COM - obcházení herního nastavení?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: COM - obcházení herního nastavení?

Příspěvek od Han Gamms »

1) Démona jsem šel tak 4x, naposledy s Amonthii. I amonthie to dala na jeden zatah, asi lepší taktika. Nikdy jsem to neviděl dávat stylem ubrat, dojít znova, že ten demon zůstáva v LAG zoně.

2) A u pavouka? na to se nikdo neptal, takže.. no coment :unibrow: :D

3) Ocroc/Wizzi/Radim Fejfar by se měl raději věnovat běhání po Pardubicích, něž progresivnímu znechucování hráčů na DP. Kolik hráčů musí podepsat petici aby u něj zafungovala nějaká sebereflexe ? :-)
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Sir Syr píše:Pisu same blbosti a jsem tupej jak widle.
Hezký den, Trinity a Bimbo + Kaceri,

v první řadě děkuji, že pečlivě monitorujete chod guildy Amonthia. A v druhé řadě jste mne pobavili tím jak zasvěceně píšete o něčem o čem nevím ani já. Ano pravdou je, že jsme ten dung byli a tak jsme ho došli, ale dali jsme ho na POPRVÉ nikoliv jako vy taktikou "Srab".

Velice mě mrzí, že na to nemáte dostatečný skill, ale věřím, že to brzo doženete a nebudete si konstruovat vlastní příběhy, které nejsou pravda.

S láskou Jahoda.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Jamie píše:
Sir Syr píše:Pisu same blbosti a jsem tupej jak widle.
Hezký den, Trinity a Bimbo + Kaceri,

v první řadě děkuji, že pečlivě monitorujete chod guildy Amonthia. A v druhé řadě jste mne pobavili tím jak zasvěceně píšete o něčem o čem nevím ani já. Ano pravdou je, že jsme ten dung byli a tak jsme ho došli, ale dali jsme ho na POPRVÉ nikoliv jako vy taktikou "Srab".

Velice mě mrzí, že na to nemáte dostatečný skill, ale věřím, že to brzo doženete a nebudete si konstruovat vlastní příběhy, které nejsou pravda.

S láskou Jahoda.

Jojo ;) z reakcí ostatních lidí na stranu Kačerů je vidět jak ostatní guildy mají skill a to v podobě keců :DDD to máte pravdu no v tomdle máte velký skill :D
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Noncompet Ismentis »

Meli Vas smazat za obchazeni nastaveni serveru.
Godsword
Inkless
Inkless

Příspěvek od Godsword »

Když jsme na to upozornili , tak nám bylo řečeno , že je vše v pořádku , takže asi tak
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Ale ale?...Kačeři zase obcházejí pravidla? To jsou věci. Kdy se ta guilda buggerů konečně smaže? Teď je čas udeřit!!!

A teď vážně.Za MG COM pavouk jedině na jeden zátah, co si pamatuji tak když se umřelo než se refnulo znovu tak pavouk byl stejně zase full. A COM deamon toho snad MG ani nikdy nebyla. Takže ukazování prstem na ostatní vám opravdu v téhle situaci nepomůže. Ale libí se mně ta mentalita těch lidí. Obcházeli jsme pravidla a když nás chytí pokusíme se stáhnout co nejvíc lidí (guild) sebou. Bohužel bez důkazů se vám to nepovede (ne že by nějaký byly). A ruku na srdce to že jdete dung 20x za sebou a hlavní boss se vám nedohealí ani jednou vám přijde normální? Otázka zdravého rozumu, která je pro některé jedince zásadní problém, vás mohla uchránit od těchto problémů...
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Raxik píše:Ale ale?...Kačeři zase obcházejí pravidla? To jsou věci. Kdy se ta guilda buggerů konečně smaže? Teď je čas udeřit!!!

A teď vážně.Za MG COM pavouk jedině na jeden zátah, co si pamatuji tak když se umřelo než se refnulo znovu tak pavouk byl stejně zase full. A COM deamon toho snad MG ani nikdy nebyla. Takže ukazování prstem na ostatní vám opravdu v téhle situaci nepomůže. Ale libí se mně ta mentalita těch lidí. Obcházeli jsme pravidla a když nás chytí pokusíme se stáhnout co nejvíc lidí (guild) sebou. Bohužel bez důkazů se vám to nepovede (ne že by nějaký byly). A ruku na srdce to že jdete dung 20x za sebou a hlavní boss se vám nedohealí ani jednou vám přijde normální? Otázka zdravého rozumu, která je pro některé jedince zásadní problém, vás mohla uchránit od těchto problémů...

