Zvětšení Bank

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Zvětšení Bank

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Bylo by možné za poplatek zvětšit Místo v bance?

Vyděl bych to tak že za poplatek se zvětší místo o XXX Stone. Nebyl bych proti kdyby se zavedlo cenové zvětšení násobné, počitané jako úpravy domu ( CENA*(2)^(n-1) ).
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Zvětšení Bank

Příspěvek od Strigwyr »

co myslis preco je max vaha 65 536 ?

SPOILER:
pretoze tato sfera je stara sunka ktora nedokaze spracovavat viac ako 16 bitove cisla co je 2 na 16-tu co je 2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2*2 takze preto aj max. kopa goldov alebo vaha ktore mozes mat je 65 536.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Mě tam nejde dát víc jak 10500 stone. ( Propařená noc už nevim přesně ale bylo to kolem tohodle čisla )
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

A nač zvětšovat banku? stejně 95% hráčů má baráky a majetek má v bednách....
Dle mě naprosto zbytečný....
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Uganda píše:A nač zvětšovat banku? stejně 95% hráčů má baráky a majetek má v bednách....
Abych mohl mít v bance materiál na výrobu a zároveň mohl navýšit oběm itemů co už jsou zkompletovaný k prodeji. Ono když do banky nacpeš sotva 4K Iron Ore je málo
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Rod Sacketts II píše:
Uganda píše:A nač zvětšovat banku? stejně 95% hráčů má baráky a majetek má v bednách....
Abych mohl mít v bance materiál na výrobu a zároveň mohl navýšit oběm itemů co už jsou zkompletovaný k prodeji. Ono když do banky nacpeš sotva 4K Iron Ore je málo
omg oběm sem snad ještě neviděl (a to sem toho viděl už hodně:p)
a to máš (obou :p) itemů a hlavně odběratelů tolik, že potřebuješ víc místa v bance ke kompletaci za účelem prodeje? že by se lidi zase sháněli po věcech od kraftů? :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

Aj ja mam jeden: Isli WRka na lvl 5 mapku.
EDIT: Jaj sry, toto neni sekcia vtipy.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

NowWereTalkin píše:Aj ja mam jeden: Isli WRka na lvl 5 mapku.
ty ses asi hodne nemocnej namozek tady se lidi bavi o zvetsovani banky a ty tu zasnes psat takoveto hovna ??? prosim vem rozum do hrsti a prober se

Edit: a nezapominej jak minule dopadlo tvoje ztrestani za tydle keci
http://wingedriders.uvadi.cz/userFiles/ ... gonist.jpg

Edit2: kdyz chces vtipky tak si pocti tady
http://wingedriders.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=206
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Ten domča má tak sladkou tvářičku :unibrow:
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Pred vyse rokom si mi zabil Despise Mustanga. OOOOOOOooOOO :D Asi tisici ktoreho som na tomto serveri mal :D Aspon vidiet jak si veci cenia normalni ludia, a deti z WR :D
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Worgar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Worgar »

Faragas píše:
ty ses asi hodne nemocnej namozek tady se lidi bavi o zvetsovani banky a ty tu zasnes psat takoveto hovna ??? prosim vem rozum do hrsti a prober se

Edit: a nezapominej jak minule dopadlo tvoje ztrestani za tydle keci
http://wingedriders.uvadi.cz/userFiles/ ... gonist.jpg

Edit2: kdyz chces vtipky tak si pocti tady
http://wingedriders.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=206
takhle plakal hyp keď bol sám .. ako to muselo vyzerať potom čo vznikol vtip o lvl 5 mapke to si nikto asi nevie predstaviť
http://files.hated8.webnode.cz/20000010 ... _emoce.txt
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Mozem dostat pristup na WR mapu? :D Nekonecna studnicka zabavy jak tak pozeram :D
Redrif
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrif »

