varovaní
Re: varovaní
tak tak, oznameni na dp novinkách je fajn věc ale odpoledne je siroky pojem. lognout do hry a napsat za 5 minut vypínáme stejne jako to pisete u restartu by bylo lepsi.
Spíš mohl být quest s názvem "zabití Lorda Britishe". Před vypnutím 

na fb stránku se píše kde jaká kravina, proč tam neni i tohle?
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Bohužel nebyl čas na varování. Všichni jste byli informování o tom, že dnes se bude server přesouvat. Pokud jsme vám způsobili nějakou újmu, tak se hluboce omlouváme.
pán T myslím že každý kto tú hru hrá o tom včera vedel , lebo tam sa hneď všetko rozkríkne , takže omluva na mieste? myslim že netreba ....
2- Balt to písal na web už včera , ano napísal "odpoledne" široký pojem to možno áno , ale zasa na druhú stranu neoklamal.... its all
2- Balt to písal na web už včera , ano napísal "odpoledne" široký pojem to možno áno , ale zasa na druhú stranu neoklamal.... its all
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Kdy cca +- autobus plánujete zapnutí serveru? Je nějaká představa? Svrbí mě prsty a jsem nesvůj bez UO xDQvido píše:Bohužel nebyl čas na varování. Všichni jste byli informování o tom, že dnes se bude server přesouvat. Pokud jsme vám způsobili nějakou újmu, tak se hluboce omlouváme.