Zdravím,
přijde mi nesmyslné proč neumí paladin (klerik) skill lockpicking. Když se u otevírání pokladu spotřebovalo do 50 locků, tak sem neměl potřebu sem psát. Ale otevřít poklad a spotřebovat u toho 103 locku mi nepřijde normální (už i s časového důvodu). Dalo by se s tím něco dělat GM týme?
Neznalost lockpickingu
Re: Neznalost lockpickingu
nie som GM , ale podotkol by som len tolko pokial clerik (lock pick neumi) stejne jako paladin otevre truhlu , ale neumí , treba si tam vzít ranga který ma 100 % a problém je vyrešení z 1 lockpickemFisik III píše:Zdravím,
přijde mi nesmyslné proč neumí paladin (klerik) skill lockpicking. Když se u otevírání pokladu spotřebovalo do 50 locků, tak sem neměl potřebu sem psát. Ale otevřít poklad a spotřebovat u toho 103 locku mi nepřijde normální (už i s časového důvodu). Dalo by se s tím něco dělat GM týme?

dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Re: Neznalost lockpickingu
Někdy bych založil téma: chytří lidé a jejich debilní odpovědi...Doom Face píše:nie som GM , ale podotkol by som len tolko pokial clerik (lock pick neumi) stejne jako paladin otevre truhlu , ale neumí , treba si tam vzít ranga který ma 100 % a problém je vyrešení z 1 lockpickemFisik III píše:Zdravím,
Ale taky nechápu proč paladin nemá skill locpiking... nemusí mít 100 ale bohatých 20-30% by stačilo, má to nějaký pevný důvod?