Guildovní hry 2015
Re: Guildovní hry 2015
5x NB+link status na róbu povolání pro různé postavy ????? Jedna se jen o roby z cobu nebo to bude platit na all roby?? Treba +25 myth/Ada a tak ???
3x aktivace specializace bez poplatku/questu ----- Jestli to dobre chapu,kdyz mam gangrela muzu si nechat aktivovat impa pac je na to potreba taky Q..
1x Guildovní port z Valhally ---- nejaka jina nahrada pro guildy co uz maji port???
3x aktivace specializace bez poplatku/questu ----- Jestli to dobre chapu,kdyz mam gangrela muzu si nechat aktivovat impa pac je na to potreba taky Q..
1x Guildovní port z Valhally ---- nejaka jina nahrada pro guildy co uz maji port???
Xena píše:5x NB+link status na róbu povolání pro různé postavy
3x aktivace specializace bez poplatku/questu
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Rozhodli jsme se zveřejnit aktuální stav bodů v půlce her (pro větší motivaci - rozdíly jsou minimální proti minulým sezónám):
E: Pročištěno. Všechno co se nebude týkat her budu mazat hned. Pokud máte potřebu se urážet, nebo psát tady sarkastické poznámky ke každé události ve hrách tak můžete dle libosti na ICQ.
Kód: Vybrat vše
Kaceri 699 bodů
Winged Riders 575 bodů
Magic Generation 460 bodů
Defenders of Holy Relic 314 bodů
Spolek 307 bodů
Amonthia 268 bodů
Sign 246 bodů
Ve Jmenu Rodu 155 bodů
Crusaders of Destiny 135 bodů
Strangers 0 bodů
Na ty první už odpověděl Scorp, a místo portu z Valhally si můžete vybrat něco jiného ze stejné skupiny cen.5x NB+link status na róbu povolání pro různé postavy ????? Jedna se jen o roby z cobu nebo to bude platit na all roby?? Treba +25 myth/Ada a tak ???
E: Pročištěno. Všechno co se nebude týkat her budu mazat hned. Pokud máte potřebu se urážet, nebo psát tady sarkastické poznámky ke každé události ve hrách tak můžete dle libosti na ICQ.
Naposledy upravil(a) Aahz dne 20.10.2015 08:31:44, celkem upraveno 3 x.
Důvod: pročištění topicu
Důvod: pročištění topicu
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Wrong = 2b (pvp bonus) - jaký je tam pvp bonus? Loni byl tuším volný průchod dveřmi za archerem.
zadny i kdyz mas klice tak to stejne nedobehnes:DTrinity píše:Wrong = 2b (pvp bonus) - jaký je tam pvp bonus? Loni byl tuším volný průchod dveřmi za archerem.
Když to tam nebylo doteď, tak už se to měnit nebude. Žádné PK si nestěžovalo, asi tam stejně nechodili. Taky mám ten pocit, že ten dung doběhnout nejde, leda by PK čekali u vchodu. Než se respne první hlídač je výprava na konci. Možná se pro další ročník upraví body, uvidíme za rok.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
po zavedení "pvp" změny v rámci her jsme tam chodili.. pak jsme přestali bo to stejně nešlo a mávali jsme si my v místnosti u mirka a výprava v místnosti u pokladu..Aahz píše:Když to tam nebylo doteď, tak už se to měnit nebude. Žádné PK si nestěžovalo, asi tam stejně nechodili. Taky mám ten pocit, že ten dung doběhnout nejde, leda by PK čekali u vchodu. Než se respne první hlídač je výprava na konci. Možná se pro další ročník upraví body, uvidíme za rok.
a stěžovat si na to, že něco nejde doběhnout? o tom je tu témat více než dost..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Proto jsem to napsal, že úprava pro dobíhání je tam nejspíše zbytečně. Ale dung se chodí často a chodí ho většinou jednotlivci, tak myslím stačí čekat za prvním hlídačem mimo dohled, případně v dungu dole. Chodí se častěji než ice, takže si myslím že uspěch takové pasti může být velký, jen poslední dobou PK moc nerostou tak jako na začátku her.
Co se her týká, není důležité jestli jde výprava dohnat, jako spíše jestli je tam riziko výskytu PK. Ale když PK nehrajou, může být dung celý bez blokovacích dveří a rozdíl tu nebude.
Co se her týká, není důležité jestli jde výprava dohnat, jako spíše jestli je tam riziko výskytu PK. Ale když PK nehrajou, může být dung celý bez blokovacích dveří a rozdíl tu nebude.
Co přidat do rewardy na gild hry v Elementech 1 i klíč do dvojky ?
Už jsem psal v nastavení se tedka nebude měnit nic. Na příští rok se s tím pohraje celkově.
Prolítli jsme wrong, kde body nebyly, tak jsem hned prolítli Ratmany, tam ukazovalo, že body jsou. Prošla jsem rewardou, napsalo mi to, že jsem už odměnu dostala a 0 fame a karmy - nějak mě nenapadlo, že je to na různé dungy, myslela jsem si, že je to jen na stejný dungeon. No a navíc spoluhráč chtěl projít druhou gátou a ta se nám následně zablokovala.
Ta ochrana tam je roky pořád stejná...
Mno a vysvětlení proč mě gejta, která měla body a já na ni stoupl a blokla se a body mě nedala, tak to se stalo proč ?
Imho byla bloklá jen se nerefrešnula v uzavřené zóně.
Soutěž bude končit v pondělí 30.11. kolem 20:00, poté se zveřejní výsledky a můžete si psát o ceny (nejspíše Ocrocovi).
Jak to tedy vypadá s výsledky? 

Výsledky budou dneska, včera jsem se k tomu bohužel nedostal. Tímto se omlouvám za denní zpoždění.Erumoi píše:Jak to tedy vypadá s výsledky?
Taky jsem zvědavý 

Guildovní hry 2015 - Výsledky
Výsledky:
1. místo Winged Riders 2206 bodů
2. místo Kaceri 1542 bodů
3. místo Magic Generation 825 bodů
4. místo Spolek 593 bodů
5. místo Defenders of Holy Relic 592 bodů
6. místo Ve jmenu rodu 476 bodů
7. místo Amonthia 412 bodů
8. místo Sign 312 bodů
pod 10 procent prvního:
9. místo Crusaders of destiny 141 bodů
neúčastnili se:
Strangers 0 bodů
1. místo Winged Riders 2206 bodů
2. místo Kaceri 1542 bodů
3. místo Magic Generation 825 bodů
4. místo Spolek 593 bodů
5. místo Defenders of Holy Relic 592 bodů
6. místo Ve jmenu rodu 476 bodů
7. místo Amonthia 412 bodů
8. místo Sign 312 bodů
pod 10 procent prvního:
9. místo Crusaders of destiny 141 bodů
neúčastnili se:
Strangers 0 bodů
Vypises jednotlivce aj ? A dungy co se chodili ?