To právě bohužel dělám a vidím je špatně vychované Kačery. A pak Arthura samozřejmě.Scorp -K- píše:Skus sa poobzerat okolo seba.

To právě bohužel dělám a vidím je špatně vychované Kačery. A pak Arthura samozřejmě.Scorp -K- píše:Skus sa poobzerat okolo seba.
Nebudu vyvracet něco o čem nevím. Každý má svou historii na DP. Někdo lepší někdo horší. Nicméně když se podívám v současné době do prohřešků, je tam nějak velké procento Kačerů. Toť vše.Bemis píše:Jako kdyby MG byli svatoušci. Od kradení po pruzení, prober se Raxiku a zkus to začit vyvracovat
Raxik píše:Nebudu vyvracet něco o čem nevím. Každý má svou historii na DP. Někdo lepší někdo horší. Nicméně když se podívám v současné době do prohřešků, je tam nějak velké procento Kačerů. Toť vše.Bemis píše:Jako kdyby MG byli svatoušci. Od kradení po pruzení, prober se Raxiku a zkus to začit vyvracovat
Diskusní fórum, Pokec..Honziiik píše: Nemá cenu tady furt diskutovat
A proč je mrtvo ve hře? Protože se vesele rozdávají bany a mažou účty aktivním lidem. Podle mě by měl dostat ban, nebo delete účtu hráč, který udělá fakt nějakou prasárnu. A ne protože někomu ujedou nervy a nazve někoho blbcem, nebo použije ,hide ve hře.Erik Nighelt píše:má to cenu, nebýt některých pacientů tak už by to tu vypadalo stejně mrtvě jako ve hře
Trinity píše:A proč je mrtvo ve hře? Protože se vesele rozdávají bany a mažou účty aktivním lidem. Podle mě by měl dostat ban, nebo delete účtu hráč, který udělá fakt nějakou prasárnu. A ne protože někomu ujedou nervy a nazve někoho blbcem, nebo použije ,hide ve hře.Erik Nighelt píše:má to cenu, nebýt některých pacientů tak už by to tu vypadalo stejně mrtvě jako ve hře
Ja nevim, tak zkuste nakej bezpravidlovej serverblabolek píše:ono to tu dopadne driv nebo pozdeji stejne jako na andarii ... kytickovy server kde se clovek boji cokoliv rict a ve spicce hraje tak max 50 lidi... a pokud se v tomto uzasnem pristupu bude pokracovat dal tak z toho bude jen ospala dira bez hracu
To je výborná logika!! Je tu málo hráčů. Tak proč je nenechat dělat si co chtějí? Já myslím, že tenhle názor už ani nepotřebuje další komentářHonziiik píše:Trinity píše:A proč je mrtvo ve hře? Protože se vesele rozdávají bany a mažou účty aktivním lidem. Podle mě by měl dostat ban, nebo delete účtu hráč, který udělá fakt nějakou prasárnu. A ne protože někomu ujedou nervy a nazve někoho blbcem, nebo použije ,hide ve hře.Erik Nighelt píše:má to cenu, nebýt některých pacientů tak už by to tu vypadalo stejně mrtvě jako ve hře
Přesně tak,tím s tebou plně souhlasím.Přijde mi hodně směšný že za tohle mažou účty.
Jak je vidět,tak tu opravdu bude hrát jen 30 lidí(pardon 15) protože teď tu hraje 30-50 lidí kvůli g.hrám
promin ale tys me asi nepochopila... ono staci to co slycham od dalsich hracu co tu hrajou dlouha leta a vsichni se schodujou na jednom a tom samem, a to je to ze od dob co se zmenil gm tym to jde od 10ti k 5... ja treba nemam tu moznost to posoudit pac tu hraju jen velice kratce ale faktem je to, ze v dobe kdy vim ze mi server upada a hraci odpadaji bych se asi mel trosku zamyslet na tim jak trestat hrace a premyslet jestli neco nedelam spatne kdyz je to tak jak to je ted...Pheme píše:Ja nevim, tak zkuste nakej bezpravidlovej serverblabolek píše:ono to tu dopadne driv nebo pozdeji stejne jako na andarii ... kytickovy server kde se clovek boji cokoliv rict a ve spicce hraje tak max 50 lidi... a pokud se v tomto uzasnem pristupu bude pokracovat dal tak z toho bude jen ospala dira bez hracu
DP pravidla ma a kdo zde zacne hrat s nima musi pocitat a ne nadavat na pristup GM
A četl si jejich pravidla a tresty ? Je to prakticky to samé co tady (až na to že tam jsou proti osobním urážkám a nadávkám chránění všichni, tady jen GM).Erik Nighelt píše: oproti tomu, server uorenaissance
-sem šli v podstatě všichni se zájmem hrát v moderním prostředí.. v roce 2012 30lidí dneska? 500-600lidí denně.. a pořád chodí další.. migrovali celé guildy právě např. z abbysu..
