnejsi. Jako GM prisel v dobe, kdy ostatni GM uz tomu nevenovali svuj cas. Protoze je schopnym a aktivnim (pro vec kterou chce) zacal na DP delat spoustu veci, uprav, zmen. Duvod, oziveni DP. Jak se mu co povedlo, tezko rict, ale myslenka dobra.
Vy rikate, ze naopak nemel delat nic, vse melo zustat, tak jak bylo a stale by hralo 200 lidi. Tomu fakt verite?
Hoax(wizzy) jako hrac byl uplne stejny jako vy, kteri jste aktivnejsi. Jako GM prisel v dobe, kdy ostatni GM uz tomu nevenovali svuj cas. Protoze je schopnym a aktivnim (pro vec kterou chce) zacal na DP delat spoustu veci, uprav, zmen. Duvod, oziveni DP. Jak se mu co povedlo, tezko rict, ale myslenka dobra.
Vy rikate, ze naopak nemel delat nic, vse melo zustat, tak jak bylo a stale by hralo 200 lidi. Tomu fakt verite?

nerikam 200 ale rozhodne vice nebot jeho arogance a namyslenost je hvezdna...
blabolek píše:nerikam 200 ale rozhodne vice nebot jeho arogance a namyslenost je hvezdna...
Já s tebou plně souhlasím...
Spis je tu člověk , co si to nemyslí ? Jeho systém řešení problemu je k zasmátí
a nic jineho si to nezaslouží , protože je chyba na jeho straně .

myslíš to, že ten dung postavil? tak to je tim pádem každopádně chyba na jeho straně no... hele souhlasit s váma můžu jen v tom, že arogantní a namyšlenej je na většim lvlu, než pan bakalář photoshop, to jako jo... na druhou stranu, free hra, ve volnym čase, pravomoce má... tak nějak si může dělat co chce... na třetí stranu, stačilo třeba pomazat věci které jste za prodej, nebo něčeho takového dostali za ty věci z pokladu, popřípadě se nějak dohodnout na něčem stejný hodnoty např... vyžadovat uplně přesně ty věci, které byli v tom pokladu, to mi přijde jako taková trošku šikanka no, ale to už je prostě daný tim, že je to wizzy kterej nedokáže rozeznat stav mezi náhodou někomu nenadržovat a chovat se arogantně a nesmyslně...Godsword píše:protože je chyba na jeho straně .
btw jelikož jste dominantní guilda, tak mě trošku hřeje u srdíčka tahle situace... škoda jen že vám to řekl wizzy, že to máte vrátit a ne třeba takovej bimbo... protože to by jste přece museli poslechnout !!! že?
Tu se nám nějak obrací směr debatyBakly píše:myslíš to, že ten dung postavil? tak to je tim pádem každopádně chyba na jeho straně no... hele souhlasit s váma můžu jen v tom, že arogantní a namyšlenej je na většim lvlu, než pan bakalář photoshop, to jako jo... na druhou stranu, free hra, ve volnym čase, pravomoce má... tak nějak si může dělat co chce... na třetí stranu, stačilo třeba pomazat věci které jste za prodej, nebo něčeho takového dostali za ty věci z pokladu, popřípadě se nějak dohodnout na něčem stejný hodnoty např... vyžadovat uplně přesně ty věci, které byli v tom pokladu, to mi přijde jako taková trošku šikanka no, ale to už je prostě daný tim, že je to wizzy kterej nedokáže rozeznat stav mezi náhodou někomu nenadržovat a chovat se arogantně a nesmyslně...Godsword píše:protože je chyba na jeho straně .
btw jelikož jste dominantní guilda, tak mě trošku hřeje u srdíčka tahle situace... škoda jen že vám to řekl wizzy, že to máte vrátit a ne třeba takovej bimbo... protože to by jste přece museli poslechnout !!! že?

Ta ironie že to přichází zrovna od tebeLaPiZza píše:Nejde ani o GM ale i o demenci spousty hráčů co tu jsouje to nizká inteligence vedle druhé.. kor ty některé posty hovoří samo o sobě
fakt se jen smát...

Raxik píše:Ta ironie že to přichází zrovna od tebeLaPiZza píše:Nejde ani o GM ale i o demenci spousty hráčů co tu jsouje to nizká inteligence vedle druhé.. kor ty některé posty hovoří samo o sobě
fakt se jen smát...
...
Nekecej

Neřekl jsem že to postavil , tudíž je chyba na jeho straně . Řekl jsem že je chyba v jeho rozhodnutí .. pokud ti řekne že je dung v pořádku a s prominutím na to SER* a nechce to zpravit a hráči si to chodí s tím dojmem , že je to vše v pořádku , tak proč poté trestá ? Příjde mi to jako nesmysl , jako většina jeho rozhodnutí .. ale nebudu ho tu urážet , protože to nemá cenu a na něm nic nezměnim ..
Tak nějak nemám zapotřebí odepisovat člověku, co kopíruje dokola jeden text...nevím teda jak ty, ale já rozhodně neLaPiZza píše:Raxik píše:Ta ironie že to přichází zrovna od tebeLaPiZza píše:Nejde ani o GM ale i o demenci spousty hráčů co tu jsouje to nizká inteligence vedle druhé.. kor ty některé posty hovoří samo o sobě
fakt se jen smát...
...
Nekecejna Tebe jsem nějak zapomněl
Co se tu do toho vložil Škorp tak si nějak ztichl
a teď zase Škorp je ticho a ty zase jedeš
) teším se na další shrnutí od Tebe

Jednak to nemá cenu, jednak bys dostal del jako Válec a jednak spravit a zpravit je zásadní rozdíl...Godsword píše:Neřekl jsem že to postavil , tudíž je chyba na jeho straně . Řekl jsem že je chyba v jeho rozhodnutí .. pokud ti řekne že je dung v pořádku a s prominutím na to SER* a nechce to zpravit a hráči si to chodí s tím dojmem , že je to vše v pořádku , tak proč poté trestá ? Příjde mi to jako nesmysl , jako většina jeho rozhodnutí .. ale nebudu ho tu urážet , protože to nemá cenu a na něm nic nezměnim ..
Hra je mrtvá, ale tady to žije... Já se bavím fakt hodně tady 

řeknu vam to takhle
vratim a se ptam se conoveho na DP
a zjistim ze tu došlo k největšimu bugu všech dob !! (Raziel je prej kancléř) looooooooool zabugovane DP, nejaky dungy bych neřešil, jak vidno jsou tu horší bugy
)

- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
rok s rokem sešel , dáme nějaký comko? 

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.