Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP

Příspěvek od Raxik »

http://mg.smoce.net/wp-content/uploads/ ... r_hide.png

Jenom co dostane delete za urážení GM na fóru, logne PK a porušuje pravidla znovu. Co si o tom myslíte?
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP

Příspěvek od Zola »

Já myslim že tyhle věci se maj řešit všude jinde než zrovna tady.A mohlo by se to rovnou přesunout do sekce ´pokec´
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Zola píše:Já myslim že tyhle věci se maj řešit všude jinde než zrovna tady.A mohlo by se to rovnou přesunout do sekce ´pokec´
Kde konkrétně prosím tě? V dungách? V questech nebo v povoláních?
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Raxik píše:http://mg.smoce.net/wp-content/uploads/ ... r_hide.png

Jenom co dostane delete za urážení GM na fóru, logne PK a porušuje pravidla znovu. Co si o tom myslíte?
Myslím si, že by sis měl dát mokrej hadr na hlavu a jít se léčit. :lock:
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Trinity píše:
Raxik píše:http://mg.smoce.net/wp-content/uploads/ ... r_hide.png

Myslím si, že by sis měl dát mokrej hadr na hlavu a jít se léčit. :lock:
Důvod?
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

smazat...jasné porušení pravidel...
aneb kde skill nepomuže, zkusíme ,hide a když nepomůže zkusíme to příště a poučíme se ze situace..
amatéři s .hide by se měli mazat rovnou.. mir má na manawydanu místa dost ;)

edit: když už se válec maže banuje w/e tak by to chtělo pořádně... takový hideprasátka nepotřenujeme :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Celav
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Celav »

Raxik ty mas evidentne problem :-D . Nielen ze si komediant a hras naozaj take nic , ze si musis zavolat dvoch kamaratov . Ale evidentne mas obrovsky problem s tym ze v tej hre niekto dokaze mat viac nez ty. Tak tu budes spamovat jak somarik hluposti. A podla mna napisat do hry slovicko qwe,hide asi nieje trestne ;). Cmuk .
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Celav píše:Raxik ty mas evidentne problem :-D . Nielen ze si komediant a hras naozaj take nic , ze si musis zavolat dvoch kamaratov . Ale evidentne mas obrovsky problem s tym ze v tej hre niekto dokaze mat viac nez ty. Tak tu budes spamovat jak somarik hluposti. A podla mna napisat do hry slovicko qwe,hide asi nieje trestne ;). Cmuk .
Musel jsem zavolat 2 kamarády, protože jsem úplně na opačné straně mapy...to dává smysl. Další věc, jak víš co mám já a z čeho usuzuješ, že mě zajímá co máš ty? A poslední problém. Výraz ,hide v tom textu je jasný pokus o použití, navíc věřím, že po projetí logu by se toho našlo dost a nejen ohledně ,hide.
Celav
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Celav »

Je to trošku evidentné , že máš defekt z mojej osobnosti. Ale v konečnom dôsledku ma to maximálne teší. V každom prípade si to ukázal celému obecenstvu tohto fora :) , ja by som ti chcel velmi podakovať, velmi mi to lichotí . To že si na druhej strane mapy, by sa kludne dalo vysvetliť napr. zapnutým dualom. A ktomu tvojmu jasnému pokusu, možno ti poviem len tolko že to je jasné foto montáž alebo že som proste len tukol do klávesnite a zrovna mi tam napísalo taký nezmysel :) . A to by som tu postavu musel najprv hrať a logovať hlupáčik. Ale ešte že si perfektne informovaný :clap: . Rovnako by sa patrilo prebehnúť aj teba, určite si niekedy v dungu uľachčuješ krízovky takými zakázanímy vecičkami. Tak by som tolko nevystrkoval rožky hrdina. Ale asi si ten log už videl, ked máš tolko presvečivých informácií , ale asi len vo svojej neskutočne premakanej fantazií :D . Prosím ťa ešte postuj dalej, nech sa môžeme pred spaním ešte poriadne zasmiať nad tvojou ješitnosťou a závisťou :unibrow:
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Celav píše:Je to trošku evidentné , že máš defekt z mojej osobnosti. Ale v konečnom dôsledku ma to maximálne teší. V každom prípade si to ukázal celému obecenstvu tohto fora :) , ja by som ti chcel velmi podakovať, velmi mi to lichotí . To že si na druhej strane mapy, by sa kludne dalo vysvetliť napr. zapnutým dualom. A ktomu tvojmu jasnému pokusu, možno ti poviem len tolko že to je jasné foto montáž alebo že som proste len tukol do klávesnite a zrovna mi tam napísalo taký nezmysel :) . A to by som tu postavu musel najprv hrať a logovať hlupáčik. Ale ešte že si perfektne informovaný :clap: . Rovnako by sa patrilo prebehnúť aj teba, určite si niekedy v dungu uľachčuješ krízovky takými zakázanímy vecičkami. Tak by som tolko nevystrkoval rožky hrdina. Ale asi si ten log už videl, ked máš tolko presvečivých informácií , ale asi len vo svojej neskutočne premakanej fantazií :D . Prosím ťa ešte postuj dalej, nech sa môžeme pred spaním ešte poriadne zasmiať nad tvojou ješitnosťou a závisťou :unibrow:
Aaaaa mistr utopie par excellence. K té mapě asi bez komentáře, hlavně potom co se na mapě ptám kolik těch PK tam je. K tomu "ťuknutí" do klávesnice (zmáčknutí hotkeye u nás normálních hráčů) zcela věřím. Já jsem zcela pro nechat si projít svůj log, pokud si necháš projet svůj, především za PK. Co se týká té ješitnosti a závisti. Není povinnosti každého hráče nahlásit bugy a ostatní porušení pravidel? Nebo nesouhlasíš?
Celav
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Celav »

