Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP
Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP
http://mg.smoce.net/wp-content/uploads/ ... r_hide.png
Jenom co dostane delete za urážení GM na fóru, logne PK a porušuje pravidla znovu. Co si o tom myslíte?
Jenom co dostane delete za urážení GM na fóru, logne PK a porušuje pravidla znovu. Co si o tom myslíte?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP
Já myslim že tyhle věci se maj řešit všude jinde než zrovna tady.A mohlo by se to rovnou přesunout do sekce ´pokec´
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Kde konkrétně prosím tě? V dungách? V questech nebo v povoláních?Zola píše:Já myslim že tyhle věci se maj řešit všude jinde než zrovna tady.A mohlo by se to rovnou přesunout do sekce ´pokec´
Myslím si, že by sis měl dát mokrej hadr na hlavu a jít se léčit.Raxik píše:http://mg.smoce.net/wp-content/uploads/ ... r_hide.png

Důvod?Trinity píše:Myslím si, že by sis měl dát mokrej hadr na hlavu a jít se léčit.Raxik píše:http://mg.smoce.net/wp-content/uploads/ ... r_hide.png
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
smazat...jasné porušení pravidel...
aneb kde skill nepomuže, zkusíme ,hide a když nepomůže zkusíme to příště a poučíme se ze situace..
amatéři s .hide by se měli mazat rovnou.. mir má na manawydanu místa dost
edit: když už se válec maže banuje w/e tak by to chtělo pořádně... takový hideprasátka nepotřenujeme
aneb kde skill nepomuže, zkusíme ,hide a když nepomůže zkusíme to příště a poučíme se ze situace..
amatéři s .hide by se měli mazat rovnou.. mir má na manawydanu místa dost

edit: když už se válec maže banuje w/e tak by to chtělo pořádně... takový hideprasátka nepotřenujeme

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Raxik ty mas evidentne problem
. Nielen ze si komediant a hras naozaj take nic , ze si musis zavolat dvoch kamaratov . Ale evidentne mas obrovsky problem s tym ze v tej hre niekto dokaze mat viac nez ty. Tak tu budes spamovat jak somarik hluposti. A podla mna napisat do hry slovicko qwe,hide asi nieje trestne
. Cmuk .

Musel jsem zavolat 2 kamarády, protože jsem úplně na opačné straně mapy...to dává smysl. Další věc, jak víš co mám já a z čeho usuzuješ, že mě zajímá co máš ty? A poslední problém. Výraz ,hide v tom textu je jasný pokus o použití, navíc věřím, že po projetí logu by se toho našlo dost a nejen ohledně ,hide.Celav píše:Raxik ty mas evidentne problem. Nielen ze si komediant a hras naozaj take nic , ze si musis zavolat dvoch kamaratov . Ale evidentne mas obrovsky problem s tym ze v tej hre niekto dokaze mat viac nez ty. Tak tu budes spamovat jak somarik hluposti. A podla mna napisat do hry slovicko qwe,hide asi nieje trestne
. Cmuk .
Je to trošku evidentné , že máš defekt z mojej osobnosti. Ale v konečnom dôsledku ma to maximálne teší. V každom prípade si to ukázal celému obecenstvu tohto fora
, ja by som ti chcel velmi podakovať, velmi mi to lichotí . To že si na druhej strane mapy, by sa kludne dalo vysvetliť napr. zapnutým dualom. A ktomu tvojmu jasnému pokusu, možno ti poviem len tolko že to je jasné foto montáž alebo že som proste len tukol do klávesnite a zrovna mi tam napísalo taký nezmysel
. A to by som tu postavu musel najprv hrať a logovať hlupáčik. Ale ešte že si perfektne informovaný
. Rovnako by sa patrilo prebehnúť aj teba, určite si niekedy v dungu uľachčuješ krízovky takými zakázanímy vecičkami. Tak by som tolko nevystrkoval rožky hrdina. Ale asi si ten log už videl, ked máš tolko presvečivých informácií , ale asi len vo svojej neskutočne premakanej fantazií
. Prosím ťa ešte postuj dalej, nech sa môžeme pred spaním ešte poriadne zasmiať nad tvojou ješitnosťou a závisťou 

Aaaaa mistr utopie par excellence. K té mapě asi bez komentáře, hlavně potom co se na mapě ptám kolik těch PK tam je. K tomu "ťuknutí" do klávesnice (zmáčknutí hotkeye u nás normálních hráčů) zcela věřím. Já jsem zcela pro nechat si projít svůj log, pokud si necháš projet svůj, především za PK. Co se týká té ješitnosti a závisti. Není povinnosti každého hráče nahlásit bugy a ostatní porušení pravidel? Nebo nesouhlasíš?Celav píše:Je to trošku evidentné , že máš defekt z mojej osobnosti. Ale v konečnom dôsledku ma to maximálne teší. V každom prípade si to ukázal celému obecenstvu tohto fora, ja by som ti chcel velmi podakovať, velmi mi to lichotí . To že si na druhej strane mapy, by sa kludne dalo vysvetliť napr. zapnutým dualom. A ktomu tvojmu jasnému pokusu, možno ti poviem len tolko že to je jasné foto montáž alebo že som proste len tukol do klávesnite a zrovna mi tam napísalo taký nezmysel
. A to by som tu postavu musel najprv hrať a logovať hlupáčik. Ale ešte že si perfektne informovaný
. Rovnako by sa patrilo prebehnúť aj teba, určite si niekedy v dungu uľachčuješ krízovky takými zakázanímy vecičkami. Tak by som tolko nevystrkoval rožky hrdina. Ale asi si ten log už videl, ked máš tolko presvečivých informácií , ale asi len vo svojej neskutočne premakanej fantazií
. Prosím ťa ešte postuj dalej, nech sa môžeme pred spaním ešte poriadne zasmiať nad tvojou ješitnosťou a závisťou
O tom nerozhodneš ani ty a ani ja. Celkovo táto debata je tak nezmyselná a smiešna jak ty. Ale tak aspon sa zasmejeme 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Celav používá hide, bo by jinak umřel a to by bylo fákt špatný.. je to prostě chlapec ze slovenska a ti to bez externích programů neumí...gm to netrestají -> feature. používejte ,hide je to cajk. tečka.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal svojho casu makro co do hry pisalo "qwe,hide" a pouzival som ho pri piti tr =p
A mal som este makro, co vo farbe pisma velmi podobnej farbe words of power, pisalo do hry kal vas flam. A ludia mi na to blikali rrkami, to bolo pekne. Tj taka klasika =p
A tiez nvm ako teraz, ale drzal sa tu taky nazor ze ,hide mozes pouzivat napr na veci kt ti na monitore brania vo vyhlade a targetovani miesta na kt mas ingame los. Napr ak chces dat vedla velkeho demona suma na prazdnu plosku na kt mas vyhlad v hre, ale cez velkeho demona nemozes targetnut zem, mozes si demona hidnut.
Niekto ma mozno jednoznacne ocividne najutvrdivejsie dokazy o zneuzivani ,hide, ale nemyslim ze to je raxik s jeho obrazkom. =/
A mal som este makro, co vo farbe pisma velmi podobnej farbe words of power, pisalo do hry kal vas flam. A ludia mi na to blikali rrkami, to bolo pekne. Tj taka klasika =p
A tiez nvm ako teraz, ale drzal sa tu taky nazor ze ,hide mozes pouzivat napr na veci kt ti na monitore brania vo vyhlade a targetovani miesta na kt mas ingame los. Napr ak chces dat vedla velkeho demona suma na prazdnu plosku na kt mas vyhlad v hre, ale cez velkeho demona nemozes targetnut zem, mozes si demona hidnut.
Niekto ma mozno jednoznacne ocividne najutvrdivejsie dokazy o zneuzivani ,hide, ale nemyslim ze to je raxik s jeho obrazkom. =/
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Eričku , ty prosím ťa zalez do tej diery s ktorej si vyliezol . Alebo skús menej omamných a psychotropných, ked už chceš mudrovať tak to PKčko je tam evidetne mrtvé a evidetne príkaz , hide nepoužilo . To sú fakty, ale tak určite tu nad tým bude potrebné z Raxíkom lamentovať do skorých ranných hodín
. Tak sa teda ešte zabavte chalani 

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Na silne slova sa da hrat rozne. Napriklad aj tak, aby si svoje vrele slova orientoval iba a konkretne ku svojmu cielu. Narodnostnu neznasanlivost si mozes setrit niekam na pochody. Zapajas sa tu do flameov a snazis sa tvarit nad vecou, tak sa neznizuj k hlupostiam.Erik Nighelt píše:Celav používá hide, bo by jinak umřel a to by bylo fákt špatný.. je to prostě chlapec ze slovenska a ti to bez externích programů neumí...gm to netrestají -> feature. používejte ,hide je to cajk. tečka.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
doužívej své omamné/psychotropní, podívej se na hp, podívej se na journal, porovnej hp před textem, po textu, napij se vody, nadechni se..dvakrát opakuj tento postupCelav píše:Eričku , ty prosím ťa zalez do tej diery s ktorej si vyliezol . Alebo skús menej omamných a psychotropných, ked už chceš mudrovať tak to PKčko je tam evidetne mrtvé a evidetne príkaz , hide nepoužilo . To sú fakty, ale tak určite tu nad tým bude potrebné z Raxíkom lamentovať do skorých ranných hodín. Tak sa teda ešte zabavte chalani
jsi-li si jistý:
ve chvíli osvícení postuj své příspvěky, budeme se těšit na odpověď

btw evidentně znamená jasně zřejmě nepochybně - vzhledem k dvoum blu postavám a pavoukům to do journalu asi zapsalo text toho pavouka co to psal do hry...
ne toho vlevo..toho za journalem..
to song: sám víš, že mi je jedno esli bílej/černej slovák/němec/ukrajinec/ čech to neni o "neznasanlivosti" spíš o šťouchnutí do jeho "hrdosti a nedotknutelnosti v online-světě"
To Erik: Eriku to PK hraje jasně Válec. Kdo jiný by umřel za wara na Hana a MikihoErik Nighelt píše:doužívej své omamné/psychotropní, podívej se na hp, podívej se na journal, porovnej hp před textem, po textu, napij se vody, nadechni se..dvakrát opakuj tento postupCelav píše:Eričku , ty prosím ťa zalez do tej diery s ktorej si vyliezol . Alebo skús menej omamných a psychotropných, ked už chceš mudrovať tak to PKčko je tam evidetne mrtvé a evidetne príkaz , hide nepoužilo . To sú fakty, ale tak určite tu nad tým bude potrebné z Raxíkom lamentovať do skorých ranných hodín. Tak sa teda ešte zabavte chalani
jsi-li si jistý:
ve chvíli osvícení postuj své příspvěky, budeme se těšit na odpověď
![]()
btw evidentně znamená jasně zřejmě nepochybně - vzhledem k dvoum blu postavám a pavoukům to do journalu asi zapsalo text toho pavouka co to psal do hry...
ne toho vlevo..toho za journalem..
to song: sám víš, že mi je jedno esli bílej/černej slovák/němec/ukrajinec/ čech to neni o "neznasanlivosti" spíš o šťouchnutí do jeho "hrdosti a nedotknutelnosti v online-světě"

To Shadowsong: používání power words takhle na makro je také zakázané.
Když se tu furt oháníš zákazem a pravidlem.... Tak zakázané máš i navážení se do hráčů na foru a stejně to neustále děláš...Raxik píše:To Shadowsong: používání power words takhle na makro je také zakázané.
Co si o tom ostatní myslíte? Neměl by být Raxik potrestaný? Nejlépe banem na doživotí.

Raxík, anketu najvačšieho ufňukanca , riťolezca a tragéda si s prehladom vyhral ty
.
A tie tvoje jasné " viditelné " fakty tam zas chudáčík vidíš len ty . Ja tam stále vidím troch ludí a velmi by ma zaujímalo ako z toho obrázku dokážeš vyčítať to že to Pkčko to napísalo živé a nie mrtve. Mne zas trošku pripomínaš , také to typické dieťatko ( také mierne retardované) , ktorému na pieskovisku niekto zobral formičku. Najprv sa rozplače a ked vidí že je chudáčik tak slabučký že to nedokáže vyriešiť sám, utek mamičke pod sukňu a roní krokodílie slzy jak mu bolo ublížené. Raxík snád by sa už patrilo troška dospieť a nebrať tú hru tak strašne moc vážne , lebo jak to tragikomicky žereš je fakt na smiech .

A tie tvoje jasné " viditelné " fakty tam zas chudáčík vidíš len ty . Ja tam stále vidím troch ludí a velmi by ma zaujímalo ako z toho obrázku dokážeš vyčítať to že to Pkčko to napísalo živé a nie mrtve. Mne zas trošku pripomínaš , také to typické dieťatko ( také mierne retardované) , ktorému na pieskovisku niekto zobral formičku. Najprv sa rozplače a ked vidí že je chudáčik tak slabučký že to nedokáže vyriešiť sám, utek mamičke pod sukňu a roní krokodílie slzy jak mu bolo ublížené. Raxík snád by sa už patrilo troška dospieť a nebrať tú hru tak strašne moc vážne , lebo jak to tragikomicky žereš je fakt na smiech .
Jestli upozornění na porušování pravidel definuješ jako navážení se do lidí tak máš rozhodně pravduTrinity píše:Když se tu furt oháníš zákazem a pravidlem.... Tak zakázané máš i navážení se do hráčů na foru a stejně to neustále děláš...Raxik píše:To Shadowsong: používání power words takhle na makro je také zakázané.
Co si o tom ostatní myslíte? Neměl by být Raxik potrestaný? Nejlépe banem na doživotí.![]()
![]()

Naposledy upravil(a) Raxik dne 06.10.2015 10:31:24, celkem upraveno 1 x.