Tresty
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tresty
Dobrý den. Kopu si takhle v dole na Homare u bedny abych na ni viděl a nikdo mě z ní ( bednička vevnitř ) nekradl materiál a slušně každého prosim ať odejde kopat dolu protože většina kope jen pro mytrhil a nebo na skill...
Sauron na mě místo toho chtěl poslat Hated.
Tak sem začal kopat proti němu abych zůstal u bedny a viděl na ty co by popřípadě kradly.
Přijde Král Artuš a začne po něm zbírat iron, když iron neni začne mi z pytliku do kterého kopam materiál abych ho nenechal válet na zemi, vybírat materiál a brát si ho.
Je nějaká obrana proti takovýmdle lidem a nebo pouze musíme doufat v smrtelnou chorobu pro ně?
PK se nemůže stát PKčkem bez trestu tim že za modráka zabije AFK postavu, tak by nebylo od věci ošetřit takovédle nestandartní chování obohacujcí se na jiných lidech.
Tak sem začal kopat proti němu abych zůstal u bedny a viděl na ty co by popřípadě kradly.
Přijde Král Artuš a začne po něm zbírat iron, když iron neni začne mi z pytliku do kterého kopam materiál abych ho nenechal válet na zemi, vybírat materiál a brát si ho.
Je nějaká obrana proti takovýmdle lidem a nebo pouze musíme doufat v smrtelnou chorobu pro ně?
PK se nemůže stát PKčkem bez trestu tim že za modráka zabije AFK postavu, tak by nebylo od věci ošetřit takovédle nestandartní chování obohacujcí se na jiných lidech.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tresty
Ani jako 'dobrý' hráč nemůžu vypsat odměnu na jeho hlavu protože hlavy se už nedaj po říznutí sehnat. Se mi akorát tak může smát do očí a já jen tupě přihlížet.
Mam nějakou obranu, zastání?
Mam nějakou obranu, zastání?
Ted to bude znit jako asi arogantne, ale tak to neni... nos to rovnou do banky, ja vim, pakarna, ale je to tak
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych ho mohl zgardit jakmile by sebral můj materiál. Takhle budu trávyt víc jak polovinu času tim že budu materiál po pár kusech nosit do banky. Abych trávil polovinu času na cestě mezi dolem a bankou to fakt nepotřebuju hrát.
Ja do tedle kraft sekci se jako snazim nepsat moc, z toho by sis moh vzit priklad, az narazis na pvp topik, ale vim ze se ty bedny v dolech resily a proto sou otevreny a proto se do nich nesmi davat nic zamkleho... muzes si tam dat ty veci, ale muze ti do jich kdokoliv sahnout
Vorlon píše:Ja do tedle kraft sekci se jako snazim nepsat moc, z toho by sis moh vzit priklad, az narazis na pvp topik, ale vim ze se ty bedny v dolech resily a proto sou otevreny a proto se do nich nesmi davat nic zamkleho... muzes si tam dat ty veci, ale muze ti do nich kdokoliv sahnout
Sry. Chtel sem edit. Ne citovat. Moc ten tapatalk nedavam na edit :p
Ale notak.. Ty bedny jsou tam s určitým účelem a proto jsou zabezpečeny tak, jak jsou. Co třeba místo toho, aby jsi vymejšlel, jak by se ti mohl přizpůsobit systém vymyslet, jak se mu přizpůsobíš ty? Teď mě z hlavy napadají 2 možnosti, jak to můžeš řešit, aniž by jsi musel odcházet s kopající postavou z dolu.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
To neřeš, to je prostě fakt který se stává a nic s tím neuděláš. Zloději tu prostě jsou.Rod Sacketts II píše:Dobrý den. Kopu si takhle v dole na Homare u bedny abych na ni viděl a nikdo mě z ní ( bednička vevnitř ) nekradl materiál a slušně každého prosim ať odejde kopat dolu protože většina kope jen pro mytrhil a nebo na skill...
Tohle se nikdy netrestalo a pochybuji, že se bude trestat. Bedýnka v dole je veřejná a cokoliv si tam dáš je technicky toho kdo si to vezme. I když si to dáš do locknuté bedýnky se svým jménem. S tím prostě musíš počítat jako s dalším z rizik při miningu. Bud kopej a odnášej si to, nebo odnášej postavou na dualu.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Takže lidem co chtěji bejt PK se zamezí zisk při tom procesu kdy se PK stane zabitim. Ale modráci můžou v klidu bejt prasata znepříjemňujcí hru dál?
Tyjo rode jako nechtel sem se poustet do nejakyho hejtu ted, fakt ne, ale pro tebe je kazeni hry kazda vaginovina... holt se s tim budes muset asi smirit, ze tohle takhle proste je a zrovna pri tom kopani maj vsichni podminky stejny... kdybys hodne chtel, tak pro tebe muzu udelat dve veci. Prvni... za 140kc na hodinu ti budu nonstop nosit ty veci co nakopes k tobe do baracku. Druha, dovezu ti baleni kapesnicku, to je zdarma
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
rly?
asi karma nebo co..