O tom nerozhodneš ani ty a ani ja. Celkovo táto debata je tak nezmyselná a smiešna jak ty. Ale tak aspon sa zasmejeme :lol:
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Celav používá hide, bo by jinak umřel a to by bylo fákt špatný.. je to prostě chlapec ze slovenska a ti to bez externích programů neumí...gm to netrestají -> feature. používejte ,hide je to cajk. tečka.

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Ja som mal svojho casu makro co do hry pisalo "qwe,hide" a pouzival som ho pri piti tr =p
A mal som este makro, co vo farbe pisma velmi podobnej farbe words of power, pisalo do hry kal vas flam. A ludia mi na to blikali rrkami, to bolo pekne. Tj taka klasika =p
A tiez nvm ako teraz, ale drzal sa tu taky nazor ze ,hide mozes pouzivat napr na veci kt ti na monitore brania vo vyhlade a targetovani miesta na kt mas ingame los. Napr ak chces dat vedla velkeho demona suma na prazdnu plosku na kt mas vyhlad v hre, ale cez velkeho demona nemozes targetnut zem, mozes si demona hidnut.
Niekto ma mozno jednoznacne ocividne najutvrdivejsie dokazy o zneuzivani ,hide, ale nemyslim ze to je raxik s jeho obrazkom. =/
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Celav
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Celav »

Eričku , ty prosím ťa zalez do tej diery s ktorej si vyliezol . Alebo skús menej omamných a psychotropných, ked už chceš mudrovať tak to PKčko je tam evidetne mrtvé a evidetne príkaz , hide nepoužilo . To sú fakty, ale tak určite tu nad tým bude potrebné z Raxíkom lamentovať do skorých ranných hodín :) . Tak sa teda ešte zabavte chalani :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Erik Nighelt píše:Celav používá hide, bo by jinak umřel a to by bylo fákt špatný.. je to prostě chlapec ze slovenska a ti to bez externích programů neumí...gm to netrestají -> feature. používejte ,hide je to cajk. tečka.
Na silne slova sa da hrat rozne. Napriklad aj tak, aby si svoje vrele slova orientoval iba a konkretne ku svojmu cielu. Narodnostnu neznasanlivost si mozes setrit niekam na pochody. Zapajas sa tu do flameov a snazis sa tvarit nad vecou, tak sa neznizuj k hlupostiam.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Celav píše:Eričku , ty prosím ťa zalez do tej diery s ktorej si vyliezol . Alebo skús menej omamných a psychotropných, ked už chceš mudrovať tak to PKčko je tam evidetne mrtvé a evidetne príkaz , hide nepoužilo . To sú fakty, ale tak určite tu nad tým bude potrebné z Raxíkom lamentovať do skorých ranných hodín :) . Tak sa teda ešte zabavte chalani :)
doužívej své omamné/psychotropní, podívej se na hp, podívej se na journal, porovnej hp před textem, po textu, napij se vody, nadechni se..dvakrát opakuj tento postup
jsi-li si jistý:
ve chvíli osvícení postuj své příspvěky, budeme se těšit na odpověď
:unibrow:

btw evidentně znamená jasně zřejmě nepochybně - vzhledem k dvoum blu postavám a pavoukům to do journalu asi zapsalo text toho pavouka co to psal do hry...
ne toho vlevo..toho za journalem..