Pan chytrej ;) nebo-li neviňátko :DDD místo těch postů by jsi měl zapískat a skočit do zdi. Udělal by jsi mnohem lépe.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

LaPiZza píše:
Raxik píše:Ale ale?...Kačeři zase obcházejí pravidla? To jsou věci. Kdy se ta guilda buggerů konečně smaže? Teď je čas udeřit!!!

Pan chytrej ;) nebo-li neviňátko :DDD místo těch postů by jsi měl zapískat a skočit do zdi. Udělal by jsi mnohem lépe.
Není nad to když se guilda Kačerů ptá na názor ostatních hráčů a když ho napíšete tak se dočkáte takovéto odpovědi. Aneb zajímají nás názory, které jsou ve prospěch našich argumentů a jiné ne...
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Raxik píše:
LaPiZza píše:

Není nad to když se guilda Kačerů ptá na názor ostatních hráčů a když ho napíšete tak se dočkáte takovéto odpovědi. Aneb zajímají nás názory, které jsou ve prospěch našich argumentů a jiné ne...
každý názor vítán ;) a v podobě toho jak jsou tady všichni neviní a jen serou na hlavu Kačerům je fakt hezký ;) komplexy vůči guildě jsou stále a pořád.. a to hraničí se závistí ( myslím celkově ne tento předmět zrovna)
je mi to už celkem jedno já už se bavím a směju se lidem ;) ale jak se řiká : " Na každou svi.. se vaří voda " takže Good Luck všem co jsou bezchybní ;)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Dejte sem prosim přepis těch icq rozhovorů kde hlásíte bug.A nějaké důkazy o tom že takhle to obcházela i jiná gilda.A nejlíp ména i těch real kámošu od MG , klidně do soukromé zprávy.Díky
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

#PrayForKaceri
Bakly
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bakly »

Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

LaPiZza píše:
Raxik píše:
LaPiZza píše:

každý názor vítán ;) a v podobě toho jak jsou tady všichni neviní a jen serou na hlavu Kačerům je fakt hezký ;) komplexy vůči guildě jsou stále a pořád.. a to hraničí se závistí ( myslím celkově ne tento předmět zrovna)
je mi to už celkem jedno já už se bavím a směju se lidem ;) ale jak se řiká : " Na každou svi.. se vaří voda " takže Good Luck všem co jsou bezchybní ;)
Ale ale takový obrat? Najednou je každý názor vítán?...Já myslel, že mám skočit do zdi. Názorová koherence lidí z Kačerů odpovídá jen jedna věc a to je koherence politik Evropské unie!...
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Raxik píše:
Ale ale takový obrat? Najednou je každý názor vítán?...Já myslel, že mám skočit do zdi. Názorová koherence lidí z Kačerů odpovídá jen jedna věc a to je koherence politik Evropské unie!...
Vyhrál jsi ;) udolal jsi mě.. Na víc se nezmohu.. Jsi jednička.. Hodně zdaru ve všem ;)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Pravdupovediac nic som od tohoto topiku ine necakal. Namiesto toho, aby ste sa navzajom flamovali, by ste sa mohli trochu zamysliet aj nad tym, ze tento dung si dovolim tvrdit uz nedojde nikto na DP. Bolo by na to treba dost vela ludi na jeden zatah, a priznajme si, komu v guilde este tolko ludi hra? Ak sa mylim, dopredu gratulujem tomu, kto to dojde a klobuk dole. Takze v konecnom dosledku, budu tu dva dungy, namiesto ktorych sa tie priestory mohli vyuzit na uplne nieco ine, minimalne 2 medium/high dungy, ktore by sa chodili casto. Lebo aj pred touto zmenou sa tieto dungy chodili raz za rok?/pol rok?
A mimochodom, bavili ste sa tu o tom, ze sa to doslo na jeden zatah. Tak isto ako harpagoni, tak MGcka aj Amontka tusim. Nechcelo sa mi to znovu vsetko citat. Nebolo to len tak Naaaahoodou pred zmenou tohto dungu, ktora sa udiala kedysi davno.
EDIT: dohladane ...
13.04.2013 19:36:51 - Ocroc
- Opravena chyba u druheho Hard bosse v CoM

