Kill after port přímo v Britu ?
Kill after port přímo v Britu ?
Zdravím,
hraju po dlouhé době. Použil jsem port do britainu přes book a nachvilku si odskočil. Stály u mě dvě stráže. Odskočil jsem si na minutu, přijdu a jsem dead. Sirdawe pk v journalu jak na me casti a lootnutej.
To jako nefungují mestské stráže ? To tu není bezpečný port ? To PK za to nebude mít trest ? Na co mám port knížku, která mě portne PK pod nos ?
Na co mame v runebooku Brit ? Proč tam nemáme rovnou port do Delu ?
Spravedlnosti se nedovolám ? To je záměr, aby si PK mohli po portu do Britu vpohodě zabíjet modráky ?
hraju po dlouhé době. Použil jsem port do britainu přes book a nachvilku si odskočil. Stály u mě dvě stráže. Odskočil jsem si na minutu, přijdu a jsem dead. Sirdawe pk v journalu jak na me casti a lootnutej.
To jako nefungují mestské stráže ? To tu není bezpečný port ? To PK za to nebude mít trest ? Na co mám port knížku, která mě portne PK pod nos ?
Na co mame v runebooku Brit ? Proč tam nemáme rovnou port do Delu ?
Spravedlnosti se nedovolám ? To je záměr, aby si PK mohli po portu do Britu vpohodě zabíjet modráky ?
Re: Kill after port přímo v Britu ?
ty pipo tak to je na mě moc.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Stráže to PK musej vidět, nebo ty musíš zavolat Guard.
No byl jsi AFK tvoje chyba, hold to že hraješ hru s full lotem a ty víš jak nastavenym kill systémem, neznamená že je něco nastaveno špatně.
Mohl se k tobě prozdít.
No byl jsi AFK tvoje chyba, hold to že hraješ hru s full lotem a ty víš jak nastavenym kill systémem, neznamená že je něco nastaveno špatně.
Mohl se k tobě prozdít.
Šel jsem se lidově řečeno vysrat, bo předtím jsem byl pomahat newbikovi - Saturn, tak jsem dal jsem port přes Travel Book Brit/Del (myslím že by tam stačilo napsat rovnou del - asi stejně bezpečné). Neviděl jsem to, jen v Journalu jsem videl castovani zdí, potom para field myslím a podle mě šlo o útok ze spodu, nahoře u Rune portů(Humidity atp) stojí dvě městské stráže. Musel mě asi oddělit zdí.
Dost možná si myslím, že si mě nejdřív okouknul modrákem a pak rychle přiběhl, když viděl že tam stojím. Otázka je jak se tam dostal ?? Že by gate modrákem ?
Chápů, že je potřeba temná strana, ale to nemůžu jít afk vedle stráží ani na chvíli ? Ani bránit jsem se nemohl omg looser. Aspon měl Vánoce
Ale dávejte si na něj bacha.
Chybné nastavení je, že využívá !možná! nepozornosti ze strany GM nebo záměru, aby byl taky nějaký flow věcí
, kdy nechávají port nechráněn. Mě nikdy městská stráž nešetřila a dostal jsem hned IK, když jsem měl krima.
Jak si pomoct ? Neportovat do britu - a pokud tam padnete do parafieldy tak hned detect a guard prase jedno Siradawa
Zapl jsem to po dlouhý době a tohle je hnus. Říkáš, radši to zase smazat jo ?
Dost možná si myslím, že si mě nejdřív okouknul modrákem a pak rychle přiběhl, když viděl že tam stojím. Otázka je jak se tam dostal ?? Že by gate modrákem ?

