Scorp -K- píše:Pravdupovediac nic som od tohoto topiku ine necakal. Namiesto toho, aby ste sa navzajom flamovali, by ste sa mohli trochu zamysliet aj nad tym, ze tento dung si dovolim tvrdit uz nedojde nikto na DP. Bolo by na to treba dost vela ludi na jeden zatah, a priznajme si, komu v guilde este tolko ludi hra? Ak sa mylim, dopredu gratulujem tomu, kto to dojde a klobuk dole. Takze v konecnom dosledku, budu tu dva dungy, namiesto ktorych sa tie priestory mohli vyuzit na uplne nieco ine, minimalne 2 medium/high dungy, ktore by sa chodili casto. Lebo aj pred touto zmenou sa tieto dungy chodili raz za rok?/pol rok?
A mimochodom, bavili ste sa tu o tom, ze sa to doslo na jeden zatah. Tak isto ako harpagoni, tak MGcka aj Amontka tusim. Nechcelo sa mi to znovu vsetko citat. Nebolo to len tak Naaaahoodou pred zmenou tohto dungu, ktora sa udiala kedysi davno.
EDIT: dohladane ...
13.04.2013 19:36:51 - Ocroc
- Opravena chyba u druheho Hard bosse v CoM
Tym samozrejme neratam Mistra Jahodu, ten si tento dung da solo v prstom v ruke. Takisto ako Raxik s Emilom podla toho co som tu cital. Zaujimave, ze ked som sa vami niekedy bol dung, tak ste horkotazko hrali buchnu. Tym samozrejme nepopieram, ze ste obrovski taktici v tych dungoch, a kazdy novy postup v dungu ste vymyslali sami, a potom uz len hovorili magovi, clerom a rangom co maju kde robit ze?

Na koniec dodam uz len: Teraz mozu poriadne flamy konecne zacat. Ked uz som bol taky hlupy a odpisal som do tohoto topiku