Ryko ak ma trochu poznas, tak vies, ze si robim srandu takisto jak oni. Aspon im davam trochu uniku zo svojej ocividne tazkej reality.
Pravidlo, ze ta nikto nemoze urazit na online forkach, by podla mna mala byt samozrejmost u kazdeho
A okrem toho, co sa na tomto forku inak deje? GMka neodpisu ani na priamu otazku, a vsetko ohladne herneho nastavenia bolo zodpovedane, alebo vypozuruj si sam ...
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Takový hanlivý přívlastek. Odpovídáme na inteligentní a důležité otázky. Jestliže bylo už na podobnou otázku odpovězeno, tak není potřeba se vyjadřovat znovu. Ale chápu, že jsi se asi nikdy odpovědi nedočkal. Teď se jen zamysli nad tím, proč asi.
Pravdupovediac, nebol som tu cely vikend. A vidim ze polovica prispevkov je editnuta, tak asi to zalozime zase niekde v inom temate, ktory este neni v pokeci, chlapci ...
Kazdopadne paci sa mi, ze vas jeden prispevok tak strasne rozhodil, ze ste sem museli zavolat celu guildu To je ten pravy "mamvpicizmus"
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
ono je forum poslední místo kde se sejdeme..
abych pravdu řekl hned jak jsem viděl tvuj příspěvek napsal jsem klukům emaily, na facebooky a na twittery aby lognli forum a podívali se, co s tim pujde dělat
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;) [Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...