bugovani horizitu

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: bugovani horizitu

Příspěvek od Martini »

Deacon Frost píše:Server bez hráčů je na nic, server bez GM je na nic. Chováte se tu, na foru, k sobě jako zvířata. Neni to ani vtipný, ani na úrovni a nejsou v tom ani ženský, tak co z toho máte?
No, ze zrovna sam velky zlodej accountu tu neco mluvi o chovani ostatnich lidi, tomu rikam ironie. Divim se, ze tu Amontku jeste nekdo resi vubec, vsak tu bugovali pred 5 lety, a bugouvat budou az do konce DP. Jen je nechte kdyz nemaji kouska studu, at si delaji co chteji.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Tobě někdo asi šlápnul na kuří očko :(
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Martini píše:Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
Ukaž.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Martini píše:Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
Konstatuješ fakta, které sis nejspíš vytvořil ve virtuální realitě své hlavy.
[/color]
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Hlavně tu prosim tě nepiš nic u supportu, Martini. Mohl bys ještě skončit v pracovním táboře :D
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Deacon Frost píše:
Ukaž.
Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... ;) Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní styl :D
„Povaha člověka je jeho osudem.“
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Wraith píše:
Deacon Frost píše:
Ukaž.
Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... ;) Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní styl :D
Twe takova prasata, za 10 let histore, pytlik prez zed. Smazat!
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Martini píše: Za poslednich par let jsem logl asi 5x
vzdy jen zaplatit najem vid :P
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

King píše: vzdy jen zaplatit najem vid :P
No bohuzel barak uz maji nejaci mamonari :D, jeste hrajes? :P
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Wraith píše: Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... ;) Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní styl :D
To nebyl bug. Kde v tom vidíš něco co by připomínalo "produce an incorrect or unexpected result, or to behave in unintended ways."?

Když někdo v roce 2009 poprvé exemplárně potrestá někoho za předávání ada přes zeď a nazve to bug, to neznamená, že podobný případ o několik let předtím je to samé.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Že to tady vysvětluješ, kladivo na čarodejnice už započalo svůj akt.
[/color]
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Noncompet Ismentis »

Deacon Frost píše:
Wraith píše: Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... ;) Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní styl :D
To nebyl bug. Kde v tom vidíš něco co by připomínalo "produce an incorrect or unexpected result, or to behave in unintended ways."?

Když někdo v roce 2009 poprvé exemplárně potrestá někoho za předávání ada přes zeď a nazve to bug, to neznamená, že podobný případ o několik let předtím je to samé.
Presne tak, toto neni bug. Je to jen zneuziti externiho programu.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Noncompet Ismentis píše: Presne tak, toto neni bug. Je to jen zneuziti externiho programu.
Na to abys něco předal přes zed nic externího nepotřebuješ stačí zapnout transparency. Btw před nějakou dobou jsem se ptal na to jestli házet klamáka na zed a posílat dál je ok. Dostalo se mi odpovědi od GM, už nevím kterého sem se ptal, že nic moc se mu to nelíbí, ale zakazovat to nebude, ale že jestli se to někomu přestane líbit tak že to zakáže cedulkou nebo tak něco. A ted se dovídám že to je bug.

V pravidlech jsem to výslovně nenašel at už předávání itemů přes zed nebo tohle klamákování. Tak já fakt nevím ... který to je prohřešek ?
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody King »

Bezvýznamné hledání věcí na lidi jen kvůli tomu aby bylo o čem debatovat nebo na ně zkoušet nahodit nějakou špínu? Hnůj si nechte doma nikdo o něj nestojí. Nepamatuji si, že by předávání věcí přes zeď/dveře byl někdy prohřešek a provinění. Už jste s tím ubohý, jděte konečně dělat něco užitečného místo plácání kravin a zbytečného ztrapnovani sama sebe
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Deacon Frost píše: Když někdo v roce 2009 poprvé exemplárně potrestá někoho za předávání ada přes zeď a nazve to bug, to neznamená, že podobný případ o několik let předtím je to samé.
Tak podle tehle logiky by byl napriklad stalking v CR uplne v pohode a moralne nezavadnej az do te doby nez zacal byt trestne stihatelny. Do te doby to byl vlastne jen trosku extremnejsi projev pozornosti:p Jako uplne nevim tenhle typ argumentu. Jako chapu, guildovni oddanost je jedna z nejcenejsich, ale obcas neni od veci uznat, ze rozhodne nejste guilda svatousku a nebugeru:p
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 19 úno 2014 23:52, celkem upraveno 1 x.
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Noncompet Ismentis »

Bloody King píše:Bezvýznamné hledání věcí na lidi jen kvůli tomu aby bylo o čem debatovat nebo na ně zkoušet nahodit nějakou špínu? Hnůj si nechte doma nikdo o něj nestojí. Nepamatuji si, že by předávání věcí přes zeď/dveře byl někdy prohřešek a provinění. Už jste s tím ubohý, jděte konečně dělat něco užitečného místo plácání kravin a zbytečného ztrapnovani sama sebe
Vim ze za to nekoho mazli.

Navic CoT ti na non static prekazku moc nepomuze a je videt stale stejne. Takze krz ni by nemelo s cistym klientem neco jit prostrcit.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Martini píše:
King píše: vzdy jen zaplatit najem vid :P
No bohuzel barak uz maji nejaci mamonari :D, jeste hrajes? :P
spis ne nez jo a barak je porad psany na tebe :P
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

King píše:
nj, mas pravdu :O, ale nemam klic k nemu, zkopci mi jeden xD
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Martini píše:
King píše:
nj, mas pravdu :O, ale nemam klic k nemu, zkopci mi jeden xD
tak mi napis na icq az budes nekdy logovat :)
Odpovědět