Zvětšení Bank
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Zvětšení Bank
Bylo by možné za poplatek zvětšit Místo v bance?
Vyděl bych to tak že za poplatek se zvětší místo o XXX Stone. Nebyl bych proti kdyby se zavedlo cenové zvětšení násobné, počitané jako úpravy domu ( CENA*(2)^(n-1) ).
Vyděl bych to tak že za poplatek se zvětší místo o XXX Stone. Nebyl bych proti kdyby se zavedlo cenové zvětšení násobné, počitané jako úpravy domu ( CENA*(2)^(n-1) ).
Re: Zvětšení Bank
co myslis preco je max vaha 65 536 ?
SPOILER:
pretoze tato sfera je stara sunka ktora nedokaze spracovavat viac ako 16 bitove cisla co je 2 na 16-tu co je 2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2 takze preto aj max. kopa goldov alebo vaha ktore mozes mat je 65 536.
SPOILER:
pretoze tato sfera je stara sunka ktora nedokaze spracovavat viac ako 16 bitove cisla co je 2 na 16-tu co je 2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2 takze preto aj max. kopa goldov alebo vaha ktore mozes mat je 65 536.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mě tam nejde dát víc jak 10500 stone. ( Propařená noc už nevim přesně ale bylo to kolem tohodle čisla )
A nač zvětšovat banku? stejně 95% hráčů má baráky a majetek má v bednách....
Dle mě naprosto zbytečný....
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Abych mohl mít v bance materiál na výrobu a zároveň mohl navýšit oběm itemů co už jsou zkompletovaný k prodeji. Ono když do banky nacpeš sotva 4K Iron Ore je máloUganda píše:A nač zvětšovat banku? stejně 95% hráčů má baráky a majetek má v bednách....
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
omg oběm sem snad ještě neviděl (a to sem toho viděl už hodně:p)Rod Sacketts II píše:Abych mohl mít v bance materiál na výrobu a zároveň mohl navýšit oběm itemů co už jsou zkompletovaný k prodeji. Ono když do banky nacpeš sotva 4K Iron Ore je máloUganda píše:A nač zvětšovat banku? stejně 95% hráčů má baráky a majetek má v bednách....
a to máš (obou :p) itemů a hlavně odběratelů tolik, že potřebuješ víc místa v bance ke kompletaci za účelem prodeje? že by se lidi zase sháněli po věcech od kraftů?

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Book Snake
Aj ja mam jeden: Isli WRka na lvl 5 mapku.
EDIT: Jaj sry, toto neni sekcia vtipy.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
ty ses asi hodne nemocnej namozek tady se lidi bavi o zvetsovani banky a ty tu zasnes psat takoveto hovna ??? prosim vem rozum do hrsti a prober seNowWereTalkin píše:Aj ja mam jeden: Isli WRka na lvl 5 mapku.
Edit: a nezapominej jak minule dopadlo tvoje ztrestani za tydle keci
http://wingedriders.uvadi.cz/userFiles/ ... gonist.jpg
Edit2: kdyz chces vtipky tak si pocti tady
http://wingedriders.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=206
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ten domča má tak sladkou tvářičku 

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Book Snake
Pred vyse rokom si mi zabil Despise Mustanga. OOOOOOOooOOO
Asi tisici ktoreho som na tomto serveri mal
Aspon vidiet jak si veci cenia normalni ludia, a deti z WR 

The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
takhle plakal hyp keď bol sám .. ako to muselo vyzerať potom čo vznikol vtip o lvl 5 mapke to si nikto asi nevie predstaviťFaragas píše:ty ses asi hodne nemocnej namozek tady se lidi bavi o zvetsovani banky a ty tu zasnes psat takoveto hovna ??? prosim vem rozum do hrsti a prober seNowWereTalkin píše:Aj ja mam jeden: Isli WRka na lvl 5 mapku.
Edit: a nezapominej jak minule dopadlo tvoje ztrestani za tydle keci
http://wingedriders.uvadi.cz/userFiles/ ... gonist.jpg
Edit2: kdyz chces vtipky tak si pocti tady
http://wingedriders.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=206
http://files.hated8.webnode.cz/20000010 ... _emoce.txt
-
- Book Snake
Mozem dostat pristup na WR mapu?
Nekonecna studnicka zabavy jak tak pozeram 

Musim sa smiat ked napises, ze deti z WR a sam sa chvalis ake veci mas v hreNowWereTalkin píše:Pred vyse rokom si mi zabil Despise Mustanga. OOOOOOOooOOOAsi tisici ktoreho som na tomto serveri mal
Aspon vidiet jak si veci cenia normalni ludia, a deti z WR

-
- Book Snake
Chapem, ze si sa musel zastat svojho partaka z guildy, ale skus si precitat na co bol ten post reakciou
A ocividne si ani nepochopil, co som odpisa, ked mi tu pises, ze si honim ego na tom, co som dosiahol v online hre. Moj post mal prave opacny vyznam, a to taky, ze mi je uplne jedno, co mi niekto v tejto hre zabije/zobere/ukradne. Kedze si v guilde s takymi povahami ako Herka a Hyperion, ktori nemaju problem tu sediet 24/7 tak chapem, ze je to tazke pochopit. Velmi silna kritika realneho zivota, musim uznat. Len skoda, ze ju davas na forku online hry
Ty budes asi druhy Mihal.
Mohli by sme tu o tom polemizovat velmi dlhu dobu, a je mi jasne, ze ty na to cas mas. Ja bohuzial nie. Takze sa maj dobre.

