Forum a login
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Forum a login
Nevim jak ostatním, ale mě si nechce Forum zapamatovat přihlášení takže se vždy musim přihlašovat... oproti dřívějšku.
Re: Forum a login
jo, stejnej problém, ale hádám, že to se časem ještě doladí...
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A nejde se mi dostat do sekce: Vaše dotazi. Vždy to hodí bílou stránku s nějakym problémem....
"Service Unavailable"
"Service Unavailable"
- Obycejny havran
- Dark Paradise GM
Neco jsem zmenil, lepsi?
sekce jdou, loginy ne
- Obycejny havran
- Dark Paradise GM
A logujes forum jako "httpS://...."?Vorlon píše:sekce jdou, loginy ne
Dam tam redirect asi natvrdo
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Zapamatovat si poslední přihlášení abych 10x denně co naštívim Forum nemusel klikat na přihlášení ale byl rovnou přihlášenej... omrknu při příštim přihlášení jestli jsou změny
Furt nic
Furt nic
jojo... a když se přihlásim, otevřu si tenhle topic a dám citaci, tak se musim přihlásit znovaObycejny havran píše:A logujes forum jako "httpS://...."?Vorlon píše:sekce jdou, loginy ne
Dam tam redirect asi natvrdo
- Obycejny havran
- Dark Paradise GM
Blbne to nekomu porad? Zmenil jsem tam (vcera) par nastaveni...
Zavřu okno s fórem otevřu a musím se opět přihlásit i když dám pamatovat....Obycejny havran píše:Blbne to nekomu porad? Zmenil jsem tam (vcera) par nastaveni...
+1Uganda píše:Zavřu okno s fórem otevřu a musím se opět přihlásit i když dám pamatovat....Obycejny havran píše:Blbne to nekomu porad? Zmenil jsem tam (vcera) par nastaveni...
Zmenilo se mi heslo na stare acc. Najednou to zahlasilo spatne heslo a to ho mam ulozene v prohlizeci. Nechal jsme si poslat nove, ale na mail nic neprichazi.
- Obycejny havran
- Dark Paradise GM
Hmm, kouknul bys prosimte do browseru do "Cookie information"? Kdyz das na foru "zapamatovat", mely by mit platnost 9 dni, kdyz ne, tak do konce session.Vorlon píše:+1Uganda píše:Zavřu okno s fórem otevřu a musím se opět přihlásit i když dám pamatovat....Obycejny havran píše:Blbne to nekomu porad? Zmenil jsem tam (vcera) par nastaveni...
Pripadne mas-li FF apod. co ma nastavovani permissionu k cookinam - nemas omylem (jako ja pred chvili ) to omezene na session cookiny?
Cookiny jsou to f_u, f_k a f_sid
- Obycejny havran
- Dark Paradise GM
Muzes byt presnejsi kdy se zmenilo? (predevcirem v noci jsem forum upgradoval, jestli to nema neco spolecneho)Bemis píše:Zmenilo se mi heslo na stare acc. Najednou to zahlasilo spatne heslo a to ho mam ulozene v prohlizeci. Nechal jsme si poslat nove, ale na mail nic neprichazi.
Jinak ted jsem si dal poslat mail na zapomenute heslo na sebe a funguje to - muzes to prosim zkusit jeste jednou?
Pripadne: na vyvesku https://www.darkparadise.cz/main.php?pg=vyveska se ti da lognout? (pouziva stejnej login jako forum)
platnost je 9 dnů a i forko samo o sobě při každym přihlášení a "zapamatování" vytváří nové a nové klíče...
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Ted uz to slo poslat, vcera to jeste neslo.Obycejny havran píše:Muzes byt presnejsi kdy se zmenilo? (predevcirem v noci jsem forum upgradoval, jestli to nema neco spolecneho)Bemis píše:Zmenilo se mi heslo na stare acc. Najednou to zahlasilo spatne heslo a to ho mam ulozene v prohlizeci. Nechal jsme si poslat nove, ale na mail nic neprichazi.
Jinak ted jsem si dal poslat mail na zapomenute heslo na sebe a funguje to - muzes to prosim zkusit jeste jednou?
Pripadne: na vyvesku https://www.darkparadise.cz/main.php?pg=vyveska se ti da lognout? (pouziva stejnej login jako forum)
A neslo mi prihlasit prave na vyvesku po spusteni stranek a lidi uz tam pridavali. Psalo to spatne heslo. Tak jsem to zkousel 2x poslat a zadny mail neprisel az ted, tak uz v poradku.
Jen mi nejde prihlasit pres telefon na forum, vyhodi to jako nedostupna sit i pres wifi okamzite. Nevim zda s tim maji problem i ostatni nebo je problem v mem tel.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Tapatalk nebo v prohlizeci normalne?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Pořád si mě to nepamatuje pro příští přihlášení.... na jinejch stránkách to jde.
tak to už je ale vážně divný, protože tebe si nepamatovat, to je nadlidskej výkonRod Sacketts II píše:Pořád si mě to nepamatuje pro příští přihlášení.... na jinejch stránkách to jde.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste teď
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56