Zdravim,
asi pred tydnem jsem zacal hrat po delsi pauze (reknem asi tak 2 roky?) a pote, co jsem si dal do kupy postavy me napadlo, ze ikdyz mi najem propadl, tak bednicka mozna nekde bude.
Vsechno jsem mel v bezpecne bedne od ktere klic odkazuje na cca [40.64] coz je karibik.
Takze se ptam je nejaka sance dostat svoji bednicku zpet? :p
Predem dekuji za odpovedi.
Stary majetek
Re: Stary majetek
Není ... Taky sem ji dohledával a bylo mi řečeno GMkem, že truhla neexistuje.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobný scénář, proč ti to ukazuje na 40.64:
měl jsi linknutý klíč na truhlu v baráčku. Baráčku vypršel nájem a truhla se přemístila do Cove / Deceitu. Po nějaké době byla truhla z Cove / Deceotu smazána. U klíče zůstal serial té truhly, jenže když se truhla smazala, její serial se přiřadil nově vytvořenému předmětu. Předpokládejme, že nový serial předmětu je serial například lahvičky.
Výsledek: máš klíč od lahvičky, kterou má někdo v batohu.
Tohle se stává celkem často, dalo by se to pravděpodobně opravit, aby ti to ten klíč při poklikání smazalo.
měl jsi linknutý klíč na truhlu v baráčku. Baráčku vypršel nájem a truhla se přemístila do Cove / Deceitu. Po nějaké době byla truhla z Cove / Deceotu smazána. U klíče zůstal serial té truhly, jenže když se truhla smazala, její serial se přiřadil nově vytvořenému předmětu. Předpokládejme, že nový serial předmětu je serial například lahvičky.
Výsledek: máš klíč od lahvičky, kterou má někdo v batohu.
Tohle se stává celkem často, dalo by se to pravděpodobně opravit, aby ti to ten klíč při poklikání smazalo.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ok diky za odpoved, byla vycerpavajici a dostacujici. Muzete tedy lock