No, ze zrovna sam velky zlodej accountu tu neco mluvi o chovani ostatnich lidi, tomu rikam ironie. Divim se, ze tu Amontku jeste nekdo resi vubec, vsak tu bugovali pred 5 lety, a bugouvat budou az do konce DP. Jen je nechte kdyz nemaji kouska studu, at si delaji co chteji.Deacon Frost píše:Server bez hráčů je na nic, server bez GM je na nic. Chováte se tu, na foru, k sobě jako zvířata. Neni to ani vtipný, ani na úrovni a nejsou v tom ani ženský, tak co z toho máte?
bugovani horizitu
Re: bugovani horizitu
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tobě někdo asi šlápnul na kuří očko
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ukaž.Martini píše:Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kutik:
to odvolas
Alex:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Konstatuješ fakta, které sis nejspíš vytvořil ve virtuální realitě své hlavy.Martini píše:Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
[/color]
[/color]
Hlavně tu prosim tě nepiš nic u supportu, Martini. Mohl bys ještě skončit v pracovním táboře
Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní stylDeacon Frost píše:Ukaž.Martini píše:Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
„Povaha člověka je jeho osudem.“
Twe takova prasata, za 10 let histore, pytlik prez zed. Smazat!Wraith píše:Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní stylDeacon Frost píše:Ukaž.Martini píše:Kdyz myslis, ja jen konstatuju fakta. Za poslednich par let jsem logl asi 5x, takze me tohle nijak zily netrha.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
vzdy jen zaplatit najem vidMartini píše: Za poslednich par let jsem logl asi 5x
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
No bohuzel barak uz maji nejaci mamonari , jeste hrajes?King píše: vzdy jen zaplatit najem vid
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To nebyl bug. Kde v tom vidíš něco co by připomínalo "produce an incorrect or unexpected result, or to behave in unintended ways."?Wraith píše: Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní styl
Když někdo v roce 2009 poprvé exemplárně potrestá někoho za předávání ada přes zeď a nazve to bug, to neznamená, že podobný případ o několik let předtím je to samé.
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Že to tady vysvětluješ, kladivo na čarodejnice už započalo svůj akt.
[/color]
[/color]
-
- Orc Writer
Presne tak, toto neni bug. Je to jen zneuziti externiho programu.Deacon Frost píše:To nebyl bug. Kde v tom vidíš něco co by připomínalo "produce an incorrect or unexpected result, or to behave in unintended ways."?Wraith píše: Jen takhle z fleku si vzpomínám na bugování Amonthie 05-06 v Pride, kde si po smrti a ressu přes dveře pondávali věci pod dvěřma... Zkrátka a dobře, každá guilda má svůj herní styl
Když někdo v roce 2009 poprvé exemplárně potrestá někoho za předávání ada přes zeď a nazve to bug, to neznamená, že podobný případ o několik let předtím je to samé.
Na to abys něco předal přes zed nic externího nepotřebuješ stačí zapnout transparency. Btw před nějakou dobou jsem se ptal na to jestli házet klamáka na zed a posílat dál je ok. Dostalo se mi odpovědi od GM, už nevím kterého sem se ptal, že nic moc se mu to nelíbí, ale zakazovat to nebude, ale že jestli se to někomu přestane líbit tak že to zakáže cedulkou nebo tak něco. A ted se dovídám že to je bug.Noncompet Ismentis píše: Presne tak, toto neni bug. Je to jen zneuziti externiho programu.
V pravidlech jsem to výslovně nenašel at už předávání itemů přes zed nebo tohle klamákování. Tak já fakt nevím ... který to je prohřešek ?
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Bezvýznamné hledání věcí na lidi jen kvůli tomu aby bylo o čem debatovat nebo na ně zkoušet nahodit nějakou špínu? Hnůj si nechte doma nikdo o něj nestojí. Nepamatuji si, že by předávání věcí přes zeď/dveře byl někdy prohřešek a provinění. Už jste s tím ubohý, jděte konečně dělat něco užitečného místo plácání kravin a zbytečného ztrapnovani sama sebe
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle tehle logiky by byl napriklad stalking v CR uplne v pohode a moralne nezavadnej az do te doby nez zacal byt trestne stihatelny. Do te doby to byl vlastne jen trosku extremnejsi projev pozornosti:p Jako uplne nevim tenhle typ argumentu. Jako chapu, guildovni oddanost je jedna z nejcenejsich, ale obcas neni od veci uznat, ze rozhodne nejste guilda svatousku a nebugeru:pDeacon Frost píše: Když někdo v roce 2009 poprvé exemplárně potrestá někoho za předávání ada přes zeď a nazve to bug, to neznamená, že podobný případ o několik let předtím je to samé.
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 19 úno 2014 23:52, celkem upraveno 1 x.
-
- Orc Writer
Vim ze za to nekoho mazli.Bloody King píše:Bezvýznamné hledání věcí na lidi jen kvůli tomu aby bylo o čem debatovat nebo na ně zkoušet nahodit nějakou špínu? Hnůj si nechte doma nikdo o něj nestojí. Nepamatuji si, že by předávání věcí přes zeď/dveře byl někdy prohřešek a provinění. Už jste s tím ubohý, jděte konečně dělat něco užitečného místo plácání kravin a zbytečného ztrapnovani sama sebe
Navic CoT ti na non static prekazku moc nepomuze a je videt stale stejne. Takze krz ni by nemelo s cistym klientem neco jit prostrcit.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
spis ne nez jo a barak je porad psany na tebeMartini píše:No bohuzel barak uz maji nejaci mamonari , jeste hrajes?King píše: vzdy jen zaplatit najem vid
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
nj, mas pravdu :O, ale nemam klic k nemu, zkopci mi jeden xDKing píše:
spis ne nez jo a barak je porad psany na tebe
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak mi napis na icq az budes nekdy logovatMartini píše:nj, mas pravdu :O, ale nemam klic k nemu, zkopci mi jeden xDKing píše:
spis ne nez jo a barak je porad psany na tebe