Warrior - Destroyer

Odpovědět
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior - Destroyer

Příspěvek od Zola »

Xan píše:Nj, ale myslím, že Acar, nebo kdo, psal, že šipka u destra není hlavně antipvp nevýhoda ale primárně antiPvM... což nějak nepobírám, protže v pvm můžeš s destrem jen mlátit, kler tě bude ivmkovat a caster šipkovat... ale moje PvM znalosti jsou dosti omezené, takže možná jde o něco, co neznám...
V pvm je to dost velké omezení , většina dungu(tech větších) je přepastovaná takže furt stojíš a píšeš si o šipku.Takže je to velkej opruz , nemluvě o tom že takhle jednoduše zustaneš za dveřma protože ti tu šipku nikdo nedá.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Ta šipka je stejně úplná blbost, pokud se to bere jako omezení do PvM. Takovej gangrel nebo shaman mají dmg srovnatelnej s destrem, k tomu mají obrovskej armor, imunku na KVF, silny klamaky, hid, stealth... Nechapu tohle omezení prostě, pochopil bych to v rámci PvP, když destro IKčkoval, ale tohle je blbost.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Tuzemack píše:Ta šipka je stejně úplná blbost, pokud se to bere jako omezení do PvM. Takovej gangrel nebo shaman mají dmg srovnatelnej s destrem, k tomu mají obrovskej armor, imunku na KVF, silny klamaky, hid, stealth... Nechapu tohle omezení prostě, pochopil bych to v rámci PvP, když destro IKčkoval, ale tohle je blbost.
Specky se neměli zavádět vůbec...udělalo to totální nepoměr mezi charama....základy bez specek be úprav byly vyvážený.
Teď se jen omezuje omezuje.....zajímavé, že všechny chary krom vampa....ten je pořád totál přeboost :oP
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Helloween píše:
Tuzemack píše:Ta šipka je stejně úplná blbost, pokud se to bere jako omezení do PvM. Takovej gangrel nebo shaman mají dmg srovnatelnej s destrem, k tomu mají obrovskej armor, imunku na KVF, silny klamaky, hid, stealth... Nechapu tohle omezení prostě, pochopil bych to v rámci PvP, když destro IKčkoval, ale tohle je blbost.
Specky se neměli zavádět vůbec...udělalo to totální nepoměr mezi charama....základy bez specek be úprav byly vyvážený.
Teď se jen omezuje omezuje.....zajímavé, že všechny chary krom vampa....ten je pořád totál přeboost :oP
Tak a tedka tu pisnicku o pokladech treba.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Helloween píše:
Jako specky jsou takové oživení.Pro mnoho lidí novej cíl , zábava a tak.Ale někdo hrál třeba víceméně jen wara , šel do destra a zjistil že se z něj stalo nudné povolání co nezachrání výpravu ress hulkou , všude ho to zaparuje protože dnešní stížení dungu=najebat tam miliardu a pul pastí.Luk neveme protože je to přeci hroznej přeboost.Furt spamuje méno a šipku.Ale bez něj ten dung nejde tak rychle , má super uber hustopřísnou destro zbran ktrerá ho zabije když nepřeklikne war mod po tý šipce od mága...Ale jinak dobrý , moje volba. :?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Zola píše: Jako specky jsou takové oživení.Pro mnoho lidí novej cíl , zábava a tak.Ale někdo hrál třeba víceméně jen wara , šel do destra a zjistil že se z něj stalo nudné povolání co nezachrání výpravu ress hulkou , všude ho to zaparuje protože dnešní stížení dungu=najebat tam miliardu a pul pastí.Luk neveme protože je to přeci hroznej přeboost.Furt spamuje méno a šipku.Ale bez něj ten dung nejde tak rychle , má super uber hustopřísnou destro zbran ktrerá ho zabije když nepřeklikne war mod po tý šipce od mága...Ale jinak dobrý , moje volba. :?
Miliarda pastí se tam sere jen proto, že ty specky sou přeboost....mě se právě líbíl základ postav, žádný vymoženosti, serepetičky, prostě klasika.
Jasný je to nějaký oživení už dávno mrtvé hry,ale přeci jen...tímto stylem to půjde úplně do kytek...bude se ožezávat a dungy ztěžovat, že to nakonec nikdo nebude chodit, protože bude potřeba 80 specializací aby se někam dostali....
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Neboj sa deceit sa isto nebude upravovat aby bol narocnejsi. Takze ked si odporca speciek tak si nechaj zaklad a mozes chodit deceit to mi pripada, ze je z tvojho pohladu najlepsia volba.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Joewar píše:Neboj sa deceit sa isto nebude upravovat aby bol narocnejsi. Takze ked si odporca speciek tak si nechaj zaklad a mozes chodit deceit to mi pripada, ze je z tvojho pohladu najlepsia volba.
Potrefená husa zakejhala :twisted:
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

