České názvy itemů
Re: České názvy itemů
no a čo potom ak má niekto dva compy a dualy na oboch? 

moja armáda núbov zahŕňa - Ecki (vamp), Joneleth (necro), Nubik Obycajny (loladin), Astar (cleric), Katrina (craft), Silverblade (craft), Beregond (warr), Elliara (mage), Asminia (ranger). because I can... ICQ = 261129403, email = eckister@gmail.com
tak je to už proti pravidlům za duál se považuje když jeden člověk má spuštěné 2 clienty a je jedno na kolika pc to má spuštěnéJán Páleš píše:no a čo potom ak má niekto dva compy a dualy na oboch?
dobré vedieť! nie že by som to mal v pláne, ale ak by ma to niekedy napadlo, aspoň to môžem rýchlo zavrhnúť.Ciatronic píše:tak je to už proti pravidlům za duál se považuje když jeden člověk má spuštěné 2 clienty a je jedno na kolika pc to má spuštěnéJán Páleš píše:no a čo potom ak má niekto dva compy a dualy na oboch?

ale tak zvyčajne mám na jednom čompe ultimu a na druhom niečo iné (či už youtube, facebook alebo inú hru) a hádžem očkom či skript správne funguje, takže zvyčajne aj tak nedualujem.

moja armáda núbov zahŕňa - Ecki (vamp), Joneleth (necro), Nubik Obycajny (loladin), Astar (cleric), Katrina (craft), Silverblade (craft), Beregond (warr), Elliara (mage), Asminia (ranger). because I can... ICQ = 261129403, email = eckister@gmail.com