NowWereTalkin píše:Pred vyse rokom si mi zabil Despise Mustanga. OOOOOOOooOOO :D Asi tisici ktoreho som na tomto serveri mal :D Aspon vidiet jak si veci cenia normalni ludia, a deti z WR :D
Musim sa smiat ked napises, ze deti z WR a sam sa chvalis ake veci mas v hre :-) Je mi ta luto, ze cele tvoje sebavedomie je postavene na zosmiesnovani guildy v hre. Uz aj keby si sa nad niekoho povysoval v reale, tak to svedci, ze si tym nieco kompenzujes. Ale honit si ego na zaklade toho co si dosiahol v nejakej hre, ktora ma sluzit ako odreagovanie (a nie ako druhy zivot, ako to u teba asi je), je jak chvalit sa ze tvoj imaginarny kamos si vie sam vyfukat nos --> nikoho to nezaujima a zaroven to nie je ani nic vynimocne. Je to skor smutne. A prosimta neber to ako urazku, ale ako produktivnu kritiku, ktora by ta mala posunut v tvojom realnom zivote dalej. Drz sa :-)
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Chapem, ze si sa musel zastat svojho partaka z guildy, ale skus si precitat na co bol ten post reakciou :) A ocividne si ani nepochopil, co som odpisa, ked mi tu pises, ze si honim ego na tom, co som dosiahol v online hre. Moj post mal prave opacny vyznam, a to taky, ze mi je uplne jedno, co mi niekto v tejto hre zabije/zobere/ukradne. Kedze si v guilde s takymi povahami ako Herka a Hyperion, ktori nemaju problem tu sediet 24/7 tak chapem, ze je to tazke pochopit. Velmi silna kritika realneho zivota, musim uznat. Len skoda, ze ju davas na forku online hry :) Ty budes asi druhy Mihal.
Mohli by sme tu o tom polemizovat velmi dlhu dobu, a je mi jasne, ze ty na to cas mas. Ja bohuzial nie. Takze sa maj dobre.
Redrif
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrif »

NowWereTalkin píše:Chapem, ze si sa musel zastat svojho partaka z guildy, ale skus si precitat na co bol ten post reakciou :) A ocividne si ani nepochopil, co som odpisa, ked mi tu pises, ze si honim ego na tom, co som dosiahol v online hre. Moj post mal prave opacny vyznam, a to taky, ze mi je uplne jedno, co mi niekto v tejto hre zabije/zobere/ukradne. Kedze si v guilde s takymi povahami ako Herka a Hyperion, ktori nemaju problem tu sediet 24/7 tak chapem, ze je to tazke pochopit. Velmi silna kritika realneho zivota, musim uznat. Len skoda, ze ju davas na forku online hry :) Ty budes asi druhy Mihal.
Mohli by sme tu o tom polemizovat velmi dlhu dobu, a je mi jasne, ze ty na to cas mas. Ja bohuzial nie. Takze sa maj dobre.
A prave preto, ze ty nemas cas ho tu stracat mas ty 103 prispevkov a spamujes to tu 3 krat za den a ja 18 prispevkov :D Ano to si dal. Vidim, ze ty si sa v zivote asi daleko nedostal, ked mas take uzasne analyticke myslenie, ze ked si v guilde s niekym, kto hrava casto, tak to automaticky znamena, ze hras casto aj ty. Najsmutnejsie ale je, ze si myslis, ze si ma zotrel s niecim z toho, co si napisal. Ale tvoja odpoved je na urovni 4taka na zakladnej skole. Ja viem ze ta asi tvoji terajsi spoluziaci zo zakladky uctievaju (bodaj by nie, ked podla vsetkeho studujes prvy stupen dlhsie ako najstarsia ucitelka co isla minuly piatok do dochodku), ale medzi dospelymi takato odpoved, co si musel spisovat 5 hodin, nez si s tym bol spokojny, nema vobec ziadnu hodnotu. Sam vies, ze uz prva veta, ktoru som v tomto prispevku napisal zrusila uplne vsetky tvoje obrovske argumenty, s ktorymi si sa tak natrapil. Ale chvalim ta za snahu. Kazdy nejako zacinal.
A toto bol tvoj prvy prispevok, kde si mal nutnost zosmiesnovat guildu len tak, aby si sa citil dobre ... takze cele to co som v predoslom prispevku napisal o tom, ze si nieco kompenzujes bolo opodstatnene. Nauc sa do buducna argumentovat, lebo az budes mat raz nejakou nahodou (alebo si zaplatis) zenu a budes takto argumentovat, tak za 2 mesiace ti bude tak skakat po hlave, ze sa ti ani oco nepozdravi, jak sa za teba bude hanbit.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Ja viem, ze si myslis, ze tento topic je nieco ako rap battle, a ked ho vyhras budes uznavany vo svojej guilde aj v celom okoli. Pravda je ale taka, ze budes stale taky isty retard, ktory sa hada s niekym na dp fore. Ja uz ti odpisovat nebudem, ako som napisal, nemam na to cas. Ale kludne si tu vypisuj o tom, aky som chudak a aky mas super realny zivot, ked si mozes dovolit az to, ze svoju frajerku namiesto niekam do restauracie zoberies akurat do dungu v uo svete. Pobav aj ostatnych, co tu citaju tie tvoje bludy. Aj tak to pravdepodobne skonci v spame s celym tymto topikom. Takze naposledy: Maj sa dobre :)
Redrif
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrif »

