Mohu se zeptat proč? Aspoň nějákej zdroj MC... a občas soul shardu při přetavení.
Nejdříve jste dali všude do reward MC, pak jste je odebrali a zdražili zbraně a najednou odstranili i tenhle malej příliv MC.. Proč?
Drop +1 - +5 zbraní je pořád dostatečně velký. Mystiky se dle našeho názoru využijí daleko lépe. Pokud se bojíš o svoji zásobu MC, stačí jednou tejdně projít Hytl a nemusíš mít strach
erunno píše:
Nejdříve jste dali všude do reward MC, pak jste je odebrali a zdražili zbraně a najednou odstranili i tenhle malej příliv MC.. Proč?
MC v rewardách jsou stále, i když asi ne ve všech, vím že v TK je jich 700, v řece dvojce 1k a v těžších dungách je ten počet snad až 4-5k.
Navíc bych řekl že tady nejde o MC jako o použitelnost těch zbraní... když napíšeš že ty zbraně jsou na trashování, tak je to imho jen důvod pro to je z těch mapek odebrat a nahradit něčím použitelnějším.
Tak já netvrdím to není pěkná změna ale rozhodně by bylo lepší nahradit mystikama například nepoužitelné štíty jako +5 a +10 a +15 bucklery/wodden/bronze/metal, kosti, kůže.
jako asi tak, zbrane přetavíš, štíty ne..... kůže a kosti jsou spekulativní, je to armor... spíš se měli nechat zbraně a místo low štítů dát ty mystiky.... takhle by mohla dropnout zbraň na MC + mystik a obojí využitelné, teď může dropnout mystik a štít jako těžítko
Xan píše:jako asi tak, zbrane přetavíš, štíty ne..... kůže a kosti jsou spekulativní, je to armor... spíš se měli nechat zbraně a místo low štítů dát ty mystiky.... takhle by mohla dropnout zbraň na MC + mystik a obojí využitelné, teď může dropnout mystik a štít jako těžítko
Xan píše:jako asi tak, zbrane přetavíš, štíty ne..... kůže a kosti jsou spekulativní, je to armor... spíš se měli nechat zbraně a místo low štítů dát ty mystiky.... takhle by mohla dropnout zbraň na MC + mystik a obojí využitelné, teď může dropnout mystik a štít jako těžítko
23.05.2014 21:31:46 - Ocroc
- Quest na přetavování zbrojí na Rusty Coins
Jojo, a už ho někdo došel? Já jsem zaregistroval několik neúspěšných pokusů ve svém okolí, a nešlo zrovna o pvm amatéry, přeci jen kvest, který svým způsobem pomůže ulehčit od nadbytečných itemů, by mohl být snázeji přístupný, ale třeba se už něco změnilo
23.05.2014 21:31:46 - Ocroc
- Quest na přetavování zbrojí na Rusty Coins
Jojo, a už ho někdo došel? Já jsem zaregistroval několik neúspěšných pokusů ve svém okolí, a nešlo zrovna o pvm amatéry, přeci jen kvest, který svým způsobem pomůže ulehčit od nadbytečných itemů, by mohl být snázeji přístupný, ale třeba se už něco změnilo
ano skor nevyhodu vidim ze je to na obmedzeny pocet pouziti
Ano dosel, asi den po spusteni kvestu ... Bolo to tusim na 40 pouziti, co ked roztavis +20 zbroje mas tak 15K rccok. Presne cisla si uz fakt nepamatam, bolo to davno.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.