a proč? protože ten server jde s dobou.. maji vývoj, bonusy za hru, starají se o to, hráči přispívají, mají žebříčky na pvm, pvp, eventy, questy a já nevim co všechno.. dělají to zajímavé pro dnešní mladé hráče popř. pro staré hráče kteří chtějí prostě hrát v dobrém prostředí
a to je celý.. vyzkoušejte to a uvidíte ten rozdíl.. to neni o banování klaunů kteří neumí dodržovat pravidla..
četl bo tam hraju.. a je to to samé občas i ve hřeRaziel píše:A četl si jejich pravidla a tresty ? Je to prakticky to samé co tady (až na to že tam jsou proti osobním urážkám a nadávkám chránění všichni, tady jen GM).Erik Nighelt píše: oproti tomu, server uorenaissance
-sem šli v podstatě všichni se zájmem hrát v moderním prostředí.. v roce 2012 30lidí dneska? 500-600lidí denně.. a pořád chodí další.. migrovali celé guildy právě např. z abbysu..
a proč? protože ten server jde s dobou.. maji vývoj, bonusy za hru, starají se o to, hráči přispívají, mají žebříčky na pvm, pvp, eventy, questy a já nevim co všechno.. dělají to zajímavé pro dnešní mladé hráče popř. pro staré hráče kteří chtějí prostě hrát v dobrém prostředí
a to je celý.. vyzkoušejte to a uvidíte ten rozdíl.. to neni o banování klaunů kteří neumí dodržovat pravidla..
To je možné, ale topic bez komentáře bohužel založit nejde !-)Scorp -K- píše:Raxik nic v zlom, ale tvoj komentar tento topic nepotreboval uz od zaciatku si myslim.
Ja teda sice vubec netusim, kdo jsi a kde ses vyskytl, ale urcity obrazek se da udelat z tvych projevu na foru. A tak me takovy post ani nemuze zaskocit. Tak snad si u tech lidi z me guildy, kde jsem naposledy hral aktivne asi pred rokem a kde asi polovinu neznam, protoze jsou novy, napravim reputaci. Opravdu jsem od tebe necetl post, ktery by nebyl bud plny zavisti, hlouposti, neinformovanosti, fantazirovani, urazek, popripade kombinaci toho vseho. Jen tak dal sokoliku.Scorp -K- píše:Toto pride od cloveka, co si o nom aj ludia z vlastnej guildy myslia, ze je kretenSir Artuhr píše:Dalsi trotl v tom nekonecnem zastupu trotlu, jejichz nicky si za par mesicu uz nikdo nebude pamatovat. Dostal ban? Dostal. Zaslouzi si vubec topik o jeho nudnem a trapnem prohresku? Nezaslouzi. Tak co se tu proboha resi:D
To samé ? No jestli to je to samé jako jejich forum, tak absolutně nemám tušení o čem mluvíš. Prolítl jsem si tam ze zvědavosti pár topiců a nenašel jsem tam jedinou urážku mezi hráči. Nedovedu si představit že by si ti stejní lidi ve hře nadávali o 106. Dokonce jsem tam našel fráze typu "ano chápu o čem mluvíš ale podívej se na to z téhle stránky..." nebo "Asi máš pravdu..." a podobně. Tady by ses takových nebo podobných frází nedohledal. Tady někdo něco napíše / navrhne a zbytek mu začne nadávat. Třeba bude problém DP v komunitě než v pravidlech ...Erik Nighelt píše: četl bo tam hraju.. a je to to samé občas i ve hře
Pěkně napsané Razi !-)Raziel píše:To samé ? No jestli to je to samé jako jejich forum, tak absolutně nemám tušení o čem mluvíš. Prolítl jsem si tam ze zvědavosti pár topiců a nenašel jsem tam jedinou urážku mezi hráči. Nedovedu si představit že by si ti stejní lidi ve hře nadávali o 106. Dokonce jsem tam našel fráze typu "ano chápu o čem mluvíš ale podívej se na to z téhle stránky..." nebo "Asi máš pravdu..." a podobně. Tady by ses takových nebo podobných frází nedohledal. Tady někdo něco napíše / navrhne a zbytek mu začne nadávat. Třeba bude problém DP v komunitě než v pravidlech ...Erik Nighelt píše: četl bo tam hraju.. a je to to samé občas i ve hře