to song: sám víš, že mi je jedno esli bílej/černej slovák/němec/ukrajinec/ čech to neni o "neznasanlivosti" spíš o šťouchnutí do jeho "hrdosti a nedotknutelnosti v online-světě"

Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Erik Nighelt píše:
Celav píše:Eričku , ty prosím ťa zalez do tej diery s ktorej si vyliezol . Alebo skús menej omamných a psychotropných, ked už chceš mudrovať tak to PKčko je tam evidetne mrtvé a evidetne príkaz , hide nepoužilo . To sú fakty, ale tak určite tu nad tým bude potrebné z Raxíkom lamentovať do skorých ranných hodín :) . Tak sa teda ešte zabavte chalani :)
doužívej své omamné/psychotropní, podívej se na hp, podívej se na journal, porovnej hp před textem, po textu, napij se vody, nadechni se..dvakrát opakuj tento postup
jsi-li si jistý:
ve chvíli osvícení postuj své příspvěky, budeme se těšit na odpověď
:unibrow:

btw evidentně znamená jasně zřejmě nepochybně - vzhledem k dvoum blu postavám a pavoukům to do journalu asi zapsalo text toho pavouka co to psal do hry...
ne toho vlevo..toho za journalem..

to song: sám víš, že mi je jedno esli bílej/černej slovák/němec/ukrajinec/ čech to neni o "neznasanlivosti" spíš o šťouchnutí do jeho "hrdosti a nedotknutelnosti v online-světě"
To Erik: Eriku to PK hraje jasně Válec. Kdo jiný by umřel za wara na Hana a Mikiho :))))). Musíš souhlasit, že tohle tvrzení logiku má. Navíc podívej se na jeho argumentaci. Nejdřív, že jsem si zavolal kamarády, když jsem na ilshenaru nebyl asi týden, pak teda, že klik omylem hotkey a teď nakonec, že to psal až byl mrtvej i když ze hry je naprosto jasně vidět, že jsou to všechno pitomosti. Trošku mě připomíná naše politiky. Mohli by spolu soutěžit o nejtrapnější výmluvu 2015.
To Shadowsong: používání power words takhle na makro je také zakázané.
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Raxik píše:To Shadowsong: používání power words takhle na makro je také zakázané.
Když se tu furt oháníš zákazem a pravidlem.... Tak zakázané máš i navážení se do hráčů na foru a stejně to neustále děláš...
Co si o tom ostatní myslíte? Neměl by být Raxik potrestaný? Nejlépe banem na doživotí. :lol: :lol: :lol:
Celav
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Celav »

Raxík, anketu najvačšieho ufňukanca , riťolezca a tragéda si s prehladom vyhral ty :) .
A tie tvoje jasné " viditelné " fakty tam zas chudáčík vidíš len ty . Ja tam stále vidím troch ludí a velmi by ma zaujímalo ako z toho obrázku dokážeš vyčítať to že to Pkčko to napísalo živé a nie mrtve. Mne zas trošku pripomínaš , také to typické dieťatko ( také mierne retardované) , ktorému na pieskovisku niekto zobral formičku. Najprv sa rozplače a ked vidí že je chudáčik tak slabučký že to nedokáže vyriešiť sám, utek mamičke pod sukňu a roní krokodílie slzy jak mu bolo ublížené. Raxík snád by sa už patrilo troška dospieť a nebrať tú hru tak strašne moc vážne , lebo jak to tragikomicky žereš je fakt na smiech .
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Trinity píše:
Raxik píše:To Shadowsong: používání power words takhle na makro je také zakázané.
Když se tu furt oháníš zákazem a pravidlem.... Tak zakázané máš i navážení se do hráčů na foru a stejně to neustále děláš...
Co si o tom ostatní myslíte? Neměl by být Raxik potrestaný? Nejlépe banem na doživotí. :lol: :lol: :lol:
Jestli upozornění na porušování pravidel definuješ jako navážení se do lidí tak máš rozhodně pravdu :)))))). A co se týká pravidel, ty tu nejsou pro jen tak pro nic za nic. Btw kdo by měl podle tvých norem dostat ban je především Válec, takže jsem rád, že jsi mě v tom podpořil.
Naposledy upravil(a) Raxik dne 06.10.2015 10:31:24, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět