Hotpics

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Hotpics

Příspěvek od Miky Mora »

Čus, chtěl sem se zeptat jestli aji někdo jiný krom Bernarda aktivuje učty na HP, protože se zdá, že je trochu neaktivní, tak jestli by to po něm někdo mohl převzít a občas na ty žádosti koukl :).
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Bernard Williams
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bernard Williams »

Miky Mora píše:Čus, chtěl sem se zeptat jestli aji někdo jiný krom Bernarda aktivuje učty na HP, protože se zdá, že je trochu neaktivní, tak jestli by to po něm někdo mohl převzít a občas na ty žádosti koukl :).
Bernard je aktivní až moc.. spíš lidi jsou moc zdechlý na to, aby si četli patřičné postupy..
Aby Váš účel byl aktivní, je nutné být registrován na fóru Dark Paradise a Vaše přihlašovací jméno se musí shodovat s přihlašovacím jménem na tomto fóru. Pro aktivaci Vašeho účtu napište soukromou zprávu Bernardu Williamsovi.
Založ si na HP účet "Miky Mora" a ne "miky". Pokud chceš aktivovat "miky", tak mi pošli ze stejnojmenného účtu tady na fóru DP zprávu a aktivuji ti klidně i ten.. Tohle jsem ti ovšem psal jako odpověď na tvou zprávu dne 30.4. Takže nejdřív čti a potom si stěžuj.
Rozdělovat restauraci na kuřáckou a nekuřáckou část je stejné, jako rozdělit bazén na strany "smí se močit" a "nesmí se močit".

Santiaco.cz | Maturitní tabla | BikerSeason.com
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Aha, moje chyba, promiň. Miky Mora uz je zaregistrovaný dřív, takže se mi na to kdyžtak koukni, dík.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Bernard Williams
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Miky Mora píše:Aha, moje chyba, promiň. Miky Mora uz je zaregistrovaný dřív, takže se mi na to kdyžtak koukni, dík.
Máš to aktivované.
Rozdělovat restauraci na kuřáckou a nekuřáckou část je stejné, jako rozdělit bazén na strany "smí se močit" a "nesmí se močit".

Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Když už promazáváte hp, tak si prosím dejte tu práci a aktivujte účty na ně. Toho by se člověk asi nedočkal...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Bernard Williams
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Prafotr Morava píše:Když už promazáváte hp, tak si prosím dejte tu práci a aktivujte účty na ně. Toho by se člověk asi nedočkal...
Nazdárek,

omlouvám se, ale s největší pravděpodobností se nejednalo o promazávání HP. Stránky guildy VIR, na nichž běží i DP HotPics, jsem přesouval na nový server, a protože se zrovna nejedná o malé množství dat (několik GB), tak celý proces přesunu, zprovoznění a navedení domény na nový server celkem trval a je dost možné, že během této doby někdo přidal nové obrázky, které již nebyly součástí zálohy. Prosím dotyčné, aby chybějící obrázky zase nahráli na HP.
Moc se omlouvám se vzniklé problémy.

Co se týče aktivace účtu na HP. Pokud dodržíš předepsaný postup aktivace, který je popsaný na HP, tak je účet aktivní v řádech několika hodin (max dnů).

Bernard

Bernard Williams
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Na HP byla chyba způsobená přechodem na nový server, která zamezovala přidávání nových příspěvků - chyba byla odstraněna a vše běží jak má. Díky hráči Marco Polo za upozornění.

Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Nejde se přihlásit a tim pádem ani přidávat hotpics.....

Každopádně: Nuda na trhu :-))
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Zkusím to zprovoznit.
Odpovědět