Fandím vám, protože tady na to GM úplně serou a nechali to upadnout. Nulová komunikace s hráči a neochota vyhovovat hráčským požadavkům - poslední hřebíček do rakve. Asi jim těch 30 hráčů ve špičce stačí

Tím si jako chtěl říct že si začal na midkemii nebo co?Nebo čemu se jako divíš?Je léto , prázdniny , dovolený.Tuzemack píše:![]()
Fandím vám, protože tady na to GM úplně serou a nechali to upadnout. Nulová komunikace s hráči a neochota vyhovovat hráčským požadavkům - poslední hřebíček do rakve. Asi jim těch 30 hráčů ve špičce stačí.
Aspoň bude na chvíli klidSir Artuhr píše:Tak to je ovsem neomluvitelnost, ze u toho v lete nechce nikdo sedet vcetne GM!!! Okamzite pozaduji zjednani napravy nebo jdu na Midkamii!!
-Ingame odměny by klidně klapnout mohly, jen by na to GM museli přistoupit. Serveru by to jen prospělo.Xan píše:Ingame odmeny za script praci urcite neklapne
Ze se x lidem nelibi zmeny, neznamena, ze se nemuzou libyt y lidem
To, ze na foru padlo bzilion navrhu, neznamena, ze je nekdo musi realizovat, nebo ze vubec maji smysl
Horko mel maximalne horko v hlave a nic rozumnyho zde nevyplodil
Ubytek hracu je vsude s tim, jak generace ultimaru odrostla, stejnej a deje se to na vsech serverech a je jedno, jestli na to gm podle tebe dlabou a nebo delaji prvni posledni
Mě by zajímalo, kolik dáváš cukru do mléka s banánem?Tuzemack píše: Ještě něco? Rád odpovím.
Dřív jsem na Midkemii hrál, teď jsem se ptal jestli jde obnovit acc. Prý proběhlo několik wipů, takže šance na obnovení neexistuje. Nemám čas ani na Dp, tak nebudu rozjíždět ještě MidkemiiXan píše:Klid? pro tebe moc ne, když přejde na Midku za tebou, nebo to je shoda nicků?:)