Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Odpovědět
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Příspěvek od Lucky »

Shadowsong píše:On wh nieje imunny na presilu v lepsom ekvipe, on je zial imunny len na niektore tie kuzla... Vampova imunka tiez nezahrna imunitu na lamenie, aj ked by sa mi to urcite hodilo =p
Nevim proc srovnavat wh jako char s vamp imunkou. Zvlast kdyz vamp tem parovacum utece bezproblemu:p nevim jak moc by povoleni rr/ijs ovlivnilo pvm. Jeste ze vubec nikdo nema pripravenou invulku nebo cobovku v banku, kdyby nahodou wh, coz je mimochodem doopravdy "lepsi equip". Jeste ze mlaticky vubec nemusi nosit sutrovky co stoji stejne, ne li vic :p
Jinak co tremere a to jeho kouzlo, penetruje?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

usla ti pointa :p
vravel som ze ked si nvs si ubehat dvoch ludi za wh tak ta nezachrani ani poslanecka imunita. ked mas dva chary vs 1 char s porovnatelnymi ekvipmi, ako teda vravis, tak si nemyslim ze ten 1 by mal mat nejaku uber abilitu, vdaka ktorej si vie dat presilu. preto ma wh v imunke vynimky a preto ma vamp nabitia z dungu... j mocne vysatie stale penetruje pokial viem. tj presne ten hotfix kt wh potrebuje, nie reviziu :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Shadowsong píše:usla ti pointa :p
vravel som ze ked si nvs si ubehat dvoch ludi za wh tak ta nezachrani ani poslanecka imunita. ked mas dva chary vs 1 char s porovnatelnymi ekvipmi, ako teda vravis, tak si nemyslim ze ten 1 by mal mat nejaku uber abilitu, vdaka ktorej si vie dat presilu. preto ma wh v imunke vynimky a preto ma vamp nabitia z dungu... j mocne vysatie stale penetruje pokial viem. tj presne ten hotfix kt wh potrebuje, nie reviziu :p
Ne tobe usla :p
1) Nepotkal sem wh, ktere by jsme ve 2 s parasvitkama nezabili, pokud to bylo pvp nekde v prirode.
2) Rr urcite neni abilita, diky ktere by si wh dal presilu, jen by mohl utect. Me nevadi dira v imunce, akceptuju to a prijde mi to fer. Me jen vadi, ze s tim nemuze nic delat, coz jakozto char asi zamyslen na pvp by podle meho nazoru mohl, bo para je velmi silne kouzlo :p
3) Vysati je ok, nevadi mi, jen jsem to nevidel na webu proto ten dotaz.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

2 neuteces... a navic nestale sipkovani ti rusi imunitu tak ti protlaci kamenky apod jejich efekty
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Jen bych jeste rad podotkl a tak trochu oponoval Songovi, ze wh urcite neni nonfame mlaticka, nebot k tomu aby neco zabil a neco prezil potrebuje retezy, a jelikoz nemuze shrinkovacku, je treba drzet si famu nad 8,5K diky stune. Proto bych poprosil nekoho kompetentniho o vyadreni, zda-li se nad pouzitim rrka neuvazuje.
Predem dekuji.
(pvp pohled)
Hated

Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Což něco na tom bude, ale stejně tak jsou ostatní tuplem závislí na fámě, protože i kamenky dávají už nějaký pátek efekt podle famy. WH s 0 fámy má s nabitou forma zbraní 33% na pořádnou dmg a bez toho ta dmg špatná není
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Xan píše:Což něco na tom bude, ale stejně tak jsou ostatní tuplem závislí na fámě, protože i kamenky dávají už nějaký pátek efekt podle famy. WH s 0 fámy má s nabitou forma zbraní 33% na pořádnou dmg a bez toho ta dmg špatná není
Ano, pravda, ale jen z casti.
Tento efekt je pouzitelny pouze v pvm. Nikoliv v pvp jako jine sutrovky a jejich pocet_efektu_zavisi_na_fame.
Chapu, ze onen fakt, ze ma warrior i nonfame zbrane, zjistilo dost hracu az s prichodem WH, ale ty zbrane tu byly jeste driv, tak z toho prosim nedelejte nejakou ubah overboost novinku :)
Jinak ja spis narazel na famu potrebnou na retezy. Myslim, ze na jejich hozeni je potrebna budto stuna, nebo shrink spear a to wh nemuze.
Snazim se Vam priblizit problematiku z ciste pvp pohledu a otazka z meho predchoziho postu stale trva :)
Hated

Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vorlon »

Spis zkusit navrhnout aby se nejakej sutr vecpanej do nonfame zbrane zmenil v nejakou obdobu shrink sp. pro WH... :p prijde mi to jako nejjednodusi reseni
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vorlon »

