Dungeon body

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Dungeon body

Příspěvek od Frantisek ml. »

Všiml jsem si, že před nějakou dobou proběhla revize dungeon bodů, které se dávají hráčům po skoku revardou na konci dungu. Proti tomu bych nic neměl. Některé body byly opravdu přemrštěné a neodpovídaly náročnosti. Ovšem, dnes je situace taková, že spousta lehkých dungeonů nepřidává žádný bod.
Např. Terra Sanctum, Quagmire 1, tuším i Hytl, a možná se jich najde víc, jenže si nejsem jejich přesným seznamem jist.

Nepřijde mi toto ocenění jako vhodné, kdy člověk něco dojde a nemá ani ten dung bod.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon body

Příspěvek od Fisik III »

Frantisek ml. píše:Všiml jsem si, že před nějakou dobou proběhla revize dungeon bodů, které se dávají hráčům po skoku revardou na konci dungu. Proti tomu bych nic neměl. Některé body byly opravdu přemrštěné a neodpovídaly náročnosti. Ovšem, dnes je situace taková, že spousta lehkých dungeonů nepřidává žádný bod.
Např. Terra Sanctum, Quagmire 1, tuším i Hytl, a možná se jich najde víc, jenže si nejsem jejich přesným seznamem jist.

Nepřijde mi toto ocenění jako vhodné, kdy člověk něco dojde a nemá ani ten dung bod.
Myslím, že dung body nejsou tak důležité. :) Krev na vampa taky není všude. A nikdo si nestěžuje.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

ale stěžuje jenže je to každýmu jedno :D
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Ciatronic píše:ale stěžuje jenže je to každýmu jedno :D
Možná záleži kdo si stěžuje :-P
(much requests coming to ignore)
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Šlo by jednotlive dung a body zveřejnit?
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilyoaiud »

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 21#p185221

Na této stránce nalezneš i hodnocení jednotlivých dungeonu.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Ilyoaiud píše:http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 21#p185221

Na této stránce nalezneš i hodnocení jednotlivých dungeonu.
Zvolené téma neexistuje :/
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Řekl bych, že celé tohle upravení systému odměňování dungeon bodama se upravilo díky možnosti si za zmíněné body nakoupit určité věci. Jako jsou mystiky apod. Pokud si dobře pamatuju tak před změnou dával například Ice 6 dungeon bodů, což by dneska znamenalo, že za cca 4 hodiny by jste měli hotový mystik na postavu.

Jinak myslím si, že množství dungeon bodů, které dostanete za prošlý dung by mohlo asi odpovídat tomu, kolik lidí mohlo projít rewardou na konci dungu u guild her.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

Jeden bod v tych malych dungoch nedostanes prave preto, aby si napr neprebehol 10 krat po sebe quaky 1, a mal tolko bodov ako za desp. Urcite nepridavat.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

NowWereTalkin píše:Jeden bod v tych malych dungoch nedostanes prave preto, aby si napr neprebehol 10 krat po sebe quaky 1, a mal tolko bodov ako za desp. Urcite nepridavat.
Nesouhlasím.
Budou dung body dostávat jen určití lidé z guild, kteří se dostanou do těžkých dungů. Lidi s omezeným časem na těžký dungy, nebo v slabších skupinkách prostě nemají šanci.
To mi nepřipadá jako vhodné řešení.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

Myslis, ze mne by sa nepacilo, keby napr za dest 3 je 50 bodov? Ale nebude to tak.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Frantisek ml. píše: Nesouhlasím.
Budou dung body dostávat jen určití lidé z guild, kteří se dostanou do těžkých dungů. Lidi s omezeným časem na těžký dungy, nebo v slabších skupinkách prostě nemají šanci.
Ale vždyť za takový Ice, Deceit, Řeka 1, Wisp, Hythlot ty body určitě jsou, sice jenom asi 1 ale jsou.
A pokud jde o slabší hráče tak jim jsou ty body stejně víceméně na nic, protože asi nemají plášť.
Jedine že by si chtěli zvednout příčku v bodování, což je při dnešních odměnách už skoro nemožné
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Arianna píše:
Ale vždyť za takový Ice, Deceit, Řeka 1, Wisp, Hythlot ty body určitě jsou, sice jenom asi 1 ale jsou.
A pokud jde o slabší hráče tak jim jsou ty body stejně víceméně na nic, protože asi nemají plášť.
Jedine že by si chtěli zvednout příčku v bodování, což je při dnešních odměnách už skoro nemožné
a mi sa Nepovažujeme za slabší hráče Ari , jako já se tak cítim furt :clap:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Arianna píše:
Dneska možná nemožné dostat pro single člověka bodové odměny, ale vždy to jde lehce ošetřit tak, aby bylo možné dostat aspoň 1-2 bodíky za dungy/questy. Aby časem mohli být i nějaké symbolické odměny za zmíněné body. Proto, pokud opravdu nejsou žádné body za zmíněné dungy/questy, kde se stráví nějaký čas, tak by se nějakým způsobem mohlo podpořit.
Odpovědět