Chápů, že je potřeba temná strana, ale to nemůžu jít afk vedle stráží ani na chvíli ? Ani bránit jsem se nemohl omg looser. Aspon měl Vánoce

Chybné nastavení je, že využívá !možná! nepozornosti ze strany GM nebo záměru, aby byl taky nějaký flow věcí

Jak si pomoct ? Neportovat do britu - a pokud tam padnete do parafieldy tak hned detect a guard prase jedno Siradawa

Zapl jsem to po dlouhý době a tohle je hnus. Říkáš, radši to zase smazat jo ?

Doporučuji dát vždy po portu do britu Detect hidden a guard pokud tam bude stát Sirdawe 

To buď rád, že byl aspoň sám, to se taky jen tak nevidí, a je zcela jasné, že mu pomohla blue postava. Ale spravedlnosti se tu nejspíš nedočkáš. Doporučuji jednoduché řešení, nekopat do britu, ale na TRH. 

nejspíš ted tady kouká na tvůj post a směje se ti.
Nic ve zlém, ale u týhle hry bylo fakt vždy normál, nestát afk jen tak vlastne nikde, krom Trhu a domečku.
Nic ve zlém, ale u týhle hry bylo fakt vždy normál, nestát afk jen tak vlastne nikde, krom Trhu a domečku.
osobně bych nevěřil ani tomu domečku 

je fakt, že v něm taky nebývám afk. Přinejmenším hidnu
. Tomu říkám deformace ultimou

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:

už i "větší a zkušenější hráči" odevzdali eqipy v Gz, prostě nebuď afk
pk do gz normálně může, ale taky muže umřít během cca 2sec na jedno guards.. to riziko gardnutí ovšem za to občas stojí, nejsi ani první ani poslední
(http://files.hated8.webnode.cz/20000009 ... onthka.jpg)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Kopej před barák, tam tě nic nepojede. 

To je vtip, ne?Tuzemack píše:Kopej před barák, tam tě nic nepojede.

Odkedy su na dp Hated, Masokism a podobne socky, tak toto je ich jediny zdroj obzivy, pretoze dungy dobehnut nedokazu, ak nehovorim o malych dungoch, kde aj tak chodia v pomere 5:1, alebo nedobehnu z dovodu, ze umru v prvych miestnostiach. Taka je bohuzial realita, preto fakt kopat asi iba na ten trh no. Osobne som teda port Brit vzivote nepouzil za cele posobenie na dp. Bud trh/nb runa/special kniha pred hrad/guild gata z valhally.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
bych vas chtel videt v dobe , kdy kazdy port z rune booku kopal mimo gz a musel si do mesta dobehnout
takove pvp dnes chyby:-)

takove pvp dnes chyby:-)
Co se ti stalo je bezne. Tato hra to umoznuje a kazdy, kdo ji je ochoten hrat s tim MUSI pocitat. Sem tam se stanou vyjimky, ze idioti(vetsinou jsou to druhymi oblibeni pvp hraci) najdou spatne nastaveni hry a to zneuziji, potom mas aspon malinkou sanci zadat jejich potrestani
A já myslel, že se nedobíhaj dungy, protože doběhnout nejdou kvůli hlídačům. A ono je to jinak. Pokud vrahové umírají v prvních místnostech, tak já vrátím všude timery na původní hodnoty, protože takhle jsou zbytečně dlouhý
.

Teď už můžeš dělat s hlídačama, co chceš, když všichni (nejen) PvPeři odešli na En_dor. 
edit: Lol, ta cenzura

opovaž se!Qvido píše:A já myslel, že se nedobíhaj dungy, protože doběhnout nejdou kvůli hlídačům. A ono je to jinak. Pokud vrahové umírají v prvních místnostech, tak já vrátím všude timery na původní hodnoty, protože takhle jsou zbytečně dlouhý.

To jsme radi, ze vime, kde vsichni jsou a kde je hledat.Tuzemack píše:Teď už můžeš dělat s hlídačama, co chceš, když všichni (nejen) PvPeři odešli na En_dor.
The Third
No myslím, že jsi to věděl i beze mě, když je tu En_dor cenzurovaný slovo