Paladin
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paladin
Nezaslouzi? Tak si precti ten jeho posledni post. On porovnava top zbrane isca s +9 zbranema pro destra. Proc neporovna top s top na specializaci? K te helme je uplne mimo.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
myslíte , si že by bylo dobré něco teurotovi přidat? .. já si myslím že by nebylo na škodu přidat remove trap skill když má se štítem takový nárůst dexterity
se mi furt zdá že má toho umí méně než ikarionsky a magicky
se mi furt zdá že má toho umí méně než ikarionsky a magicky
2x plusovost u vybranych zbrani..
Placebo?:D ještě jsem teda neměl čas si vytvrořit např +18 jednoručku na zdvojení, ale +9 zbraň zdvojená mi nepřišla, že by bylo nco znát, ale samo nemám možnosti jako gm to nechat mlátit pul dne a udělat si nějakou statistiku, navíc se dmg těžko posuzuje se zobrazením max 256/256 hp/str monstra:)
Btw a chtělo by to opravit mystik štít, aby při úderu taky nahazoval bless a reactiv armor, jak už jsem to tu avízoval
Btw a chtělo by to opravit mystik štít, aby při úderu taky nahazoval bless a reactiv armor, jak už jsem to tu avízoval
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Neni. U +21 zbrani je to zdvojeni na +42 uz docela slusne znatXan píše:Placebo?:D
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Teuton je ted dost silnej, mozna bych si dovolil rict ze nejslabsi je ted Iskariot
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Sice jsem neměl jetě příležitost vyzkoušet teď teutona v akci s MW zbraněma ale DĚKUJI BOHŮM ZA ÚPRAVU
Neupraví se u Teutona i zdvojnásobování plusovosti zbraně i u Knights štítů? Když je frakční, golthian a mystic. Knights shield je jinak téměř bez využití.
Kdyz mlatim za iskariota zbrani na nemrtve undead horse, tak mi to nici zbran. To same s zbrani na pavouky u spidermana. To je umysl? nebo se nekde stala chybka?
Taky bych se přiklonil za vrácení "normálního" ress svitku pro řád - iskariotský. Protože v nynější podobě je iska největší chudák.
Pletes se. Nejvetsi chudak je preci rod za jakykoliv char, protoze mu vsichni hazej klacky pod nohy
Musim souhlasit s mikim, ze ten ress svitek by u nej byl dobrym resnim...
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Iska svitek ocením, jen když jsem poslední člen výpravy a můžu skoro na ráz zvednout 5 duchů. Jinak je to bída, dělat ten quest jak tatar a věčně zapomínám že si musím dojít pro zadání.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, neni v planu nejaka PK varianta rádu Teutonskych?
Pokud vím tak nějáký teutonové běhají za PK...Lucky píše:Zdravim, neni v planu nejaka PK varianta rádu Teutonskych?
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji za rozsireni obzoru, avsak vzhledem k nemoznosti knight, golthian, mystik a frakcnich shieldu nema tahle specka moc smysl, nebo spis jeji potencial neni mozne vyuzit na maximum.erunno píše:Pokud vím tak nějáký teutonové běhají za PK...Lucky píše:Zdravim, neni v planu nejaka PK varianta rádu Teutonskych?
Myslím, že by si paladin zasloužil, aby ho bylo možné efektivně hrát za PK alespoň za jednu z jeho specek. Magic i Isk by asi potřebovali větší změnu, proto myslím, že Teuton je ta specka, u které by bylo možné provést relativně nejjednodušší změnu, jejímž důsledkem by bylo zpřístupnění této specky pro aktivní a atraktivní hraní i za PK postavu.
Dokonce i samotní GMs museli zamýšlet využití této specky v PvP. K této myšlence mě přivedl fakt, že Teutonovi zdvojnásobí plusovost vybrané zbraně i nasazení štítu Frakčního, který není podle pravidel možné využívat mimo PvP.
Jsem přesvědčen, že by to tomuto povolání velice prospělo a přispělo by to mimojiné i ke snížení počtu WH, kteří v této době drží podle mého názoru výsadní postavení mezi buchnami v PvP.
Dokonce i samotní GMs museli zamýšlet využití této specky v PvP. K této myšlence mě přivedl fakt, že Teutonovi zdvojnásobí plusovost vybrané zbraně i nasazení štítu Frakčního, který není podle pravidel možné využívat mimo PvP.
Jsem přesvědčen, že by to tomuto povolání velice prospělo a přispělo by to mimojiné i ke snížení počtu WH, kteří v této době drží podle mého názoru výsadní postavení mezi buchnami v PvP.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Klikam obyc pala a jde to. Teutona jsem zkousel jeste pred posledni revizi, bojovky byli super, ale ty svitky me dost #$/@^#/$&.
Me nejvic toci nahazovani blessu a flamu pri uderu do stitu, kdy tato fce nefunguje u mystik stitu.
Jinak je fakt, ze bez toho zdvojeni to bylo k prdu. Nehlede na pk by pal specky chtely upravu, ale to chce konkretni navrhy primo na icq gm, pac tady to asi uz nikdo nesleduje a trochu pochybuju, ze je vule na vetsi zmeny pri soucasnym stavu.
Jinak je fakt, ze bez toho zdvojeni to bylo k prdu. Nehlede na pk by pal specky chtely upravu, ale to chce konkretni navrhy primo na icq gm, pac tady to asi uz nikdo nesleduje a trochu pochybuju, ze je vule na vetsi zmeny pri soucasnym stavu.