Qvido, aneb atrapa na GM

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Zamčeno
Woret
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Qvido, aneb atrapa na GM

Příspěvek od Woret »

MG nejaky bug = smazat vsechno co jde

Amonthia nejaky bug = jail a logy

Fakt sem se pochuti zasmal jaky si Qvido kretén!
Rotte Charlotte
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Re: Ocroc, aneb atrapa na GM

Příspěvek od Rotte Charlotte »

Woret píše:MG nejaky bug = smazat vsechno co jde

Amonthia nejaky bug = jail a logy

Fakt sem se pochuti zasmal jaky si kreten!

Woret - toto si myslím troška prehnal.

Nechápem jednu vec, prečo niektorý z Vás jednoducho nedokážu pochopiť že vec sa dá zobrať z viacerých pohladou. Ano povedzme si otvorene , Bug sa bere zaškatulkovane ako Bug, a nič iného v tom nevidíte, a to je chyba. Sám Ocroc písal že bugy sú rôzne a preto sa aj rôzne riešia. Ale to podstatné si myslím povedať zabudol a to je prístup hráčov k danej veci. Prečo by GM malo zmazať človeka ktorý sa nebráni priznaniu aj na vlastný úkor, pomáha mu k vyriešeniu danej situácie a následne si odpyká trest. Môj názor je ten že človek kt. spraví chybu by za ňu mal niesť zodpovednosť , a pokial sa k veci postaví ako chlap a chce ju riešiť a dopomôcť k vyriešeniu, mal by dostať šancu.

Nerozdelujme teraz chvilku ľudí na MG alebo Amonthiu. Ja som mal možnosť hrať aj s jednými a aj z druhými , a úprimne ti poviem jednu vec, je síce pravdou že ludia z MG boli fakt dobrý (skill) ale jak mile prišiel prúser stiahli uši a zrazu nikto nič nevidel nikto nič nepočul. Pokial sa stalo niečo v Amonthke ludia prejavili záujem o riešenie vecí, a automaticky prišli priznania a rešpektovanie trestu ešte pred tým než bol trest daná, jednoducho sa ludia k danej veci postavili čelom a nie chrbtom. A podľa mňa toto je hlavné , na čom záleží. Ano spravil som chybu budem ju riešiť nech sa deje čo sa deje, hold stalo sa a nie ja nič ja muzikant. A možno práve preto tu ľudia budú vypisovať a osočovať dookola GM a hlavne Ocroca vdaka kt. sa toho tolko na DP zmenilo. Komentáre ľudí kt. budú vyplakávať nad tým že niekto nedostal delete , lebo ich hnevá to že majú ľudia mamon nebudem komentovať. Pre mňa ste ubožiaci.

Pokial by Vás to zaujímalo tiež som dostal delete a tiež my zmazali veci. No viem prečo a viem začo a nebudem tu vyplakávať...
Rotte Charlotte
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Rotte Charlotte »

A Zároveň podávam návrh za zrušenie Názvu prohrešku a trestu na DP stránkach, respektíve nech je napísané že je stíhaný ale bez toho čo spravil a jak je potrestaný. Riešil by som to deedom alebo bookom daným do pytlíku hriešnika s prohreškom a trestom v hre. Možno konečne skončia tieto bezvýznamné hony na čarodejnice kde si to nakoniec naviac znesú tí , ktorý sa najviac snažia o vašu spokojnosť.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Rotte Charlotte píše:...
Nuz je to tazke, ked raz tvrdi GM jednu vec a neskor druhu. Podla Acarusa by mali byt zmazani vsetci, ktori si vedome bugom prilepsia ci uz na skilloch, alebo na mamone, takze je celkom zazracne, ze zrazu sa tresta inak... Keby mi nahodou neveris :(

Myslim, ze ludovo sa tomu povie srat si do huby

Na druhu stranu ste si ale mohli zvyknut, ze GMka si robia co chcu, kde chcu a s kym chcu a pokial boli takto "ferovo" mazani vam nepohodlni ludia, nepovedali ste ani pol slova. Takze tak.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

pokial ste si vsimli akar s ockrokom si zmazali ucty na fore takze dufam ze je toto uz KONIEC dpcka !!! :D zivoty mamonarov sa zrutia
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Doufám, že se citíš lépe. Kauza MG guildy padá spíše na moji hlavu, takže ti opravím první post a pak ti dám něco na cestu.
Zamčeno