NowWereTalkin píše:Ja viem, ze si myslis, ze tento topic je nieco ako rap battle, a ked ho vyhras budes uznavany vo svojej guilde aj v celom okoli. Pravda je ale taka, ze budes stale taky isty retard, ktory sa hada s niekym na dp fore. Ja uz ti odpisovat nebudem, ako som napisal, nemam na to cas. Ale kludne si tu vypisuj o tom, aky som chudak a aky mas super realny zivot, ked si mozes dovolit az to, ze svoju frajerku namiesto niekam do restauracie zoberies akurat do dungu v uo svete. Pobav aj ostatnych, co tu citaju tie tvoje bludy. Aj tak to pravdepodobne skonci v spame s celym tymto topikom. Takze naposledy: Maj sa dobre :)
Haha tak rytmusko si tu so mnou pise :D Ze rap battle :D Ty si ma uplne rozosmial, lebo som cakal, ze ked ti dojdu argumenty, zacnes urazat. Uplne som ta precital, lebo takych ako si ty vidim kazdy den odomna pytat cigaretu, alebo drobne a ked im nic nedam, hned zacnu urazat. Uplne z prveho tvojho postu som ta spravne odhadol :D A paci sa mi ako zavidis, ze niekto narozdiel od teba aj ma frajerku, ked ty si hranim tejto hry zabil uz v cistom case par rokov a miesto toho, ako oslovit zenu si sa naucil, z akych surovin sa vyraba crystal ball. Je mi ta uprimne luto a hlavne z toho dovodu, ze viem, ze si toto precitas, ale uz na to neodpises :D A ked na to odpises, tak si este vacsi chudak ako som si myslel :D Kazdopadne je jasne, ze si to precitas, lebo som si pozeral tvoje reakcie na tomto fore :D

A este nieco vtipnejsie, ty si za rok dal vyse 100 prispevkov a ja za 9 rokov iba 20 :D A sa tu budes hadat, jak tu na to nemas cas hahahahaha :D Fakt sa len potvrdzuju moje slova :D
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Redrif píše:
NowWereTalkin píše:Ja viem, ze si myslis, ze tento topic je nieco ako rap battle, a ked ho vyhras budes uznavany vo svojej guilde aj v celom okoli. Pravda je ale taka, ze budes stale taky isty retard, ktory sa hada s niekym na dp fore. Ja uz ti odpisovat nebudem, ako som napisal, nemam na to cas. Ale kludne si tu vypisuj o tom, aky som chudak a aky mas super realny zivot, ked si mozes dovolit az to, ze svoju frajerku namiesto niekam do restauracie zoberies akurat do dungu v uo svete. Pobav aj ostatnych, co tu citaju tie tvoje bludy. Aj tak to pravdepodobne skonci v spame s celym tymto topikom. Takze naposledy: Maj sa dobre :)
Haha tak rytmusko si tu so mnou pise :D Ze rap battle :D Ty si ma uplne rozosmial, lebo som cakal, ze ked ti dojdu argumenty, zacnes urazat. Uplne som ta precital, lebo takych ako si ty vidim kazdy den odomna pytat cigaretu, alebo drobne a ked im nic nedam, hned zacnu urazat. Uplne z prveho tvojho postu som ta spravne odhadol :D A paci sa mi ako zavidis, ze niekto narozdiel od teba aj ma frajerku, ked ty si hranim tejto hry zabil uz v cistom case par rokov a miesto toho, ako oslovit zenu si sa naucil, z akych surovin sa vyraba crystal ball. Je mi ta uprimne luto a hlavne z toho dovodu, ze viem, ze si toto precitas, ale uz na to neodpises :D A ked na to odpises, tak si este vacsi chudak ako som si myslel :D Kazdopadne je jasne, ze si to precitas, lebo som si pozeral tvoje reakcie na tomto fore :D

A este nieco vtipnejsie, ty si za rok dal vyse 100 prispevkov a ja za 9 rokov iba 20 :D A sa tu budes hadat, jak tu na to nemas cas hahahahaha :D Fakt sa len potvrdzuju moje slova :D

tak jestli TOHLE neťalo do živýho, tak už nevim :D :D :D
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Potrebuju vetsi banku, protoze si nekam potrebuju dat tu zasobu VAO svitku, at mam poradny ekvip az se budu hlasit k Herkovi:D
Odpovědět