asi karma nebo co..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Jakoze, rode nevim co ale vic chces?...X let v zadnem dole ty truhly nebyly "vyjimka byla v dole u wrongu", ale pochybuju, ze si tam chodil kopat. A ted kdyz se to vrati zpet a aspon do homare truhlu pridali, tak se zase resi ze ti nekdo sebral par silveru, goldu a nevim ceho.
Proste se stim budes muset smirit, a ne se dozadovat kdejakych zakazu a podobnych blbosti.
Kdyz ty bedny nebyly taky si to musel tahat domu, pokud jsi chtel ingy tak v cem je problem?
Proste se stim budes muset smirit, a ne se dozadovat kdejakych zakazu a podobnych blbosti.
Kdyz ty bedny nebyly taky si to musel tahat domu, pokud jsi chtel ingy tak v cem je problem?
Kua vy jste vsichni strasne drsny.
Rekl bych, ze Rod to na tomto prikladu myslel i obecne.
Treba me se stalo, ze si takhle sekam drevo a taham za sebou bagliky, kam si ho ukladam. Kolem sli 4 modry sr..i. Ja je pozdravil a oni mi jen tak projeli bagly, co jsem za sebou mel. Kdyz jsem je slusne oslovil, ze to je moje, tak se mi vysmali, vzali vzacnejsi drevo a sli vesele dal.
Chapu, ze pro vas je to zcela normalni. A ani se osobne nedivim, potom, co tady ctu za vysmech. Ale nekterym lidem dali rodice i vychovani.
Rekl bych, ze Rod to na tomto prikladu myslel i obecne.
Treba me se stalo, ze si takhle sekam drevo a taham za sebou bagliky, kam si ho ukladam. Kolem sli 4 modry sr..i. Ja je pozdravil a oni mi jen tak projeli bagly, co jsem za sebou mel. Kdyz jsem je slusne oslovil, ze to je moje, tak se mi vysmali, vzali vzacnejsi drevo a sli vesele dal.
Chapu, ze pro vas je to zcela normalni. A ani se osobne nedivim, potom, co tady ctu za vysmech. Ale nekterym lidem dali rodice i vychovani.

Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Kopej jinde. Dolu je spousta.
Ne bizone. My nejsme drsny. Jen vy ste hrozne rozmazleny vselijakejma antipk antiprudic antineslapminababovicku opatrenima a kazda ptakovina je pro vas prudeni a kazeni hry. Nekdo ti saha do baglicku kterej tahas za sebou? Dej si ho do baglu. Coze? Neuneses ho? Tak se zeptej estel, jak se to dela
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak nějak.. zkuste jiný shard a zjistíte, že tu se člověk má jak v bavlnceVorlon píše:Ne bizone. My nejsme drsny. Jen vy ste hrozne rozmazleny vselijakejma antipk antiprudic antineslapminababovicku opatrenima a kazda ptakovina je pro vas prudeni a kazeni hry. Nekdo ti saha do baglicku kterej tahas za sebou? Dej si ho do baglu. Coze? Neuneses ho? Tak se zeptej estel, jak se to dela

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
Drsnak. Pripada ti a tobe podobnym hrabani do ciziho baglu normalni?Vorlon píše:Ne bizone. My nejsme drsny. Jen vy ste hrozne rozmazleny vselijakejma antipk antiprudic antineslapminababovicku opatrenima a kazda ptakovina je pro vas prudeni a kazeni hry. Nekdo ti saha do baglicku kterej tahas za sebou? Dej si ho do baglu. Coze? Neuneses ho? Tak se zeptej estel, jak se to dela
Pokud tva dopoved je ne, tak nechapu o co ti jde.
Pokud tva odpoved je ano, tak se nemame o cem bavit a prepodkladam, ze si domyslis, co bych ti napsal. Mozna ti to napisu, ale az pozdeji, protoze pak mi daji ban na forum.
A co jsem cetl v tom vasem frakcnim topiku a jinych zabijackych PvP topikach, tak vy nam mate co s brecenim vycitat.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Bizon
Bizon
Pokud budes po ulici tahat za sebou tri igelitky a z kazdy ti bude cumet litr, taky si hrabnu. Proc? Protoze te neznam a je tolik lidi na svete, ze jestli udelam jednoho, 5, 15, nebo 500 lidi kteri mi nejsou nejakym zpusobem blizci, smutnouckymi, tak je mi to vazne jedno