A ted nemyslim aby ta zbran shrinkovala jezditka, ale aby s ni slo pouzit retezy... ja jen aby ste mi hned nemlatily a nebo nemlatili. Nevim co je horsi :p
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to už by se mohla vymyslet zbraň i pro teutona/iska/magica na řetězy krom stuny, protože shrinka dává postih na str/magic to neequipne a pro guardiana, protože to samý co teuton...........
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Ano, ale ti omezeni na rr nemaji ne? To je to o co mi jde...
Tu stunu jsem nadhodil aby bylo jasne videt ze to na pvp rozhodne neni nonfame char.
Ikdyz je fakt ze u pvp postavy je to divne ta shrinkovacka :p
Hated

Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Nemaji omezeni na rr, ale zas nemaji imunku:-D ono to nejde tak snadno s tim rr rict. Bud budes mit zakladni postavu/specku bez imunky a budes moci pouzivat vsechny itemy pro danej char a nebo wh s omezenim na tydle itemy. Navic pochybuju, jak bxm to bylo proveditelny technicky, rrko ti nahodi ijs, tzn by mel zas nejakou vyjimku a mohl by dostat ijs od hracu. Uz tak je u nej dost technickejch problemu, natoz naky rr, porad si myslim, ze soucasna imunka bez rr je ok.
Shrinkovacku nvm jestli bych povolil:-)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Xan píše:Nemaji omezeni na rr, ale zas nemaji imunku:-)
Ano, ale paklize si nekdo vezme robku at uz jentak narychlo z banku nebo tedy tak rikajic naostro tak koncis. DegRaduje te to pod warra bez specky nehlede na to, ze invulka na maga fakt neni drahej gear v porovnani s tim jak silne je to co na tebe muze castit.
S tim ijs nevim co by to melo za nasledky, kdyz by na witche mohly postavy v robach castit ijsko treba to nekdo rozvede, ale me osobne to nepripada jako velky zasah do moznosti charu a dava to daleko vic moznosti nez shrinkovacka.
Hated

Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

když potkáš 1,2 prsky a nemáš timery na rr, tak jseš taky v hájí. WH jsem měl od začátku i po všech x revizích, vím o čem mluvíš (zrušil jsem ot jen proto, že proti wh se chce málokomu běhat).

Ano, para je imba věc, ale s róbou může jen paru a blesky, co se týče dmg, resp harm/fireball. To že tě zaparují v mass pvp a končíš, to tě rrko nezachrání, když nejsou lidi blbci a ostatní ti ty rrka shodí. Nemá smysl řešit co by, kdyby... :D

WH je podle mě takhle ok bez rr, pořád na tebe někdo tu róbu musí vzít a když si vemeš střední forma zbraň + fire šutr a něco na sebe, tak uděláš hodně srandy a taky tě to moc nestojí, pořád seš imuní na spousty jinejch věcí a spíš bych to uzavřel tím, že pochybuju , že by to vůbec bylo rozumně technicky proveditelný, i kdyby byla vůle to povolit. Už několikrát tu někdo zmiňoval problém s ručením imunky při šipkování se a pak ti protlačí kde co kdoví co. WH je pěknej směr wara, bohužel omezení téhle sféry mu háže klacky pod nohy a tím padá spousty věcí
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Xan píše:když potkáš 1,2 prsky a nemáš timery na rr, tak jseš taky v hájí. WH jsem měl od začátku i po všech x revizích, vím o čem mluvíš (zrušil jsem ot jen proto, že proti wh se chce málokomu běhat).

Ano, para je imba věc, ale s róbou může jen paru a blesky, co se týče dmg, resp harm/fireball. To že tě zaparují v mass pvp a končíš
I jeden mag te muze uparovat, zazdit a usumit.
Co se tyce pary a mass pvp tak s tim nesouhlasim a mam opacne skusenosti. Pred tydnem jsem utekl diky rr na paru asi 5 pk z ice, takze je to jak kdy a jak kdo :p
Ano to byl taky priklad, idkyby jich bylo 10 nebo jen 3 tak je to proste jen o ty moznosti.
Naposledy upravil(a) Lucky dne 23.04.2014 20:55:43, celkem upraveno 1 x.
Hated

Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jasný, zadaří se, ale honit si triko, kolika kdo utekl protivníkům, as nemá smysl:) rrko je určitě supr, ale podle mě by se wh povolit neměl, má toho dost:)
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

a co treba kdyz wh oblece cobovku tak ti to zas da imunky na ostatni chary co maji oblecenou cobovku? ( klidne vynechte invul magesky a deathky)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Neni uz to moc prekombinovany?:-)
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

prijde mi to docela ok reseni ne?:)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Já byc hřekl, že se to zavedlo, aby byl zabitený jinak, než přes shrinku/glowku a blok warama a ne, že se zas zavede opatření, aby byl zas imunni komplet, resp na lidi s cobovkama
Odpovědět