Mohli by sme tu o tom polemizovat velmi dlhu dobu, a je mi jasne, ze ty na to cas mas. Ja bohuzial nie. Takze sa maj dobre.
A prave preto, ze ty nemas cas ho tu stracat mas ty 103 prispevkov a spamujes to tu 3 krat za den a ja 18 prispevkovNowWereTalkin píše:Chapem, ze si sa musel zastat svojho partaka z guildy, ale skus si precitat na co bol ten post reakciouA ocividne si ani nepochopil, co som odpisa, ked mi tu pises, ze si honim ego na tom, co som dosiahol v online hre. Moj post mal prave opacny vyznam, a to taky, ze mi je uplne jedno, co mi niekto v tejto hre zabije/zobere/ukradne. Kedze si v guilde s takymi povahami ako Herka a Hyperion, ktori nemaju problem tu sediet 24/7 tak chapem, ze je to tazke pochopit. Velmi silna kritika realneho zivota, musim uznat. Len skoda, ze ju davas na forku online hry
Ty budes asi druhy Mihal.

A toto bol tvoj prvy prispevok, kde si mal nutnost zosmiesnovat guildu len tak, aby si sa citil dobre ... takze cele to co som v predoslom prispevku napisal o tom, ze si nieco kompenzujes bolo opodstatnene. Nauc sa do buducna argumentovat, lebo az budes mat raz nejakou nahodou (alebo si zaplatis) zenu a budes takto argumentovat, tak za 2 mesiace ti bude tak skakat po hlave, ze sa ti ani oco nepozdravi, jak sa za teba bude hanbit.NowWereTalkin píše:Aj ja mam jeden: Isli WRka na lvl 5 mapku.
-
- Book Snake
Ja viem, ze si myslis, ze tento topic je nieco ako rap battle, a ked ho vyhras budes uznavany vo svojej guilde aj v celom okoli. Pravda je ale taka, ze budes stale taky isty retard, ktory sa hada s niekym na dp fore. Ja uz ti odpisovat nebudem, ako som napisal, nemam na to cas. Ale kludne si tu vypisuj o tom, aky som chudak a aky mas super realny zivot, ked si mozes dovolit az to, ze svoju frajerku namiesto niekam do restauracie zoberies akurat do dungu v uo svete. Pobav aj ostatnych, co tu citaju tie tvoje bludy. Aj tak to pravdepodobne skonci v spame s celym tymto topikom. Takze naposledy: Maj sa dobre 

Haha tak rytmusko si tu so mnou piseNowWereTalkin píše:Ja viem, ze si myslis, ze tento topic je nieco ako rap battle, a ked ho vyhras budes uznavany vo svojej guilde aj v celom okoli. Pravda je ale taka, ze budes stale taky isty retard, ktory sa hada s niekym na dp fore. Ja uz ti odpisovat nebudem, ako som napisal, nemam na to cas. Ale kludne si tu vypisuj o tom, aky som chudak a aky mas super realny zivot, ked si mozes dovolit az to, ze svoju frajerku namiesto niekam do restauracie zoberies akurat do dungu v uo svete. Pobav aj ostatnych, co tu citaju tie tvoje bludy. Aj tak to pravdepodobne skonci v spame s celym tymto topikom. Takze naposledy: Maj sa dobre

A este nieco vtipnejsie, ty si za rok dal vyse 100 prispevkov a ja za 9 rokov iba 20

Redrif píše:Haha tak rytmusko si tu so mnou piseNowWereTalkin píše:Ja viem, ze si myslis, ze tento topic je nieco ako rap battle, a ked ho vyhras budes uznavany vo svojej guilde aj v celom okoli. Pravda je ale taka, ze budes stale taky isty retard, ktory sa hada s niekym na dp fore. Ja uz ti odpisovat nebudem, ako som napisal, nemam na to cas. Ale kludne si tu vypisuj o tom, aky som chudak a aky mas super realny zivot, ked si mozes dovolit az to, ze svoju frajerku namiesto niekam do restauracie zoberies akurat do dungu v uo svete. Pobav aj ostatnych, co tu citaju tie tvoje bludy. Aj tak to pravdepodobne skonci v spame s celym tymto topikom. Takze naposledy: Maj sa dobreZe rap battle
Ty si ma uplne rozosmial, lebo som cakal, ze ked ti dojdu argumenty, zacnes urazat. Uplne som ta precital, lebo takych ako si ty vidim kazdy den odomna pytat cigaretu, alebo drobne a ked im nic nedam, hned zacnu urazat. Uplne z prveho tvojho postu som ta spravne odhadol
A paci sa mi ako zavidis, ze niekto narozdiel od teba aj ma frajerku, ked ty si hranim tejto hry zabil uz v cistom case par rokov a miesto toho, ako oslovit zenu si sa naucil, z akych surovin sa vyraba crystal ball. Je mi ta uprimne luto a hlavne z toho dovodu, ze viem, ze si toto precitas, ale uz na to neodpises
A ked na to odpises, tak si este vacsi chudak ako som si myslel
Kazdopadne je jasne, ze si to precitas, lebo som si pozeral tvoje reakcie na tomto fore
A este nieco vtipnejsie, ty si za rok dal vyse 100 prispevkov a ja za 9 rokov iba 20A sa tu budes hadat, jak tu na to nemas cas hahahahaha
Fakt sa len potvrdzuju moje slova
tak jestli TOHLE neťalo do živýho, tak už nevim

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Potrebuju vetsi banku, protoze si nekam potrebuju dat tu zasobu VAO svitku, at mam poradny ekvip az se budu hlasit k Herkovi:D