Když bouchnu v domku destro gunou do klamáka tak mě to dá IK. To asi nebude chtěný.
Nešlo by něco udělat se stunou vylezu z dungu se 8.5fame a jedna smrt a už ju neobleču.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Tahle poslední novinka : - Při přeměně Destroyer's zbraní zpět na normální, je + zarovnáno na +9 , takže to znamená že mi craft už neopraví destro zbran?Jo vím že si jí mužu opravit i sám ale to jí víc rozmlátím.To se chtělo dicílit toho aby se nedostala +17 speara třeba k magoj?
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Zola píše:Tahle poslední novinka : - Při přeměně Destroyer's zbraní zpět na normální, je + zarovnáno na +9 , takže to znamená že mi craft už neopraví destro zbran?Jo vím že si jí mužu opravit i sám ale to jí víc rozmlátím.To se chtělo dicílit toho aby se nedostala +17 speara třeba k magoj?
podle mě to funguje s tim zarovnánim až po nasazení do ruky...
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Rod Sacketts II píše:
Zola píše:Tahle poslední novinka : - Při přeměně Destroyer's zbraní zpět na normální, je + zarovnáno na +9 , takže to znamená že mi craft už neopraví destro zbran?Jo vím že si jí mužu opravit i sám ale to jí víc rozmlátím.To se chtělo dicílit toho aby se nedostala +17 speara třeba k magoj?
podle mě to funguje s tim zarovnánim až po nasazení do ruky...
Neni pravda. Destro zbran sa meni uz len pri jej pokuse o pohnutie. A je jedno ci je to na zemi alebo v batohu.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

03.01.2014 23:55:56 - Ocroc
- Repair Kit - lze opravovat Scepter of Peaceful Mind, Inscribed Staff, Angelic Robe, Destroyer's Maul, Destroyer's Halbed, Destroyer's Spear

takže oprava by neměla být problém, ale asi už si nebudeš moct dělat +17 destro -> +17 normal zbraň pro ostatní postavy

edit: jeslti to je jak sguardem ze pohnutim se změni, tak je otázka, jestli si to +17 zachová pro případ nasazení destrem ale ostaním postavám to +17 fungovat nebude...
jako spadne ti to do baglu jako destro/guard zbran a to opravis bez pohnuti, ale pri vraceni s tim pohnes:)

edit: a po poslednich událostech si to tu Ocroc neprecte, kdyz si smazal acc na foru, tak to jsem zvedav, kdopak vam to opravi :)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Nezbejvá než mu napsat na icq , zkoušel sem si s destrem už párkrát opravovat zbraně a i s 100% arms lore je to spíš ničení :?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Hold to je i na bsko, kor u novejch zbrani nekdo tusim rikal, ze to je nastaveny vic na bs nez arms lore, ale tomu prd rozuminm, hold to reportnete Ocrocovi na ickve
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody King »

Měl bych takovou menší přípomínku + důležitý dotaz.

Jak se řešila šipka, tak mi jako pve nevýhodou moc nepřijde. 3 šipky v para pasti dle mého stačí pak máš TMR. Pokud se někdo vymluvi na fizz, dle mého chyba wara. V pasti s mana burnem a parou nevidím rozdíl mezi ostatními charaktery. Cler, vamp, pal,... Si také musí napsat o šipku v mana burnu.

A teď k otázce.
Když půjdu např za destra TK a dobehnou nás nezvani hosté, nemusim se ani zkoušet bránit? Když mi dá zbraň IK? Vím nosit víc zbraní, ale v TK netřeba a nosit sebou +9 bardu jen kvůli pk se mi vážně nechce. Zda je toho nějak ošetřené nebo destro ostrouhal i při pve a vlastní obraně při nechtenem pvp?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Hodně dlouho tu běhali destrové v pvp s IK zbraněma do čehokoliv, když se to konečně změnilo, tak se to určitě vracet nebude
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Xan píše:Hodně dlouho tu běhali destrové v pvp s IK zbraněma do čehokoliv, když se to konečně změnilo, tak se to určitě vracet nebude
Mě nejde o to to vracet, jde mi o to proč musím nosit sebou speciálně zbraň na víc kvůli pk do dungu? Proč? V pvp ať ty zbraně nejsou, ale sebrali tím možnost se bránit bez použití jiné zbraně. Tak ať gangrel odmorfne stona když na ne nabehnou pk a morfne jen specku. To je stejne
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

pokud vím tak by to neměl být až takovej problém nastavit zbraně podle zony když si v dungeon zone klidne bych jim tu vlastnost ik do majitele odstranil
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Ciatronic píše:pokud vím tak by to neměl být až takovej problém nastavit zbraně podle zony když si v dungeon zone klidne bych jim tu vlastnost ik do majitele odstranil
V tom je problém, že v delu je taky dung zóna a na vícero místech. Dále by tohle zas vedlo k tomu, že by se pojizdelo v 5ti destrech a to 2x taky nikdo nechce (krom pár jedinců).
Spíš jsem měl namysli něco jako přepínání, kde by si Destro mohl udělat z Destro haly klasickou halu bez dmg bonusu. Chovalo by se to stejne jako hala v ruce obyc wara, nedávala by IK, nezabijela by majitele a klidně by se v prepnutem módu mohla hodit na +9 aby nebyly dohady a při přepnutí zpět na +17 nebo do hodnoty kterou měla. Měl by tuhle možnost jen destro. Ostatní nastavení resetu plusovosti by mohlo zůstat.
Nemusíš tahat zbytečně další zbraň aby jses mohl bránit + když budeš tele a neprepnes to, tak tě prostě zabije
Odpovědět