Zdravím Vás.
Po vrácení k DP mi v hlavě běhá hodně otázek, na které bych chtěl znát odpověď. Hned začnu, ať to moc neprotahuju.
1. K čemu by jste přirovnali tyto summony - giant viper, magic drake, skeleton warrior, angel spirit (jak jsou zhruba silní, jaké potvoře se silou podobají..)
2. Kde se vyskytuje Mage of Despise (napadlo mě, že v dungu Despise, ale ve videiích jsem ho nikde neviděl) a Death Servant? Zabil je už někdo z vás? Pokud ano, co vše jste z něj dostali?
3. Kolik HB tu vlastně je? Já vím o čtyřech, ale je možné, že jich je víc..
4. Kam vede Gate z HB v Britu a z toho HB, kde je ten zelený zombík?
5. Jaký je podle vás ten nejtěžší a naopak nejlehčí dung (kromě nb dungů)?
6. Je nějaká oblast podobná HBčkům?
7. Dá se někde u NPC koupit CB nebo TMR?
8. Je tu nějaká Wiki, kde jsou více popsané qesty, příšery, zbraně, dungy apod? Na stránkách jsem sice strávil několik hodin čtení různých informací, ale odtud jsem se dozvěděl ani ne 50% toho, co bych chtěl věděl.
To je asi tak vše, co bych chtěl vědět.
Budu moc rád, za každou radu ohledně mých otázek.
Můžete mě kontaktovat i na ICQ - 675080279
Příjemné hraní, s pozdravem Jeff.
Hodně otázek - dungy, summy apod.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodně otázek - dungy, summy apod.
Ahoj
1. Mágové nejčastěji používají giant vipery na dmg. Pokud máš archmagi komplet tak draci. Jako držáci se taky používají golemové nebo earth elementi. U nekra jsou nejsilnější Death vortexi, ale musíš na ně mít ekviplej minimálně +15 komplet a invul robu tuším.
2. DMko se vyskytuje v hodně dungeonech. Z těch lehčích například v shame. Death servant např v Pride, Fanaticích nebo Věštírně Osath. Loot mají jako klasická lvl 10 potvora, to znamená ten nejvyšší a mužou z nich padnout sochy nebo komponenty na skládačku.
3. HBček je tu dost. Nejznámější je asi to V Britu, ale je třeba i v Jhelomu, Vesperu, Nujelmu, Yewu atd.
4. Netuším
5. Nejhlečí deceit nebo ice a nejtěžší asi despise
.
6. Zkus Ilshenar. Je to taková velká oblast s jednoduchými kvesty. A nebo Silleh, ale tam nevím jak se dostat
. Do ilshu se dostaneš teleportem z Jhelomu (zhruba dve obrazovky na WN od kopu rune bookem)
7. Zkus hráčské vendory (gate je na trhu)
8. Wiki asi ne, ale tady na foru je sekce s návody na questy a tuším, že i na recepty. Popř. na stránkách některých gild byses taky mohl něco dovědět.
1. Mágové nejčastěji používají giant vipery na dmg. Pokud máš archmagi komplet tak draci. Jako držáci se taky používají golemové nebo earth elementi. U nekra jsou nejsilnější Death vortexi, ale musíš na ně mít ekviplej minimálně +15 komplet a invul robu tuším.
2. DMko se vyskytuje v hodně dungeonech. Z těch lehčích například v shame. Death servant např v Pride, Fanaticích nebo Věštírně Osath. Loot mají jako klasická lvl 10 potvora, to znamená ten nejvyšší a mužou z nich padnout sochy nebo komponenty na skládačku.
3. HBček je tu dost. Nejznámější je asi to V Britu, ale je třeba i v Jhelomu, Vesperu, Nujelmu, Yewu atd.
4. Netuším

