Neznalost lockpickingu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Neznalost lockpickingu

Příspěvek od Fisik III »

Zdravím,
přijde mi nesmyslné proč neumí paladin (klerik) skill lockpicking. Když se u otevírání pokladu spotřebovalo do 50 locků, tak sem neměl potřebu sem psát. Ale otevřít poklad a spotřebovat u toho 103 locku mi nepřijde normální (už i s časového důvodu). Dalo by se s tím něco dělat GM týme?
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Re: Neznalost lockpickingu

Příspěvek od Doom Face »

Fisik III píše:Zdravím,
přijde mi nesmyslné proč neumí paladin (klerik) skill lockpicking. Když se u otevírání pokladu spotřebovalo do 50 locků, tak sem neměl potřebu sem psát. Ale otevřít poklad a spotřebovat u toho 103 locku mi nepřijde normální (už i s časového důvodu). Dalo by se s tím něco dělat GM týme?
nie som GM , ale podotkol by som len tolko pokial clerik (lock pick neumi) stejne jako paladin otevre truhlu , ale neumí , treba si tam vzít ranga který ma 100 % a problém je vyrešení z 1 lockpickem :unibrow:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Xblad
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Re: Neznalost lockpickingu

Příspěvek od Xblad »

Doom Face píše:
Fisik III píše:Zdravím,
nie som GM , ale podotkol by som len tolko pokial clerik (lock pick neumi) stejne jako paladin otevre truhlu , ale neumí , treba si tam vzít ranga který ma 100 % a problém je vyrešení z 1 lockpickem :unibrow:
Někdy bych založil téma: chytří lidé a jejich debilní odpovědi...

Ale taky nechápu proč paladin nemá skill locpiking... nemusí mít 100 ale bohatých 20-30% by stačilo, má to nějaký pevný důvod?
Odpovědět