Rád bych se zeptal co si myslíte o snížení dexi na 30 po kazdém dungu. Mě osobně to neuvěřitelně s*re je to proste totálně prudicí opatřeni. Je opravdu nutné tu těch 5,5 hráče prudit ? Určitě nejsem jedinej koho to rozpaluje do běla. Veřím, že tohle ocení zejména guardiani který večně sundavaj nabitej štít.
Ano chápu, že se tahle změna zavedla kuli wampům, a jejich int ale to se vyrešilo zarovnanim na 12 int potom to buggne a musite stejne opravovat.
Peace !
Reward gaty na konci dungu
Re: Reward gaty na konci dungu
Po pravde nerozumim kuli cemu to je.
Kuli vampum? to ma snad vyreseno tim schozenim statu na 100.
Kuli vampum? to ma snad vyreseno tim schozenim statu na 100.
Tohle vymyslel nějaký pomstychtivý člověk. Osobně nechodím rewardou. Proč? Jsem tak línej kliknout na opravu statů, že pokaždé, když si nato vzpomenu, zvedá se mi kufr. radši zmáčknu hotkey na kop přes nb runu. A to, že přijdu o rewardu je mi úplně jedno. Jen je mi líto těch ostatních, co si skládají plástě, nabíjejí štíty, dělají všechny tyhle super věci a pak dostanou takovej epic humiliating anoying bonus na konec po x hodinách pachtění se v dungu. Když jsem to viděl poprvé, myslel jsem, že jde o nějaký žert, ale zdá se, že to moc vtipné není. Mám návrh. Moc bych si přál, aby to třeba aspoň psalo tu Acarovu hlášku s tou zdí. "Buzíku" nebo co to bylo .
Tak by to aspoň bylo legrační a lidi by nedělali kyselé xichty a možná, možná by se chodilo i víc dungů...
Né dělám si prdel, tohle mě vždycky dostane a je to krásná třešnička na dortu.
PS: Buzíku, to tam prostě chybí...

Né dělám si prdel, tohle mě vždycky dostane a je to krásná třešnička na dortu.
PS: Buzíku, to tam prostě chybí...
Dával jsem makro na opravu statů na dp forum http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 04&start=0 hledej ,staty
Tak můžeš místo makra na runu použít makro na opravu statů
U guarda po dungu nabitý štít nepotřebuješ. A imho kdyby lidi neběhali s vyššíma statama/skillama nemusela by na rewardě být tahle bugfix shazovačka.

U guarda po dungu nabitý štít nepotřebuješ. A imho kdyby lidi neběhali s vyššíma statama/skillama nemusela by na rewardě být tahle bugfix shazovačka.
Staty bugujou snad jen vampum a ty to maj jiz vyreseno jinak.Raziel píše: A imho kdyby lidi neběhali s vyššíma statama/skillama nemusela by na rewardě být tahle bugfix shazovačka.
Skilly? Nevim o tom, ze by nejaky skill lezl pres zaklad a nejsem si jisty jestli oprava statu resi skilly.
Proto se taky "jen" ptam co je hlavni duvod, abych to mohl pochopit, kdyz uz v novinkach/skriptovejch o tom neni ani carka, napr. ani o tom ze rewarda uz nedava famedeedy (teda mozna dava, ale ja ho nedostal uz hodne dlouho).
Skilly ti opraví jen gm, to je fakt, ale vzhledem k množství nb itemů na skilly i staty buguje obojí snad u všech charů.... wamp v humanovi, u pala skilly mi taky bugovaly často díkyzbraním na +skilly a i inta často lezla a když to člověk chvíli nehlídá, nebylo problém najdnou zjistit, že má člověk 10 inty navíc atd... hold sféra no:)
DP od doby co začaly specky buguje čím dál víc.....a bude to ještě horší a omezovat, prudit (ze stran GM) se bude více a více...Xan píše:Skilly ti opraví jen gm, to je fakt, ale vzhledem k množství nb itemů na skilly i staty buguje obojí snad u všech charů.... wamp v humanovi, u pala skilly mi taky bugovaly často díkyzbraním na +skilly a i inta často lezla a když to člověk chvíli nehlídá, nebylo problém najdnou zjistit, že má člověk 10 inty navíc atd... hold sféra no:)
Jenže například po ICE chce jít guard další dung ... a mít ten štít prostě ready.Raziel píše:Dával jsem makro na opravu statů na dp forum http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 04&start=0 hledej ,staty
Ses sice hodnej, že si udělal makro, ale já radši použiju mozek a zeptám se proč ta úprava je když nedává aspoň za mě smysl. Protože STATY bugovali jen wampům a jen int a to se vyřešilo automatickym skriptem in game.
Mohl by někdo zasvěcen do problému poskytnout nějaké info ? Díky moc.