5. Nejhlečí deceit nebo ice a nejtěžší asi despise

6. Zkus Ilshenar. Je to taková velká oblast s jednoduchými kvesty. A nebo Silleh, ale tam nevím jak se dostat

7. Zkus hráčské vendory (gate je na trhu)
8. Wiki asi ne, ale tady na foru je sekce s návody na questy a tuším, že i na recepty. Popř. na stránkách některých gild byses taky mohl něco dovědět.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pokud ses vrátil k UO po dlouhé době, neváhej a zkus se dostat do nějaké "aktivní" guildy. S partou lidí se tu hraje vždy lépe, pokud zůstaneš sám, nikdy se nic nenaučíš moc se nikam nedostaneš, mysli na to že je to onlajnovka a ne hra pro jednoho hráče.
2. Jeden je třeba v posledním patře Shame, jeden v Ankh a hromada v despu. Servanti jsou dva tipy jeden má lvl 10 loot pytel a Bardu a druhej má podstatně míň HP a slabší loot, ale oba tě sejmou ani nestihneš říct "kotrmelec"
6. Maze (bludiště) dávej si pozor na střelce. Mini dungy třeba v T2A. Pokud hraješ prska tak se ti nejvíc oplatí Ice, padají tam zajímavé armory a dají se dobře prodat (skoro ze všech human NPC) ale chodí tam hodně PK.
2. Jeden je třeba v posledním patře Shame, jeden v Ankh a hromada v despu. Servanti jsou dva tipy jeden má lvl 10 loot pytel a Bardu a druhej má podstatně míň HP a slabší loot, ale oba tě sejmou ani nestihneš říct "kotrmelec"
6. Maze (bludiště) dávej si pozor na střelce. Mini dungy třeba v T2A. Pokud hraješ prska tak se ti nejvíc oplatí Ice, padají tam zajímavé armory a dají se dobře prodat (skoro ze všech human NPC) ale chodí tam hodně PK.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Moc vám děkuju za rady!
No, ono je těžký shánět nějakou guildu, když tu skoro nikoho neznám a moje postavy nejsou nijak extra silný.. Jinak, zkusím ten Ilshenar, snad tam nepotkám PK a doufám, že tam někoho aspon zabiju
Zkoušel jsem hledat HBčka na netu a našlo mi jich asi 7, všechny jsem našel, kromě toho v Trinsicu (jak je trh) a Cove (tak chodit nechci, protože tam prý bývají hodně PK).
Jinej způsob, jak vydělat než zabíjet příšery bohužel neznám a crafta se mi dělat nechce
Jo, teď si dělám toho necra, ale skilly lezou o dost pomaleji, než dřív na mágovi.. Asi za hodinku jsem udělal z 17 na 19, což mi příjde celkem tragický, ale ono je to asi i tím, že při tréninku Clumsy to dává i magerku a resisty..
Zkusím se porozhlídnout po Ilshu, co tam vše je a kde to bude asi nejlepší..
Jo, ještě bych dodal, že jsem zkoušel ten Deceit, ale vcelku mě překvapilo, že ten hlídač na začátku mě zabil na dvě rány, i když jsem měl +20 komplet
Takže Deceit asi vynechám a zkusím se zaměřit na nb dungy nebo ten ice, pokud ho teda najdu 
Ještě jednou moc děkuju, hodně jste mi pomohli!
No, ono je těžký shánět nějakou guildu, když tu skoro nikoho neznám a moje postavy nejsou nijak extra silný.. Jinak, zkusím ten Ilshenar, snad tam nepotkám PK a doufám, že tam někoho aspon zabiju

Jinej způsob, jak vydělat než zabíjet příšery bohužel neznám a crafta se mi dělat nechce

Jo, teď si dělám toho necra, ale skilly lezou o dost pomaleji, než dřív na mágovi.. Asi za hodinku jsem udělal z 17 na 19, což mi příjde celkem tragický, ale ono je to asi i tím, že při tréninku Clumsy to dává i magerku a resisty..
Zkusím se porozhlídnout po Ilshu, co tam vše je a kde to bude asi nejlepší..
Jo, ještě bych dodal, že jsem zkoušel ten Deceit, ale vcelku mě překvapilo, že ten hlídač na začátku mě zabil na dvě rány, i když jsem měl +20 komplet

Ještě jednou moc děkuju, hodně jste mi pomohli!
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Znáš vysvědčení ? To by ti mohlo podstatně zlevnit trénink a vlastně i urychlit
A je jedno, že nemáš max postavy, pokud se nepletu tak tu byli/jsou guildy i pro začátečníky
A je jedno, že nemáš max postavy, pokud se nepletu tak tu byli/jsou guildy i pro začátečníky
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
NB vysvědčení mám u necra a clerika, u ostatních bohužel ne.. Ale je škoda, že u necra leze magerka a heal, místo třeba necro a magerka.. I když jsem celkem spokojenej, jen by to mohl lézt trošku rychleji.. Hlavně ty TMR.. Posledních 200tmr a budu muset prodat věci, abych měl na další
Zkusím nějakou tu guildu najít, ale pochybuju, že mě někde vezmou, už jen kvůli věku (16)
Ale děkuju, že se mi snažíš pomoct, aspon se tu najde pár v pohodě lidí 

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Hodně štěstí
Ahoj
Nebudou to ani tak rady jako spis jen moje postrehy
Nedelej si na zacatku moc postav. Zabere to spoustu casu. Jednu postavu uz jsi za tu dobu mohl mit hotovou, vybavenou a v ruce
Bohuzel jsi mel zacit hrat o nekolik let driv pri vetsim poctu hracu, nez je ted. Vic hracu, vic moznosti. Je asi jen mala sance se ted s nekym seznamit primo ve hre, tak si prohledni seznam gild, vyber aktivni, tve povaze blizkou a dej prihlasku. Solovani stejne skonci "pls potrebuju res"
Nebudou to ani tak rady jako spis jen moje postrehy
Nedelej si na zacatku moc postav. Zabere to spoustu casu. Jednu postavu uz jsi za tu dobu mohl mit hotovou, vybavenou a v ruce
Bohuzel jsi mel zacit hrat o nekolik let driv pri vetsim poctu hracu, nez je ted. Vic hracu, vic moznosti. Je asi jen mala sance se ted s nekym seznamit primo ve hre, tak si prohledni seznam gild, vyber aktivni, tve povaze blizkou a dej prihlasku. Solovani stejne skonci "pls potrebuju res"