Tym samozrejme neratam Mistra Jahodu, ten si tento dung da solo v prstom v ruke. Takisto ako Raxik s Emilom podla toho co som tu cital. Zaujimave, ze ked som sa vami niekedy bol dung, tak ste horkotazko hrali buchnu. Tym samozrejme nepopieram, ze ste obrovski taktici v tych dungoch, a kazdy novy postup v dungu ste vymyslali sami, a potom uz len hovorili magovi, clerom a rangom co maju kde robit ze? :)
Na koniec dodam uz len: Teraz mozu poriadne flamy konecne zacat. Ked uz som bol taky hlupy a odpisal som do tohoto topiku :)
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Scorp -K- píše:Pravdupovediac nic som od tohoto topiku ine necakal. Namiesto toho, aby ste sa navzajom flamovali, by ste sa mohli trochu zamysliet aj nad tym, ze tento dung si dovolim tvrdit uz nedojde nikto na DP. Bolo by na to treba dost vela ludi na jeden zatah, a priznajme si, komu v guilde este tolko ludi hra? Ak sa mylim, dopredu gratulujem tomu, kto to dojde a klobuk dole. Takze v konecnom dosledku, budu tu dva dungy, namiesto ktorych sa tie priestory mohli vyuzit na uplne nieco ine, minimalne 2 medium/high dungy, ktore by sa chodili casto. Lebo aj pred touto zmenou sa tieto dungy chodili raz za rok?/pol rok?
A mimochodom, bavili ste sa tu o tom, ze sa to doslo na jeden zatah. Tak isto ako harpagoni, tak MGcka aj Amontka tusim. Nechcelo sa mi to znovu vsetko citat. Nebolo to len tak Naaaahoodou pred zmenou tohto dungu, ktora sa udiala kedysi davno.

Tym samozrejme neratam Mistra Jahodu, ten si tento dung da solo v prstom v ruke. Takisto ako Raxik s Emilom podla toho co som tu cital. Zaujimave, ze ked som sa vami niekedy bol dung, tak ste horkotazko hrali buchnu. Tym samozrejme nepopieram, ze ste obrovski taktici v tych dungoch, a kazdy novy postup v dungu ste vymyslali sami, a potom uz len hovorili magovi, clerom a rangom co maju kde robit ze? :)
Na koniec dodam uz len: Teraz mozu poriadne flamy konecne zacat. Ked uz som bol taky hlupy a odpisal som do tohoto topiku :)
Povězte mi někdo jestli to mám číst prosím...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Raxik píše:
Scorp -K- píše:Pravdupovediac nic som od tohoto topiku ine necakal. Namiesto toho, aby ste sa navzajom flamovali, by ste sa mohli trochu zamysliet aj nad tym, ze tento dung si dovolim tvrdit uz nedojde nikto na DP. Bolo by na to treba dost vela ludi na jeden zatah, a priznajme si, komu v guilde este tolko ludi hra? Ak sa mylim, dopredu gratulujem tomu, kto to dojde a klobuk dole. Takze v konecnom dosledku, budu tu dva dungy, namiesto ktorych sa tie priestory mohli vyuzit na uplne nieco ine, minimalne 2 medium/high dungy, ktore by sa chodili casto. Lebo aj pred touto zmenou sa tieto dungy chodili raz za rok?/pol rok?

Povězte mi někdo jestli to mám číst prosím...
jo
:unibrow:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Tak určitě
Zrušíme com protože pán škorp není schopen tenhle dung vybrat normálně , jasně to je logické.Připravíme se o možnost výzvy dát něco težšího jak wrong.Jo a ta změna o které píšeš škorpe netýká se to náhodou pavouka a né toho démona?A odpust si prosimtě ty trapné průpovídky kdo jak hraje za buchnu.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

:clap: :clap: :clap:

A můj příspěvek nikdo nehejtuje :_(
Naposledy upravil(a) Han Gamms dne 23.11.2015 20:05:05, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět