Paladin
Re: Paladin
TJ dobrá otázka Říkal jsem ti, via GM radši..
No náramek si myslím, že Ti opět sežere po 10 % skillu, tak radši kontaktuj GM Team
Psal jsem včera page, zkusím to jinak. Díky za rady
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si udelej novej naramek a pak za 100k kup knizku na pridani +10% bojovejch skillu.
Ale urcite si ho sezen. Se 100% bojovkama budes missovat hodne, se 120% uz vyrazne min.
Ale urcite si ho sezen. Se 100% bojovkama budes missovat hodne, se 120% uz vyrazne min.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Po tom, co má specku, už knížku na skills nesmí použít.Mephist píše:Nebo si udelej novej naramek a pak za 100k kup knizku na pridani +10% bojovejch skillu.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
taktika nema ziadny vplyv na miss/hit...
najdolezitejsie su bojovky - arch sw mf fenc... a je brutalny rozdiel ci mas 110 alebo 120 %, medzi tymito dvoma hodnotami najviac pocitis rozdiel v miss/hit...
najdolezitejsie su bojovky - arch sw mf fenc... a je brutalny rozdiel ci mas 110 alebo 120 %, medzi tymito dvoma hodnotami najviac pocitis rozdiel v miss/hit...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
a neni cirou nahodou naramek jen na sw,mf,fenc ?:D odkdy dava taktiku ?:DDD
stit a roba ti da tacticu
Nikdo neříkal, že dává.Faragas píše:a neni cirou nahodou naramek jen na sw,mf,fenc ?:D odkdy dava taktiku ?:DDD
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
zdar , vyhrál jsem dneska v dragonech čaroštít artefakt , jsem teuton a při nasazení štítu mi ten čaroštít nedává staty a skilly(dal mi 20% k ressisting spells jen) , šlo by to opravit?
Nějaký aktivní magický paladin, co by mi něco otestoval?
Dopadla nějak interní domluva týkající se povolení self boostu (bless+flam) z mystickýho štítu u teutona, nebo to upadlo v zapomnění?
(řešilo se to tu stránku zpět)
Doplněno - při resyncuXan píše:Dopadla nějak interní domluva týkající se povolení self boostu (bless+flam) z mystickýho štítu u teutona, nebo to upadlo v zapomnění?
dava to zamerne "jen" flam nebo je to tak schvalne?Qvido píše:Doplněno - při resyncuXan píše:Dopadla nějak interní domluva týkající se povolení self boostu (bless+flam) z mystickýho štítu u teutona, nebo to upadlo v zapomnění?
za me kazdopadne velke dik, -50 vahy v dungu (svitky)
když si dáš gsko, tak ti to bless nehodí nebo když máš bless nahozený zhlavy.. nesmíš mít boosty aby ti to hodilo i blessFila píše:dava to zamerne "jen" flam nebo je to tak schvalne?Qvido píše:Doplněno - při resyncuXan píše:Dopadla nějak interní domluva týkající se povolení self boostu (bless+flam) z mystickýho štítu u teutona, nebo to upadlo v zapomnění?
za me kazdopadne velke dik, -50 vahy v dungu (svitky)
ahaaa, tak to jo, bez GSka ani nevybiham s tou vahou co mam, v tom pripade je to asi v poradku, sorryLaPiZza píše:když si dáš gsko, tak ti to bless nehodí nebo když máš bless nahozený zhlavy.. nesmíš mít boosty aby ti to hodilo i bless
Jestlo to s gskem nenahazuje tak by to mozna htelo doupravt, coz? Jinak diky
S gskem to nenahazuje no...Xan píše:Jestlo to s gskem nenahazuje tak by to mozna htelo doupravt, coz? Jinak diky
Qvido pls ?:)LaPiZza píše:S gskem to nenahazuje no...Xan píše:Jestlo to s gskem nenahazuje tak by to mozna htelo doupravt, coz? Jinak diky